:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: GAME OF THRONES SEIZOEN 6
PERSBERICHT: GAME OF THRONES SEIZOEN 6
Bron: Warner - Datum: 2016-10-09 - Geplaatst door: Werner
GAME OF THRONES SEIZOEN 6

Ga er de verschillende filmpjes op YouTube maar op na, een seizoen van Game Of Thrones eindigt traditioneel met huilbuien, koude rillingen en/of opengesperde ogen van ongeloof. Ook het zesde seizoen levert opnieuw sensationele televisie op, genoeg voor maar liefst 12 beeldjes op de recente Emmy Awards. 

Cersei is vernederd en zint op wraak. Daenerys komt een aantal oude bekenden tegen en ook in Castle Black staat het een en ander te gebeuren... Seizoen 6 van televisiefenomeen Game Of Thrones moet je gezien hebben en dat kan vanaf 14 november op Blu-ray en dvd,

Voor wie zich afvraagt waar Gendry gebleven is of hoe het komt dat Tyrion de zee is overgestoken, is er bovendien goed nieuws! Vanaf 14 november is ook de boxset met alle afleveringen tot nu toe beschikbaar, een must voor al wie Westeros en Essos ondertussen als z'n thuis beschouwt!

Synopsis
Game Of Thrones is de populairste serie in de geschiedenis van HBO, en is wereldwijd uitgegroeid tot een fenomeen. Seizoen 5 eindigde met een aantal schokkende ontwikkelingen: de bloederige moord op Jon Snow door zijn eigen mensen op Castle Black, de poging tot moord op Daenerys in de vechtkuilen van Meereen en Cersei’s publieke vernedering in de straten van King’s Landing. Maar de overlevenden in Westeros en Essos herpakken zich. Ze moeten door, ieder in de richting van hun eigen onzekere lot. Bekende gezichten vormen nieuwe allianties om hun strategische kansen op overleving te vergroten, terwijl nieuwe personages zich vanuit alle windstreken mengen in het machtsspel.

Bonusmaterialen:
• In-Episode Guide (BD)
• Histories & Lore (BD)
• The Battle of the Bastards: An In-Depth Look (BD, DVD)
• 18 Hours at the Paint Hall (BD, DVD)
• Recreating the Dothraki World (BD, DVD)
• Audio Commentaries (BD, DVD)
• Deleted Scenes (BD, DVD)


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron