:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Lumière >> NIEUWSBERICHT: VOYAGE OF TIME
NIEUWSBERICHT: VOYAGE OF TIME
Bron: Lumière - Datum: 2016-07-31 - Geplaatst door: Werner
VOYAGE OF TIME

Het langverwachte levenswerk van Terrence Malick (The Tree Of Life, Badlands, The Thin Red Line) in Competitie van het 73ste Internationaal Filmfestival van Venetië 31 augustus - 10 september 2016

Voyage Of Time van Terrence Malick
met de stem van Oscarwinnares Cate Blanchett
Voyage Of Time is een ode aan de Aarde en het leven, een reis doorheen de tijd, van de geboorte van het heelal tot het eind. Een verwonderende blik op het mirakel van het leven zoals we het nu kennen, en alles wat er aan voorafging. Wetenschap en emotie, geboorte en afscheid, grote kosmische krachten en de allerkleinste levenssystemen, alles komt samen in één enkele grandioze bioscoopervaring: Voyage Of Time.

Terrence Malick werkte meer dan 30 jaar aan dit project. Opnames gebeurden over heel de wereld, van IJsland over Chili en het Westen van Amerika tot Papoea-Nieuw-Guinea en elders. De adembenemende speciale effecten zijn van de hand van Dan Glass (The Matrix, V for Vendetta, Batman Begins) met de hulp van de legendarische Douglas Trumbull (2001: A Space Odyssey, Blade Runner, Close Encounters Of The Third Kind). Brad Pitt is een van de producenten van Voyage Of Time en verzorgde ook de vertelstem voor de IMAX-versie. Tweevoudig Oscarwinnares Cate Blanchett leende haar stem aan de (langere) bioscoopversie van de film.
UIT HET ARCHIEF