:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Lumière >> PERSBERICHT: BECK SEIZOEN 7 & CAPE TOWN
PERSBERICHT: BECK SEIZOEN 7 & CAPE TOWN
Bron: Lumière - Datum: 2018-04-10 - Geplaatst door: Werner
BECK SEIZOEN 7

Beck
is back! Lumière brengt het zevende seizoen van de populaire Zweedse misdaadserie Beck op 24 april uit op dvd. Peter Haber en Kristofer Hivju (Game Of Thrones, Turist) spelen de hoofdrollen in de vierdelige reeks naar de boeken van het Zweedse schrijversduo Sjöwall en Wahlöö.

In de vier nieuwe afleveringen – Your Own Blood, The Thin Ice, Without Intent en The Devil’s Advocate – krijgt Beck (Peter Haber) genoeg van zijn stille pensioen en kijkt hij uit naar een nieuwe uitdaging, terwijl Steinar Hovland (Kristofer Hivju) meer verantwoordelijkheden heeft gekregen in het rechercheteam. Verschillende nieuwe moordzaken dwingen Beck terug te keren. Zelfs de nationale veiligheid in Zweden komt ernstig in het gedrang bij de verdwijning van een meisje. Het spoor leidt naar een terrorist en het duurt niet lang vooraleer het onderzoekswerk een beklemmende race tegen de tijd wordt om verschillende catastrofes te voorkomen. Bovendien krijgt het team te maken met persoonlijke problemen, onderlinge competitie en jaloezie.

Technische specificaties:
Cast: Peter Haber, Kristofer Hivju, Måns Nathanaelson, Anna Asp, Elmira Arikan, Jonas Karlsson, Rebecka Hemse, e.a.
Regie: Mårten Klingberg & Jörgen Bergmark
Scenario: Mårten Klingberg
Producenten: Filmlance International, C More/TV4, Nordisk Film, ZDF
Herkomst: Zweden, 2017
Speelduur: 4 x 90 min.
Taal: Zweeds
Ondertiteling: Nederlands


CAPE TOWN

Nieuwe zesdelige misdaadserie Cape Town. De Zuid-Afrikaanse crime serie Cape Town is vanaf 24 april te zien op dvd. Trond Espen Seim (Varg Veum, The Legacy) en Boris Kodjoe spelen de hoofdrollen in de misdaadserie naar de bestseller Dead Before Dying (NL vertaling: Feniks) van Deon Meyer.

Een jaar geleden was Mat Joubert (Trond Espen Seim) de beste rechercheur van Kaapstad: elke zaak die hij behandelde, werd opgelost, elke moordenaar verdween achter de tralies. Maar wanneer zijn vrouw Lara vermoord wordt, gaat het met hem de verkeerde kant op. Tot de cynische Mat nog één kans krijgt om een verse start te nemen en een nieuwe partner krijgt toegewezen, Sanctus Snook (Boris Kodjoe). Wanneer een gemaskerd lijk van een succesvolle zakenman hen voor de voeten gegooid wordt en kort nadien ook nog eens een tweede lichaam, beseffen Mat en Sanctus dat er een seriemoordenaar in Cape Town rondloopt. Daarbij komt de onopgeloste ontvoering en moord op een jong topmodel. Kan Mat de geesten van het verleden overwinnen en samen met Sanctus het geweld in Kaapstad stoppen?

Technische specificaties:
Cast: Trond Espen Seim, Boris Kodjoe, Axel Milberg, Marcin Dorocinski e.a.
Regie: Peter Ladkani
Scenario: Anna Tebbe, naar Dead Before Dying van Deon Meyer
Producenten: Lance Samuels & Annette Reeker, Dynamic Television
Herkomst: Zuid-Afrika, 2016
Speelduur: 6 x 46 min.
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands