:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: GOTHAM SEIZOEN 5 EN SUPERGIRL SEIZOEN 4
PERSBERICHT: GOTHAM SEIZOEN 5 EN SUPERGIRL SEIZOEN 4
Bron: Warner - Datum: 2020-02-07 - Geplaatst door: Werner
GOTHAM SEIZOEN 5 

In het vijfde en laatste seizoen van Gotham aanschouwen we de geboorte van de Caped Crusader vanop de eerste rij. De tiener Bruce Wayne wordt vanaf dan de schrik van elke misdadiger in Gotham!

Dit is het einde! Het verhaal rond de Dark Knight krijgt een nieuwe wending als Gotham City in twee delen uiteenvalt: het rechtsgebied van rechercheur Jim Gordon en het territorium van de meest beruchte superschurken van de stad, onder wie Penguin, Barbara Kean, Scarecrow, Riddler en Catwoman. In het laatste seizoen verschijnt Bruce Wayne, nog een tiener, ten tonele en verandert hij in de Caped Crusader.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 26/2/2020


SUPERGIRL SEIZOEN 4

In het vierde seizoen van Supergirl keert de maatschappij zich tegen alles en iedereen dat niet van deze planeet afkomstig is. Supergirl Kara Danvers komt in het oog van de storm te staan. Hoe kan ze de stad beschermen en tegelijk de woedende menigte overtuigen van haar goede bedoelingen?

Supergirl krijgt te maken met haar grootste uitdaging ooit: door National City verspreidt zich een golf van afkeer van alles wat buitenaards is, aangewakkerd door Agent Liberty. Kara Danvers neemt de nieuwe onderzoeksjournaliste Nia Nal onder haar hoede bij CatCo Worldwide Media en samen proberen ze te achterhalen welke problemen de samenhorigheid in de stad ondermijnen. Intussen moet ze als Supergirl de strijd aangaan met alle schurken die hun kans schoon zien in deze tijden van verdeeldheid. Hoe kan Supergirl de mensen weer samenbrengen als zij, zelf een alien, precies is waarvoor ze zo bang zijn?

Releasedatum dvd en Blu-ray: 26/2/2020UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron