:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #80
NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #80
Bron: DVD Info - Datum: 2021-11-08 - Geplaatst door: Didier
Welkom bij alweer een nieuwe Cineweetjes. Ana de Armas die iedereen wist te verrassen met haar rol in No Time To Die gaat waarschijnlijk de hoofdrol vertolken in Ballerina, wat een spin-off is van de John Wick-franchise en gaat over een ballerina die werd opgeleid tot huurmoordenaar. Len Wiseman gaat de film regisseren.



John Woo gaat met met de actiefilm Silent Night een Hollywoodcomeback maken en gaat over een vader die op wraak wil nemen op gangsters die zijn zoon hebben vermoord. Speciaal is wel dat het een film zonder dialogen zal worden.



Ice Cube zorgt voor ophef in Hollywood, want de acteur-rapper zegt de komedie Oh Hell No met Jack Black vaarwel omdat hij zich niet wil laten vaccineren tegen het coronavirus. Er wordt nu naar een vervanger gezocht.



Regisseur Martin McDonagh die we kennen van Three Billboards Outside Ebbing, Missouri heeft de cast bekend gemaakt van zijn nieuwste film The Banshees Of Inisherin en dat zijn Colin Farrell, Brendan Gleeson, Oscar Isaac, Sam Rockwell en Christopher Walken.



Kristen Stewart staat voortaan ook achter de camera. Het debuut wordt The Chronology Of Water, naar de gelijknamige memoires van Lidia Yuknavitch. Stewart is op zoek naar een hoofdrolspeelster en volgens de ster zal ze op zoek gaan tot ze de nieuwe Kristen Stewart vindt.



In de Amerikaanse box-officelijst verandert er maar weinig. Dune staat voor de tweede week op nummer één, Halloween Kills staat op de tweede plaats en No Time To Die op de derde. Nieuwkomers zijn Last Night In Soho en Antlers. Opmerkelijk is dat de opbrengst van 638 miljoen dollar in oktober voor driekwart van Venom: Let There Be Carnage, No Time To Die, Halloween Kills en Dune komt.



Nieuwe titels op Arrow Video zijn Dillinger van John Milius, The Mangler van Tobe Hooper naar het Stephen King-boek, Shock van Mario Bava, het Japans oorlogsdrama Red Angel en de nieuwe horrorfilm Sleep.



We zijn het ondertussen niet meer gewend, maar Marvel laat weten dat er voorlopig geen sequel volgt op Chloe Zhao’s Eternals. Producent Nate Moore vindt een sequel niet noodzakelijk. Ondertussen kreeg de Marvel-film de laagste Rotten Tomatoes-score uit het MCU-universum en doet het nog veel slechter dan Thor: The Dark World en The Incredible Hulk. De film lijkt ook een flop aan de kassa te worden.



Niemand die het dacht maar er komt een derde deel van The Boondock Saints, en dat meer dan twintig jaar na het origineel. Zowel acteurs Sean Patrick Flanery en Norman Reedus als regisseur Trof Duffy doen weer mee. De drie werkten ook al samen aan The Boondock Saints II: All Saints Day.



Er wordt weer gespeculeerd over wie er in de cast zal zitten van de nieuwe Christopher Nolan. Als we de geruchten mogen geloven (en waar rook is vind je meestal vuur) zouden zowel Robert Downey Jr., Matt Damon als Emily Blunt in Oppenheimer meespelen.



Komt er nu een vervolg op Baby Driver of niet? Edgar Wright heeft wel al een script geschreven, maar de regisseur twijfelt of hij het wil doen. Eerst moet hij naar eigen zeggen een manier vinden om het voor zichzelf leuk te maken en een kopie van de eerste ziet Wright sowieso niet zitten.



Disney is bezig met de voorbereiding van een live-action remake van Sneeuwwitje En De Zeven Dwergen-film en naar verluidt zou Gal Gadot aka Wonder Woman de Boze Koningin vertolken, terwijl Sneeuwwitje Rachel Zegler zal zijn en die we binnenkort zullen zien in West Side Story van Spielberg. De film wordt geregisseerd door Marc Webb die ook The Amazing Spider-Man deed. En nieuwe Cineweetjes krijg je volgende week!




Recent nieuws van dezelfde bron