:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: RELEASES DERDE KWARTAAL 2018
PERSBERICHT: RELEASES DERDE KWARTAAL 2018
Bron: Fox - Datum: 2018-07-04 - Geplaatst door: Werner
ISLE OF DOGS

Isle Of Dogs is de nieuwste film van de visionaire Wes Anderson. De film vertelt het verhaal van Atari Kobayashi, de twaalfjarige pleegzoon van de corrupte burgemeester van Megasaki City. Nadat alle honden van de stad verbannen worden naar het gigantische Trash Island, besluit Atari op zoek te gaan naar zijn waakhond Spots. Onder de verbannen viervoeters maakt hij een aantal nieuwe vrienden die hem op zijn epische reis begeleiden. Het succes van hun avontuur zal bepalend zijn voor het lot van de honden en de toekomst van de hele provincie.

Genre: Animatie, Avontuur
Regisseur: Wes Anderson
Cast: Bryan Cranston, Scarlett Johansson, Greta Gerwig, Frances McDormand, Bill Murray
Releasedatum DVD/Blu-Ray: 5 september 2018


DEADPOOL 2

Na een bijna fatale aanval van een koe overleefd te hebben worstelt een misvormde cafetaria-kok (Wade Wilson) om zijn droom te verwezenlijken. Hij wil de populairste barman van Marberry worden -terwijl hij daarnaast ook nog moet leren omgaan met zijn verloren gevoel voor smaak. Op zoek naar zijn levenslust én een fluxcondensator, gaat Wade de strijd aan met ninja’s, de yakuza en een groep seksueel agressieve honden. Hij reist de wereld over om het belang van familie, vriendschap en smaakte ontdekken; een vernieuwde smaak voor avontuur krijgt hij te pakken, net als de felbegeerde titel 'World's Best Lover'.

Genre: Actie, Avontuur
Regisseur: David Leitch
Cast: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin
Releasedatum DVD/Blu-Ray: 12 september 2018


LOVE, SIMON

Love, Simon van de producers van The Fault In Our Stars is een grappig en oprecht verhaal over opgroeien en verliefd worden. Iedereen verdient de ware liefde. Maar voor de zeventienjarige Simon Spier (Nick Robinson) is het net iets ingewikkelder: hij moet zijn familie en vrienden nog vertellen dat hij homoseksueel is én hij weet niet wie de anonieme klasgenoot is op wie hij online verliefd is geworden. Het oplossen van beide kwesties blijkt hilarisch, angstaanjagend en zet zijn leven totaal op zijn kop.

Genre: Romantiek, Comedy
Regisseur: Greg Berlanti
Cast: Nick Robinson, Jennifer Garner, Josh Duhamel, Katherine Langford
Releasedatum DVD/Blu-Ray: 17 oktober 2018


GOODBYE CHRISTOPHER ROBIN

Goodbye Christopher Robin biedt een bijzondere kijk op de relatie van de geliefde kinderboekenauteur A.A. Milne (Domhnall Gleeson) en zijn zoon Christopher Robin, wiens speelgoed dé inspiratie vormde voor de magische wereld van Winnie de Poeh. Samen met zijn moeder Daphne (Margot Robbie) en zijn nanny Olive (Kelly Macdonald), wordt Christopher Robin's gezin meegesleurd door het internationale succes van de boeken. De betoverende verhalen brengen Engeland hoop en troost na de gruwelen van de Eerste Wereldoorlog. Alle ogen zijn gericht op Christopher Robin, maar wat zijn de gevolgen van het succes voor dit gezin?

Genre: Drama
Regisseur: Simon Curtis
Cast: Domhnall Gleeson, Margot Robbie, Kelly Macdonald
Releasedatum DVD/Blu-Ray: 17 oktober 2018


THE X-FILES SEIZOEN 11

Het volgende hoofdstuk van The X-Files bestaat uit 10 huiveringwekkende afleveringen van deze mysterieuze serie waarin de grens wordt opgezocht tussen wetenschap en scepticisme, tussen wat kan worden bewezen en wat we willen geloven. David Duchovny en Gillian Anderson keren terugals FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully om onopgeloste zaken te onderzoeken en komen voor onverklaarbare raadsels, overheidscomplotten en verdoezeling van bewijs voor buitenaards bestaan te staan. Mulder en Scully zetten hun wanhopige zoektocht naar de waarheid en hun vermiste zoon William voort, maar blijken niet de enigen die naar hem op zoek zijn. Langzaam komen ze er achter dat het lot van de hele wereld wel eens op het spel zou kunnen staan. Eén ding is zeker: er zullen geheimen worden onthuld ... en de waarheid zou eindelijk wel eens binnen handbereik kunnen liggen!

Genre: Scifi, Mysterie
Regisseur: Chris Carter
Cast: David Duchovny, Gillian Anderson, Mitch Pileggi
Releasedatum DVD/Blu-Ray: 25 juli 2018


AMERICAN HORROR STORY SEIZOEN 7

American Horror Story 7
speelt zichaf in de voorsteden van het hedendaagse Detroit met Sarah Paulson in de hoofdrol als een New Yorkse die getraumatiseerd is geraakt door de aanslagen op 11 september. Ze heeft drie fnuikende fobieën opgelopen; trypofobie - een angst voor onregelmatige patronen in objecten met gaatjes of bobbeltjes – coulrofobie -een angst voor clowns -en hemofobie,een irrationele angst voor bloed.

Genre: Horror, Drama
Regisseur: Ryan Murphy, Brad Falchuk
Cast: Sarah Paulson, Evan Peters, Cheyenne Jackson, Billie Lourd, Alison Pill
Releasedatum DVD/Blu-Ray: 26 september 2018
Recent nieuws van dezelfde bron