:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: SNEEUWWITJES NIEUWE AVONTUREN & ZEEMEERMIN: PRINSES OP AVONTUUR
PERSBERICHT: SNEEUWWITJES NIEUWE AVONTUREN & ZEEMEERMIN: PRINSES OP AVONTUUR
Bron: Source 1 Media - Datum: 2016-10-28 - Geplaatst door: Werner
SNEEUWWITJES NIEUWE AVONTUREN & ZEEMEERMIN: PRINSES OP AVONTUUR

Iedereen kent de klassieke sprookjes van Zeemeermin en Sneeuwwitje. Source 1 Media komt nu met twee nieuwe animatiefilms over deze bekende sprookjesfiguren. Deze films borduren beide voort op de bekende verhalen. Zeemeermin: Prinses Op Avontuur en Sneeuwwitjes Nieuwe Avonturen zijn nu verkrijgbaar op dvd.

De films zijn zowel Nederlands als Engels gesproken. Waarbij voor de Nederlandse versie is gekozen voor een mix van Nederlandse en Vlaamse stemmen. 

Zeemeermin: Prinses Op Avontuur en Sneeuwwitjes Nieuwe Avonturen zijn beide prachtige animatiefilms die qua production value vergeleken kunnen worden met de films van Disney en Pixar.

Synopsis
Op een ochtend komt een jong meisje tot de ontdekking dat haar vader is vermist. Een veer is het enige wat haar kan helpen om haar vader te vinden. Op haar zoektocht komt ze Sneeuwwitje en de zeven dwergen tegen in het bos. Haar nieuwe vrienden besluiten om haar te helpen. Samen komen ze tot de ontdekking dat haar vader wordt vastgehouden door de boze Koningin. Ze bedenken een plan om hem te redden en komen terecht in een groot avontuur.

Speelduur: ca. 78 minuten
Synopsis
Een knappe zeemeermin geniet van haar rustige leven diep in de oceaan totdat de dochter van een kapitein in het water valt. Ondanks waarschuwingen uit de zee besluit de zeemeermin om het jonge meisje te helpen. De zeemeermin weet niet dat het avontuur nu pas begint. Al snel worden de kapitein en zijn dochter aangevallen door piraten en komen zij terecht op een eiland. Maar dan verschijnt een gevaarlijke reus en moet de zeemeermin een keuze maken. Helpt zij haar menselijke vrienden of volgt zij de strenge regels van de oceaan?

Speelduur: ca. 77 minuten