:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2019
PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2019
Bron: Source 1 Media - Datum: 2019-01-22 - Geplaatst door: Werner
Om het jaar 2019 goed te starten hebben we in het eerste kwartaal weer een aantal knallers van releases. Deze maand is er voor ieder wat wils. Wat dacht je van de op oude folkloreverhalen gebaseerde horrorfilm The Hollow Child? Regisseur Jeremy Lutters bouwt de spanning in deze film zorgvuldig op met uitgekiende fotografie en sterke vertokingen met een veelbelovende jonge cast. De actrices Jessica McLeod en Hannah Cheramy vielen dan ook in de prijzen op verschillende festivals voor hun rol in The Hollow Child. Daarnaast neemt de hylarische en hypnotische 68 Kill je deze maand mee op een over de top dollemansrit. Deze titel won de publieksprijs op filmfestival SXSW en werd uitgeroepen tot "Most Effectively Offensive" op het Boston Underground Film Festival. Acteurs Matthey Gray Gubler (Criminal Minds), AnnaLynne McCord (90210) en Alisha Boe (13 Reasons Why) zetten met hun acteerkunsten een meeslepende actiefilm neer. Ook kijken we deze maand uit naar de wurgend spannende thriller What Keeps You Alive. Aan de renaissance van de horrorfilm lijkt geen einde te komen en deze thriller is daar het zoveelste bewijs van. Colin Minihan, regisseur van Grave Encounters en It Stains The Sand Red, levert een hondsbrutale film af die u op het puntje van uw stoel zal houden, met een plotwending die uw stoel onderuithaalt. Kortom: titels om zeker niet te missen!

THE HOLLOW CHILD

Na tal van mislukte plaatsingen, zoekt de getroebleerde tiener Samantha haar plek binnen het pleeggezin waar ze verblijft. Omdat ze ongestoord wil rondhangen met haar vriendin, stuurt ze haar jongere 'zusje' Olivia alleen naar huis door het bos. Dan gebeurt het ondenkbare. Het meisje verdwijnt, maar duikt drie dagen later gelukkig weer op. Paniek maakt plaats voor ontlading en het leven van het gezin kan eindelijk weer zijn normale gangetje gaan. Alleen bekruipt Samantha het unheimliche gevoel dat Olivia... Olivia niet is. Een gevoel waar ze helaas als enige mee lijkt te kampen. Radeloos bindt ze de strijd aan met de bovennatuurlijke krachten die haar zusje hebben ingepalmd.

Speelduur: 92 minuten

68 KILL

Beerputten uitmesten is niet bepaald het droomleventje dat hij voor ogen had, maar Chip is een simpele all-American dude en met een sexy vriendin mag hij eigenlijk niet klagen. Ach, ze rommelt misschien wat aan met haar huisbaas, maar aan elke relatie scheelt wel wat. Tot lekkere Liza voorstelt om haar ranzige suikeroompje een fikse som afhandig te maken en hij plots een andere kant van haar te zien krijgt. Al snel zit de naïeve Chip in een rollercoaster van uitzinnig geweld waar hij nooit meer uitkomt.

Speelduur: 93 minuten

WHAT KEEPS YOU ALIVE

Machtige bergen. Een boshutje. Een spiegelglad meer. Stille waters, diepe gronden. Eén jaar na hun huwelijk trekken Jules (Brittany Allen - Jigsaw, Bomb Girls, Dead Before Dawn) en Jackie (Hannah Emily Anderson - Jigsaw) ertussenuit om te vieren. Maar op deze idyllische, afgelegen plek komen ze plots oog in oog te staan met hun grootste vijanden: elkaar! Dat hun relatie het niet overleeft, lijkt wel zeker. Maar of zij het zelf overleven, is maar zeer de vraag. Want alleen, is nooit alleen...

Speelduur: 98 minuten