:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: WAR DOGS
PERSBERICHT: WAR DOGS
Bron: Warner - Datum: 2016-12-06 - Geplaatst door: Werner
WAR DOGS 

Maak kennis met David Packouz (Miles Teller, Whiplash) en Efraim Diveroli (Jonah Hill, The Wolf Of Wall Street), twee twintigers uit Miami met een plan. Via een vaag overheidsinitiatief slagen ze erin enorme deals af te sluiten met de wapenindustrie. Het geld, met alle bijhorende voordelen, stroomt binnen, maar al snel blijkt dat de vrienden zich heel wat meer dan gewenst op de hals gehaald hebben...

War Dogs is een waanzinnige rit in een strakke regie van Todd Phillips, de man achter The Hangover-trilogie. De film is vanaf 21 december beschikbaar op Blu-ray, 4K UHD en dvd.

Synopsis
Twee jonge twintigers wonen in Miami Beach tijdens de oorlog in Irak en verdienen maximaal aan een obscuur overheidsinitiatief waarmee kleine ondernemingen op aanbestedingen van het Amerikaanse leger kunnen bieden. Ze beginnen klein, maar al snel gaan ze grof geld verdienen en een luxeleventje leiden. Wanneer de twee vrienden een deal binnenhalen voor 300 miljoen dollar voor het bewapenen van het Afghaanse leger, komen ze in de problemen. Ineens doen ze zaken met een aantal duistere figuren en met de Amerikaanse overheid.

Bonusmaterialen:
• General Phillips: Boots on the Ground (BD)
• War Dogs: Access Granted (BD)
• Pentagon Pie (BD, DVD)