:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: HORRORREEKSEN NAJAAR
PERSBERICHT: HORRORREEKSEN NAJAAR
Bron: Fox - Datum: 2016-11-08 - Geplaatst door: Werner
DURF JIJ TE KIJKEN?

Zet je schrap! Zet een uitgeholde pompoen klaar aan je voordeur en doe alle gordijnen dicht. Zet het geluid van je tv op het maximum en kruip onder een deken in de zetel met een grote kom popcorn voor één van de meest angstaanjagende series met Halloween! Want dit najaar brengt 20th Century Fox Home Entertainment voor elke horror-liefhebber een ijzingwekkende serie uit, slapeloze nachten gegarandeerd…

AMERICAN HORROR STORY: HOTEL

Stap het Hotel Cortez in downtown LA binnen en ontdek de huiveringwekkende moordgeheimen in de wandelgangen. Maar pas op! Maak je snel uit te voeten mocht je The Countess – (Lady Gaga), de beruchtste inwoner van het hotel, tegen het lijf lopen!

Releasedatum dvd: 19 oktober 2016


THE STRAIN

Klaar voor angstaanjagende horror zoals nooit tevoren? In het tweede seizoen van The Strain komen nog veel meer bloeddorstige monsters voor die je constant rillingen zullen bezorgen, vanaf aflevering één tot het duivelse einde.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 19 oktober 2016


SLEEPY HOLLOW

Opgepast, want in dit derde seizoen van Sleepy Hollow hangt het lot van de wereld aan een zijden draadje en bereikt de serie de meest schokkendste climax tot nu toe!

Releasedatum dvd: 19 oktober 2016


SCREAM QUEENS

Schreeuw het uit met deze nieuwe serie! Het Kappa Kappa Tau dispuut op Wallace University staat volledig op z’n kop: een mysterieuze moordenaar met zoete wraakplannen sluipt rond. De spanning stijgt wanneer het duidelijk wordt dat iedereen de moordenaar kan zijn... of het volgende slachtoffer!

Releasedatum dvd: 19 oktober 2016


OUTCAST

Ontdek deze gloednieuwe en veelgeprezen serie van Robert Kirkman, bedenker van The Walking Dead. Laat je meeslepen in het spannende verhaal over Kyle Barnes, een man die zijn hele leven is geteisterd door demonische bezetenheid

Releasedatum dvd en Blu-ray: 14 december 2016


ASH VS. EVIL DEAD

Lang genoeg gewacht op het vervolg van de klassieke horrorfilm The Evil Dead? Campbell herneemt zijn rol als Ash, die met een kettingzaag alle monsters opzoekt en die de afgelopen 30 jaar elke verantwoordelijkheid, volwassenheid en de verschrikkingen van de Evil Dead vermeden heeft.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 14 december 2016
Recent nieuws van dezelfde bron