:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES JULI 2018
PERSBERICHT: RELEASES JULI 2018
Bron: Source 1 Media - Datum: 2018-06-27 - Geplaatst door: Werner
BATTLE DRONE

Voor de maand juli staat er wederom een fantastisch aanbod aan films op de planning. In deze nieuwsbrief brengen wij graag deze titels onder de aandacht. Laten we beginnen met de actiefilm Battle Drone, een spannende Sci-fi thriller over een ander universum die de wereld wilt overnemen.

In deze titel zien wij hoe ex-marinier Vincent Reikker al jaren ondergedoken zit vanwege een vuil politiek spelletje. Samen met zijn team levert hij diensten als huurling. Opgejaagd door hightech gevechtsrobotten, moet zijn team alles uit de kast halen om te overleven. Battle Drone is een explosieve actiefilm waarin mens versus machine centraal staat. Boordevol suspens, adrenaline en zwarte humor! Deze must-have actiefilm is verkrijgbaar vanaf 5 juli.


JESSICA'S GIFT


De volgende titel die wij onder de aandacht willen brengen is Jessica's Gift. Deze dramafilm gaat over David, die veel moeite heeft om de dood van zijn vrouw Jessica te verwerken. David wordt uitgenodigd voor een weekend met een aantal jeugdvrienden. Hij hoort dat hier een laatste cadeau van Jessica op hem wacht. David ontdekt dat hij niet de enige is die worstelt met 'spoken' uit het verleden, en gaat samen met zijn vrienden op zoek naar een glansrijke toekomst. Deze film is gebaseerd op het boek Spoken van de Britse schrijver Adrian Plass, ook bekend van zijn ''gewijde dagboeken''. Als geen ander is hij in staat ingewikkelde thema's met herkenbare karakters te schetsen met een lach en een traan. Tevens te verkrijgen op 5 juli!


BAD MATCH

Op 12 juli staat de release van Bad Match gepland. Schrijver-regisseur David Chirchirillo (Cheap Thrills) levert met deze wurgende stalkerfilm een visitekaartje af waar genremeesters als Hitchcock en De Palma beslist trots op zouden zijn. In deze film zien we hoe het leven van Harris, die denkt dat hij een perfect leven leidt (een topjob, leuke vrienden en met dank aan online dating, een goed seksleven) enorm verandert wanneer een van zijn matches, Riley, meer wil dan alleen een one-night-stand... Bad Match is een perfecte match voor thrillerfreaks!


TRIASSIC WORLD

Na het ongekende succes van de populaire filmreeks Jurassic World vallen films over dinosaurussen steeds vaker in de smaak. Want uitgestorven of niet, dinosaurussen spreken nog immers erg tot de verbeelding en zijn dan ook een dankbaar onderwerp voor filmmakers. Wij brengen daarom op 12 juli de spannende titel Triassic World uit op DVD. In deze film zien we hoe wetenschappers erin slagen dinosaurussen tot leven te wekken en de organen gebruiken voor menselijke orgaantransplantaties. De bloeddorstige dinosaurussen, die bijna onaantastbaar zijn, slagen er echter in te ontsnappen uit het laboratorium. Het is nu aan de wetenschappers hen te stoppen, maar of dit hen lukt...? Te verkrijgen vanaf 12 juli!


THE RIZEN

En tot slot de spannende horror/ Sci-Fi titel The Rizen. Het is het jaar 1955. De NAVO en het leger werken samen om wapens te produceren. Om dit project succesvol te maken voeren zij geheime, occulte experimenten uit. Ze brengen een wapen naar buiten waardoor er enorme chaos op aarde ontstaat. Jaren later wordt een vrouw, genaamd Francis, wakker in een bunker. Ze heeft geen idee hoe ze er terecht is gekomen. Ze ontmoet er enkele andere personen, en gaat samen met hen op zoek naar een uitweg.

Met acteur Matt Lasky (ook wel bekend van de film The Equalizer met Denzel Washington). The Rizen is een groot succes, want een vervolg op de titel is al in de maak. Deze gaat The Rizen: Possession heten. Verkrijgbaar vanaf 19 juli.