:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: THOMAS & SENIOR
PERSBERICHT: THOMAS & SENIOR
Bron: Source 1 Media - Datum: 2016-01-29 - Geplaatst door: Werner
THOMAS & SENIOR

De release van een bekende jeugdserie staat voor de deur! Voor de nostalgische doelgroep is er goed nieuws! Op 4 februari 2016 brengt Source 1 Media de complete TV-serie Thomas & Senior uit op DVD. De DVD-box bestaat uit Thomas & Senior En De Grote Goudroof en het vervolg Thomas & Senior Op Het Spoor Van Brute Berend. In eerste instantie werd Op Het Spoor Van Brute Berend als bioscoopfilm uitgebracht, later werd deze in vier delen als serie uitgezonden op TV. 

De regie van de populaire jeugdserie uit 1985 lag in handen van regisseur Karst van der Meulen, winnaar van Nipkowschijf en de Cinekid Oeuvre Award. Karst van der Meulen heeft een grote bijdrage geleverd aan het collectieve geheugen van de Nederlandse jeugd. Zo was de regisseur naast het succes van Thomas & Senior verantwoordelijk voor succesvolle series al De Zevensprong en Mijn Idee en maakte hij films als Peter En De Vliegende Autobus en Martijn En De Magiër.

Tijdens de zomervakantie verhuist Thomas met zijn ouders naar een andere woonplaats. Hij mist zijn oude vrienden en verveelt zich, maar daar komt verandering in als hij in een supermarkt meneer van Dijk leert kennen, beter bekend als Senior.

2 discs
Verkrijgbaar vanaf 4 februari 2016
 Recent nieuws van dezelfde bron