:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: DIVORCE SEIZOEN 1
PERSBERICHT: DIVORCE SEIZOEN 1
Bron: Warner - Datum: 2017-04-24 - Geplaatst door: Werner
DIVORCE

Sarah Jessica Parker is terug van weggeweest, en hoe! In Divorce, een nieuw pareltje van HBO, speelt ze de rol van Frances. Zij is al tien jaar samen met haar man Robert (Thomas Haden Church) maar hun huwelijk strandt. Frances besluit om haar hele leven eens onder de loep te nemen en een frisse start te maken. Makkelijker gezegd dan gedaan!

Divorce is de eerste televisiereeks van Sarah Jessica Parker na Sex And The City, het eerste seizoen is vanaf 31 mei beschikbaar op DVD.

Synopsis
Sarah Jessica Parker is terug bij HBO met Divorce, een nieuwe komedieserie met scherpe en slimme humor, zelfs in de meest gespannen situaties. Parker speelt Frances, die al tien jaar samen is met haar man Robert (Thomas Haden Church), de vader van haar twee kinderen. Het huwelijk strandt en Frances besluit om haar leven eens goed onder de loep te nemen. Maar een frisse start maken is moeilijker dan ze dacht.

Bonusmaterialen:
• Audio commentaries with star Sarah Jessica Parker, executive producer/writer Paul Simms, and writers Tom Scharpling and Adam Resnick


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron