:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #16
NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #16
Bron: DVD Info - Datum: 2019-05-11 - Geplaatst door: Didier
Hij komt er: de Masters Of The Universe-reboot. In 1987 mocht Dolph Lungren de rol van He-Man vertolken, en voor de nieuwe versie wordt dat Noah Centineo die je misschien kent van de Netflix-serie To All The Boys I’ve Loved Before. Het gaat blijkbaar Centineo voor de wind, want hij zal ook een rol vertolken in de nieuwe Charlie’s Angels-film.



Het is de streamingdienst Disney + menens. Het huis van de muis is momenteel aan het praten met Ron Howard voor een serie van diens fantasyhit Willow.



Niet iedereen is er gelukkig om dat Alain Delon op het filmfestival van Cannes een ere-Gouden Palm zal krijgen. Delon gaf in het verleden toe vrouwen te hebben geslagen, hij is tegenstander van adoptie door homoseksuele koppels en om moraalridders helemaal gek te maken was hij bevriend met Jean-Marie Le Pen.



De overname van 20th Century Fox door Disney heeft gevolgen voor de releasedatums. Zo komt Avatar 2 pas in 2021 uit, de X-Men-spin-off The New Mutants wordt naar 2020 verschoven en van een nieuwe Deadpool is er voorlopig zelfs geen sprake.



Chewbacca is niet meer. Peter Mayhew die in de huid van de wookie kroop, overleed deze week op 74-jarige leeftijd.



Zit u er op te wachten of niet op een remake van Hellraiser? David S. Goyer die meeschreef aan het scenario van The Dark Knight-trilogie is er in ieder geval aan begonnen.



Met de vijfde Indiana Jones loopt het voor geen meter. Voor de opvolger van Indiana Jones And The Kingdom Of The Crystal Skull werd alweer een nieuwe scenarist gevonden. Dan Fogleman heeft wel nog even tijd, want momenteel concentreert Steven Spielberg zich op de remake van West Side Story.



Het meest bizarre nieuws van de week komt uit de Filipijnen. De tv-zender Orient Cable bracht er zonder pardon een camcorderversie van Avengers: Endgame op de buis. De televisiebazen mogen het aan het gerecht gaan uitleggen, en naast een boete van 30.000 dollar riskeren ze ook een gevangenisstraf.



Het zit Woody Allen niet mee. Niet alleen wordt zijn nieuwste film A Rainy Day In New York door Amazon geblokkeerd, ook heeft geen enkele uitgeverij zin om het manuscript van zijn memoires uit te brengen. Hollywood distantieert zich volledig van de acteur en actrices als Ellen Page hebben al hun spijt betuigd dat ze met hem hebben samengewerkt.



Wie zin heeft om in zijn woonkamer Darth Vader uit te hangen en dat met stijl wil doen zal daar een aardig centje moeten voor betalen. Het originele pak gaat binnenkort in Los Angeles geveild worden en de prijs wordt op zo’n twee miljoen dollar geschat.



Een reboot van een Charlie Chaplin-film? Christian Volckman en Rupert Wyatt gaan er zich in ieder geval aan wagen. The Kid: An Animated Adventure is een scifi-animatiefilm die gebaseerd is op The Kid en een project waarin we kennis maken met de robot met een menselijke ziel, Chaplin dus.



Lily Collins gaat wel heel ver in haar rol. Zij vertolkt een alleenstaande moeder in de Ted Bundy-biopic Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile en volgens de actrice werd zij elke nacht wakker gemaakt door de geesten van Bundy’s slachtoffers.



Eerder hadden we je al verteld dat regisseur Christopher McQuarrie en Tom Cruise een zevende en achtste deel van Mission: Impossible zouden maken, maar er is meer. McQuarrie zou beide films vlak na elkaar draaien. De plannen zijn groots, naar eigen zeggen wil McQuarrie brandhout maken van de vorige drie films.



Recent nieuws van dezelfde bron