:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: RELEASES TWEEDE KWARTAAL 2018
PERSBERICHT: RELEASES TWEEDE KWARTAAL 2018
Bron: Fox - Datum: 2018-04-05 - Geplaatst door: Werner
THE GREATEST SHOWMAN

Synopsis: Hugh Jackman speelt de hoofdrol in deze originele en meeslepende musicalfilm. Het adembenemend spectaculaire acteerwerk van de absolute topcast zal u keer op keer opnieuw diep raken. Geïnspireerd op het leven van circuspionier P.T. Barnum (Hugh Jackman) viert deze film de geboorte van de showbusiness door het levenspad te laten zien van een visionair die met niks begon en een fascinerend spektakel wist te creëren. De andere rollen in deze indrukwekkende film worden vertolkt door Zac Efron, Michelle Williams, Rebecca Ferguson en Zendaya.

Genre: Drama
Regisseur: Michael Gracey
Cast: Hugh Jackman, Zac Efron, Michelle Williams, Rebecca Ferguson
Releasedatum DVD/Blu-Ray: 2 mei 2018


THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI

Synopsis: Oscarwinnares Frances McDormand (Fargo) levert een uiterst krachtige en verbluffende prestatie in dit met zwarte humor doordrenkte drama dat alom bejubeld wordt als een van de beste films van het jaar. De eigenzinnige moeder (McDormand) van een vermoord meisje baart opzien door drie plaatselijke reclameborden met provocerende uitspraken te laten beplakken. Daarmee ontketent ze een felle strijd met de plaatselijke politie in de persoon van de labiele en gewelddadige politieagent Dixon (Sam Rockwell) en de in hoog aanzien staande politiechef Willoughby (Woody Harrelson). 

Genre: Drama
Regisseur: Martin McDonagh
Cast: Frances McDormand, Woody Harrelson, Sam Rockwell, Peter Dinklage
Releasedatum DVD/Blu-Ray: 9 mei 2018
 

THE MAZE RUNNER 3: THE DEATH CURE

Synopsis: De grootse finale van de Maze Runner Trilogie: Nadat een aantal van zijn vrienden tijdens een overval van WCKD-troepen gevangen zijn genomen, voert Thomas (Dylan O'Brien) een groep op de vlucht geslagen uitverkorenen en rebellen aan op hun laatste missie. Om hun vrienden te redden, moeten ze de legendarische “laatste stad”, een door de WCKD gecontroleerd labyrint dat geldt als het dodelijkste van allemaal, binnendringen. Iedereen die erin slaagt het er levend van af te brengen, zal antwoord krijgen op de vragen die de uitverkorenen al sinds hun aankomst in het labyrint bezighoudt.

Genre: Science fiction, avontuur
Regisseur: Wes Ball
Cast: Dylan O’Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Aidan Gillen
Releasedatum DVD/Blu-Ray: 30 mei 2018
 

THE SHAPE OF WATER

Synopsis:
The Shape Of Water is een met 4 Oscars bekroond modern sprookje van de hand van de meesterlijke verhalenverteller Guillermo del Toro. De film speelt zich af in het Amerika van de jaren zestig, tegen de achtergrond van de Koude Oorlog en vertelt het verhaal van Elisa (Sally Hawkins). Elisa kan niet praten, werkt in een afgelegen beveiligd laboratorium van de overheid en leidt daar een geïsoleerd bestaan. Haar leven neemt een dramatische wending als ze samen met haar collega Zelda (Octavia Spencer) een geheim experiment op het spoor komt. De overige hoofdrollen worden vertolkt door Michael Shannon, Richard Jenkins, Michael Stuhlbarg en Doug Jones.

Genre: Drama
Regisseur: Guillermo Del Toro
Cast: Sally Hawkins, Octavia Spencer, Michael Shannon, Richard Jenkins
Releasedatum DVD/Blu-Ray: 6 juni 2018
 

RED SPARROW

Synopsis: Tegen haar wil wordt Dominika Egorova (Jennifer Lawrence) opgeleid tot een ‘sparrow’, een getrainde verleidster van de Russische veiligheidsdienst. Dominika leert haar lichaam als een wapen te gebruiken, maar heeft moeite haar eigenwaarde te behouden tijdens de onmenselijke training. In een oneerlijk systeem vindt ze haar kracht en ze groeit uit tot één van de beste aanwinsten van het programma. Haar eerste doelwit is Nate Nash (Joel Edgerton), een CIA-agent die verantwoordelijk is voor de meest gevoelige infiltratie in de Russische inlichtingendienst. De twee jonge agenten komen in een neerwaartse spiraal van aantrekkingskracht en bedrog terecht, wat een bedreiging vormt voor hun carrière, hun loyaliteit en de veiligheid van beide landen. Red Sparrow is gebaseerd op het boek van de voormalige CIA-agent Jason Matthews. De film herenigd Jennifer Lawrence met Hunger Games-regisseur Francis Lawrence.

Genre: Thriller
Regisseur: Francis Lawrence
Cast: Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts, Jeremy Irons
Releasedatum DVD/Blu-Ray: 18 juli 2018
 

BLACK SAILS COMPLETE BOX

Synopsis: Laat je in deze vier opwindende seizoenen van Black Sails meevoeren op een reis vol gevaar, verraad en avontuur in de Gouden Eeuw van de Piraterij. Na jarenlang marineofficier te zijn geweest, groeit kapitein Flint (Toby Stephens) uit tot de meest gevreesde piraat van West-Indië. Om de zwarte markt naar zijn hand te zetten en zijn concurrenten af te troeven, moet Flint zijn krachten bundelen met diegenen die hem zouden kunnen ruïneren - zoals de legendarische zeeman John Silver (Luke Arnold) en de op geld beluste Eleanor Guthrie (Hannah New). Altijd op zijn hoede voor bedreigingen van buitenaf en van binnenuit zet Flint zich in deze spannende serie, waarin ook Jessica Parker Kennedy, Toby Schmitz en Clara Paget glansrollen vervullen, ook nog in voor stabiliteit in de regio.

Genre: Drama, actie
Regisseur: Jonathan E. Steinberg
Cast: Toby Stephens, Jessica Parker Kennedy, Sean Cameron Michael
Releasedatum DVD: 16 mei 2018
 

SLEEPY HOLLOW COMPLETE BOX

Synopsis: Deze spannende en geestige serie, gebaseerd op de bovennatuurlijke klassieker van Washington Irving, vertelt het avontuurlijke verhaal van Ichabod Crane (Tom Mison). Crane, een Britse emigrant, sneuvelt tijdens de Amerikaanse Revolutie om in het tijdperk van de smartphones weer tot leven te komen in de staat New York. Tegelijkertijd duikt ook de moorddadige hoofdeloze ruiter, die Crane eigenhandig voor zijn eigen dood heeft onthoofd, in het heden op. Zijn enige drijfveer? De totale vernietiging van de mensheid! Samen met een doortastende politieagente (Nicole Beharie) treedt Crane de nieuwe gevaren dapper tegemoet en maakt hij zich op om deze nieuwe donkere krachten te overwinnen. 

Genre: Mysterie, horror, drama
Regisseur: Alex Kurtzman en Roberto Orci (ontwikkelaars)
Cast: Tom Mison, Nicole Beharie, Orlando Jones, Katia Winter
Releasedatum DVD: 16 mei 2018
 Recent nieuws van dezelfde bron