:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: YOUNG SHELDON SEIZOEN 2
PERSBERICHT: YOUNG SHELDON SEIZOEN 2
Bron: Warner - Datum: 2020-07-24 - Geplaatst door: Werner
YOUNG SHELDON SEIZOEN 2 

Het verhaal over de beginjaren van de grote Sheldon Cooper gaat verder! In het tweede seizoen van Young Sheldon volgen we opnieuw het genie tijdens zijn schooljaren in het oosten van Texas. Hoewel zijn familie en vrienden nog steeds hun best doen om met het hoogbegaafde kind om te gaan, komt de jonge Sheldon oog in oog te staan met enkele grote problemen in de echte wereld. Het is de manier hoe hij met deze problemen om leert te gaan die hem maken tot de iconische, geliefde wetenschapper die we allemaal kennen uit The Big Bang Theory

Het tweede seizoen van Young Sheldon is vanaf 19 augustus beschikbaar op DVD. Vanaf die dag is tevens een boxset met zowel het eerste als het tweede seizoen verkrijgbaar.

Synopsis
Het is niet altijd makkelijk voor de kwetsbare, naïeve en buitenaards slimme 10-jarige Sheldon Cooper om op te groeien op een plek als Oost-Texas, waar kerk en sport domineren. Zijn familie doet er alles aan om de veeleisende bolleboos te helpen, maar het is vooral zijn nuchtere, rechtdoorzee Meemaw die Sheldon helpt met alle uitdagingen waar hij in de echte wereld tegenaan loopt.







Recent nieuws van dezelfde bron