:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #9
NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #9
Bron: DVD Info - Datum: 2019-03-20 - Geplaatst door: Werner
Je kan treuren om het feit dat de filmwereld in de stevige greep van de superhelden zit, feit is wel dat het massa’s geld in het laatje brengt. Vorig jaar hadden de Avengers het voor het zeggen als het op een recette aankomt, en dit jaar doet Brie Larson het als Captain Marvel meer dan uitstekend. Tot nu toe bracht de film 500 miljoen dollar op.



Hugh Jackman heft het musicalvirus goed te pakken. Op 12 mei kan je hem aan het werk zien in het Sportpaleis in Antwerpen en wie binnenkort in de buurt is van Manhattan, kan hem op Broadway in de musical The Music Man gaan bewonderen.



Annapurna Pictures komt alsmaar in slechtere papieren te zitten. Zo verloren ze 37 miljoen dollar aan de western The Sisters Brothers, en ook If Beale Street Could Talk van Barry Jenkins en Vice van Adam McKay scoren niet echt. Hilarisch genoeg (nou ja) is dat die twee laatste Oscar-winnaars zijn. Moeten we hieruit besluiten dat Oscars niets meer voorstellen?



Herinner je je nog The Bone Collector uit 1999 met Denzel Washington en Angelina Jolie? Deze film was gebaseerd op een populaire boekenreeks van Jeffrey Deaver. Deze week kondigde NBC aan dat ze de boeken in een serie willen gooien. De rol van Amelia Donaghy die toen gespeeld werd door Jolie zou nu door Arielle Kebbel vertolkt worden.



There’s no business like show business en dus is alles gemeengoed van Hollywood. Ook het dieselgesjoemel van Volkswagen is rijp voor verfilming en het is Leonardo DiCaprio die een film hierover zal producen. Regisseur wordt Patrick Melrose. Het milieu is een item dat DiCaprio nauw aan het hart ligt, want hij was degene die de klimaatspijbelaars aanmoedigde.



Na de vele schandalen rondom Bryan Singer verliest hij nu ook de regie voor de reboot van Red Sonja. Of de film zelf wordt afgewerkt is momenteel nog niet duidelijk.



Er komt een Marilyn Monroe-biopic: Blonde zal die heten en het levensverhaal van de legendarische blondine zal verfilmd worden door Andrew Dominik die we kennen van The Assassination Of Jesse James By The Coward Robert Ford. Volgens de geruchtenmolen zou Ana de Armas uit Blade Runner 2049 Marilyn Monroe vertolken.



Of we het in België ook zullen zien is de vraag, maar in de VS wordt in vijf steden de Dark Knight-trilogie van Nolan op IMAX vertoond. Deze in Los Angeles waren op minder dan één minuut (!) uitverkocht. Nolan is trouwens bezig aan een nieuwe film. Niemand die mag weten waarover het gaat, maar volgens Warner wordt het een thriller worden en vast staat dat we John David Washington erin zullen zien die doorbrak met BlacKkKlansman. Het resultaat zien we volgende zomer.



Na een paar tweets die niet konden voor Disney werd James Gunn als regisseur van de derde Guardians Of The Galaxy ontslagen. Na een excuus mag hij terug aan het werk, ook al werd met Disney afgesproken dat hij eerst de sequel voor de Suicide Squad zou afwerken.



Mocht u er zin in hebben, hij komt er: de derde Annabelle. De regie van Annabelle Comes Home komt in handen van ene Gary Dauberman.



The Mustang met Matthias Schoenaerts doet het in de VS meer dan uitstekend. In de film van Laure de Clermont wordt Schoenaerts zo gelauwerd dat insiders denken dat er voor hem volgend jaar wel een Oscar kan inzitten.



Als het van Darren Lynn Bousman afhangt , regisseur van een paar Saw-films, komt er een reboot aan van het Ierse groene mannetje Leprechaun. De film zou aansluiten op de laatste sequel en volgens onze (hopelijk juiste) telling moet dat Leprechaun: Back 2 Tha Hood uit 2003 zijn.



Helaas deze week overleden op 67-jarige leeftijd: John Carl Buechler. John was regisseur van cultfilms als Troll, Ghoulies 3 en Friday The 13th Part VII: The New Blood. Daarnaast was hij ook de man van de special effects van Hatchet, Scanner Cop, Re-Animator, Bride Of Re-Animator, Halloween 4 en 6, Demonic Toys, Ghoulies I en II, From Beyond, The Dungeonmaster en The Garbage Pail Kids Movie.



De opnames van de remake van Dune door Denis Villeneuve zijn gestart. Het verhaal van Frank Herbert werd eerder al door David Lynch verfilmd en in de nieuwe versie zitten Timothée Chalamet van Call Me Be Your Name, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Josh Brolin, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Zendaya, David Dastmalchian, Stephen Henderson, Charlotte Rampling, Jason Momoa, Javier Bardem en Chang Chen in de cast.



Na de verrijzenis van Rambo dit jaar komen ook The Expendables terug op het witte doek. De opnames van het vierde luik beginnen binnenkort in Tunesië. Benieuwd of we Jason Statham hierin zullen zien, want die is bezig met de voorbereidingen op het vervolg van The Meg.



Ook de Charlie’s Angels zijn klaar voor een reboot, dit zijn de namen: Kristen Stewart, Naomi Scott en Ella Balinska.



UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron