:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> H.O.M. Vision >> KOOPDVD OKTOBER-NOVEMBER 2002
KOOPDVD OKTOBER-NOVEMBER 2002
Bron: H.O.M. Vision - Datum: 2002-09-20 - Geplaatst door: Serge
BROTHER'S KEEPER
Politie-agente Lucinda is aanvoerster van een SWAT team in een onderzoek naar seriemoordenaar Victor Robin en raakt betrokken bij de dood van 3 onschuldige kinderen. Lucinda kan het niet van zich afzetten en neemt ontslag en verlaat daarnaast haar gezin. Maar het verleden gunt haar geen rust en 3 jaar later wordt haar hulp ingeroepen door haar toenmalige chef. De seriemoordenaar lijkt weer actief te zijn. Tot ze erachter komt dat haar psychotische en criminele broer uit de gevangenis is ontsnapt en steeds opduikt in de buurt van de moorden. Worden de nieuwste moorden wel door seriemoordenaar Victor Robin gepleegd, of is haar broer degene die de moorden probeert te imiteren? Al snel loopt dit uit op een dodelijk spel tussen broer en zus. Een ijzingwekkende thriller in de lijn van Seven en Kiss the Girls.

In de hoofdrollen: Jeanne Triplehorn (The Firm, Basic Instinct) - Corin Nemec (The Process, Dropzone)

Specificaties:
Beeld: Full Frame 4:3
Geluid: Dolby Surround
Extra's: trailers other DVD releasesI SAW MOMMY KISSING SANTA CLAUS
Deze film is zeer geschikt voor de hele familie.
De hoofdrollen worden vertolkt door Connie Sellecca, Corbin Bernsen( The Dentist) en de tweeling Dylan en Cole Sprouse.

Nadat de ouders van Justin’s vriend zijn gescheiden, vreest hij het ergste als hij zijn moeder met de kerstman ziet kussen. Hij weet dat de kerstman alleen bij brave kindertjes komt en zorgt er dus wel voor dat Santa geen reden meer heeft om nog bij hen langs te komen.

Specificaties:
Beeld: 16:9 letterbox
Geluid: Dolby Stereo 2.0
Extra's: bioscooptrailer, trailers other DVD releasesO
Na de successen van Romeo and Juliet, Save the Last dance, Down to You en 10 Things I Hate About You is er nu weer een film in dit genre. In dit tijdloze verhaal over bedrog en jaloezie worden de hoofdrollen vertolkt door de volgende aanstormende talenten: Julia Stiles, Mekhi Phifer, Josh Hartnett. Odin (Mekhi Phifer) is de enige donkere student op een particuliere Highschool in het Zuiden van Amerika. Hij is een succesvol basketbalspeler en heeft verkering met de mooie Desi ( Julia Stiles). Odin’s beste vriend, Hugo ( Josh Hartnett), wordt gevraagd een oogje in het zeil te houden op Odin. Maar niemand vermoedt dat Hugo waanzinnig jaloers op hem is… Als het basketbalseizoen ten einde loopt, wacht en onherroepelijke tragedie, als Hugo alles wil vernietigen dat Odin lief heeft: zijn vriendin, zijn toekomst en zijn ziel.

Specificaties:
Beeld: Full Frame 16:9
Geluid Dolby Digital 5.1LEFT BEHIND
Deze film is gebaseerd op de bestseller Left Behind, die in het Nederlands als “Verlaten” uitgebracht is. In de VS is deze film reeds op video uitgebracht en zijn er meer dan 3.2 miljoen units verkocht! Daardoor stond deze film meer dan 17 weken op de VS Video Bestseller lijst. Van de boekenserie zijn wereldwijd ongeveer evenveel boeken verkocht als van Harry Potter.

Stel je voor dat je thuiskomt van je werk en dat je hele gezin plotseling op mysterieuze wijze van de aardbol is verdwenen. Al hun kledij, juwelen en bezittingen zijn nog aanwezig, maar de personen waar je omgeeft zijn in het niets verdwenen. Een beangstigende gedachte, die je stijf doet staan van angst.. Een gedachte die nu voor het eerst op uiterst spectaculaire en beklijvende manier werd verfilmd, want de hoofdrolspelers zijn Left Behind.

Specificaties:
Beeld: Full Frame
Geluid: Dolby Surround
Extra's: Making of, Trailer, Trailers other DVD releases.

Left Behind zal vanaf 19 november te koop zijn op video en DVD.QUICKSAND
Een superspannende thriller in de lijn van The General’s Daughter. Met in de hoofdrollen Michael Dudikoff en Brooke Theiss.

Randi Stewart is sergeant op de marinebasis van haar vader ‘De Generaal’. Zij staat onder behandeling van Bill Turner, de psychiater van de basis. Randi kan slecht opschieten met haar vader en wanneer deze wordt vermoord is zij de hoofdverdachte. Bill gelooft niet dat zij het gedaan heeft en helpt haar onderduiken. Hij duikt in de zaak en stuit tegen een aantal raadselachtige zelfmoorden. Naarmate zijn gevoelens voor Randi groeien, raakt hij steeds dieper in het ‘drijfzand’ van intriges..

Specificaties:
Beeld: 16:9
Geluid: Dolby Surround
Extra's: Trailers other releases, TrailerGYPSY WOMAN
Een heerlijk, romantische film waarin Leon een keiharde projectontwikkelaar en weduwnaar is en de zorg heeft voor zijn dochter Tania. Als op één van zijn bouwlocaties een zigeuner-arbeider valt en overlijdt, probeert hij de weduwe af te schepen met een magere afkoopsom. Nathalie, de beeldschone weduwe, weigert maar Leon blijft aandringen. Als Leon haar opzoekt in het kamp en belaagd wordt door de zigeuners, ontfermen Nathalie en haar dochtertje zich over hem. Langzaam bloeit er ondanks alle verschillen een mooie romance op. Na een spannende en gevaarlijke tocht komen ze tot het besef dat ze niet meer zonder elkaar kunnen…..

Specificaties:
Beeld: Full Frame 4:3
Geluid Dolby Stereo 2.0
Extra's: trailers other DVD releases

Deze romantische film met een vleugje spanning en avontuur verschijnt op 19 november op DVD.