:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: SUPERGIRL SEIZOEN 5 EN BATMAN: SOUL OF THE DRAGON
PERSBERICHT: SUPERGIRL SEIZOEN 5 EN BATMAN: SOUL OF THE DRAGON
Bron: Warner - Datum: 2021-02-04 - Geplaatst door: Werner
SUPERGIRL SEIZOEN 5 

In het vijfde seizoen van Supergirl raakt iedereen in National City verslingerd aan de verslavende virtual reality ontwikkeld door CatCo. Via de media probeert Kara dit gevaar aan het licht te brengen. Ondertussen moet zij ook de nieuwe verslaggever William Dey, de bedrieglijke Martian Malefic J'Onzz, de obscure organisatie Leviathan en de schokkende terugkeer van Lex Luthor trotseren. Lukt het Supergirl opnieuw de wereld te redden wanneer de mensheid zich in de technologie verliest?

In seizoen 5 staat Supergirl nog meer veranderingen te wachten. Zo krijgt CatCo Worldwide Media een nieuwe eigenaar plus een nieuwe sterverslaggever. Supergirl ontdekt de waarheid over Lena Luthor, die op haar beurt weer een geheim te weten komt over Kara. Zet je schrap voor 19 spannende afleveringen vol schokkende onthullingen, bedreigingen van gevaarlijke Obsediaanse technologie en bovendien een gloednieuw kostuum.

Releasedatum dvd en Blu-ray: 17 februari 2021


BATMAN: SOUL OF THE DRAGON


Batman: Soul Of The Dragon neemt je mee terug naar de jaren '70 wanneer de martial arts-meester O-Sensei onder raadselachtige omstandigheden verdwijnt. Batman moet samen met drie andere voormalige leerlingen de strijd aan gaan om de buitenaardse bedreigingen te doorstaan en O-Sensei terug te vinden.

Dit Elseworlds-avontuur speelt zich af in de jaren '70, wanneer Bruce Wayne samen met drie oudklasgenoten oosterse vechtsporttraining krijgt van een echte sensei. Hun hechte vriendschap wordt flink op de proef gesteld als er zich een dodelijke dreiging voordoet. Er zit maar één ding op: Batman en de wereldberoemde vechtsporters Richard Dragon, Ben Turner en Lady Shiva moeten het opnemen tegen de monsters uit deze wereld en daarbuiten!

Releasedatum dvd: 17 februari 2021UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron