:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: THE BIG BANG THEORY SEIZOEN 9
PERSBERICHT: THE BIG BANG THEORY SEIZOEN 9
Bron: Warner - Datum: 2016-11-08 - Geplaatst door: Werner
THE BIG BANG THEORY SEIZOEN 9 

Wie had gedacht dat Leonard en Penny ooit zouden trouwen, Raj de vrouwen van zich zou moeten afslaan, ook Sheldon liefdesperikelen zou kennen en, misschien wel de grootste verrassing van allemaal, Howard Wolowitz een succesvol huwelijk kon hebben? Ook in het negende seizoen blijft The Big Bang Theory verrassen, en illustreert de reeks waarom het nog altijd een van de sterkste comedy's op het scherm is! Het negende seizoen van The Big Bang Theory is vanaf 14 november beschikbaar op DVD.

Synopsis
De opwarming van de aarde valt in het niet bij de explosieve wendingen tussen de superslimme, maar sociaal stuntelige wetenschappers van de succesvolle comedy The Big Bang Theory. De spontane trouwpartij van tortelduifjes Leonard en Penny in Las Vegas dreigt te stranden door een last-minute bekentenis van de onnozele bruidegom. Überrationele Sheldon en romantische Amy maken hun “relatie-overeenkomst” ongeldig – maar de wet van aantrekking brengt ze toch weer samen, mét een onverwachte verjaardagsverrassing. Howard en Bernadette zetten aarzelend de volgende stap in hun huwelijksexperiment: het aanstaand ouderschap. Eeuwige single Raj beleeft een Valentijnsdag om nooit te vergeten, terwijl hij verwoed zijn aandacht probeert te verdelen tussen twee geïnteresseerde dames.

Er schieten in de 24 afleveringen van het negende seizoen zo veel vluchtige elementen in het rond – waaronder een aanbidder in de dop, een zwaar geval van Stuart-verlatingsangst, een pittig bezoekje aan Meemaw en een flinke uitbarsting van ouderlijke overkill – dat je er lichtjaren aan plezier en hilariteit mee zult beleven.

Bonusmaterialen: 
• 2015 Comic-Con Panel
• #JustAskBBT: Who Will Get the Couch...
• #JustAskBBT: If I Had to Go to Mars...
• The Big Bang Theory Gives Back
• Love Is Rocket Science
• The Big 200!
• Gag Reel