:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #88
NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #88
Bron: DVD Info - Datum: 2022-01-31 - Geplaatst door: Didier
Johnny Depp is terug. De acteur die beschuldigd wordt van losse handjes zal de Franse koning Lodewijk XV spelen in de nieuwe film van Maïwenn, de regisseuse van Polisse en Mon Roi. Maïwenn zal Jeanne du Barry vertolken, de gravin en de laatste minnares van Lodewijk XV.



Barometer of geen barometer, het zevende deel van de Mission: Impossible-reeks verschuift van 30 september 2022 naar 14 juli 2023. Bijna een jaar later dus, en daardoor verschijnt ook de achtste Mission: Impossible 8 een jaar later, 28 juni 2024 wordt dat. Paramount laat tevens weten dat de derde A Quiet Place-film en Transformers: Rise Of The Beasts ook een half jaar opgeschoven worden.



Alex Garland die de fijne Ex Machina en Annihilation op zijn naam heeft staan, gaat opnieuw een film maken voor A24 en dat wordt er eentje met Kirsten Dunst. Civil War wordt omschreven als een actie-epos.



Over doorzetten gesproken. Conor Woulfe en Peter Michael Rosza zijn twee fans van Ana de Armas die een rechtszaak zijn begonnen tegen Universal omdat ze elk 3,99 dollar betaald hebben om de romcom Yesterday te zien. Omdat de actrice wel in de trailer te zien is, maar uit de film werd weggeknipt vonden de twee fans dit boerenbedrog en stapten ze naar de rechtbank.



Netflix kondigt aan dat de sequel van Knives Out in de herfst van 2022 zowel op de streamingdienst als op in de bioscoop te zien zal zijn. In dit tweede deel krijgt Daniel Craig het gezelschap van Dave Bautista, Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Kate Hudson, Madelyn Cline, Jessica Henwick en Ethan Hawke.



Er komt een live-action-remake van The Aristocats. Waarschijnlijk wordt Will Gluck de regisseur en zou men met echte poezen werken. Disney wil nog niet verklappen of de film enkel op Disney+ te zien zal zijn of niet.



Het wordt een druk jaar voor Guillermo del Toro. Momenteel loopt zijn versie van Nightmare Alley in de zalen, en op het einde van het jaar komt zijn stopmotionfilm over Pinocchio uit op Netflix. De stemmencast bestaat uit Ewan McGregor, David Bradley, Finn Wolfhard, Cate Blanchett, John Turturro, Ron Perlman, Tim Blake Nelson, Burn Gorman, Christoph Waltz, Tilda Swinton en Gregory Mann is Pinocchio.



Netflix kampt met serieuze problemen omdat het beoogde aantal abonnees in het vierde kwartaal van 2021 niet werd gehaald. Toch heeft de zender 65 miljoen dollar neergeteld voor een horrorfilm van Lee Daniels over kinderen die bezeten zijn door demonen. In de cast noteren we Andra Day, Octavia Spencer, Rob Morgan, Caleb Mclaughlin, Aunjanue Ellis en Glenn Close.



Ian McKellen laat noteren dat hij graag de hoofdrol in een musical vertolken. De acteur weet dat zijn zangtalent niet al te veel soeps is, maar hij laat wel weten dat hij toonvast en beschikbaar is. Het voornaamste is dat hij dingen wil doen waar hij van geniet, en daar hoort voor een publiek staan bij.



Het uitgestelde Filmfestival van Oostende krijgt met 4 tot en met 12 maart 2022 een nieuwe datum. Artistiek directeur Peter Craeymeersch: "Het was een werk van lange adem, maar eindelijk kunnen we de veertiende editie van Filmfestival Oostende op de wereld loslaten! Ik ben trots op onze ploeg die in uiterst moeilijke omstandigheden erin geslaagd is een topprogramma samen te stellen. We kijken uit naar de ontmoetingen tussen ons publiek en de makers en om terug de verbindende kracht van cinema te ervaren. De lancering van de barometer laat ons nu toe met een gerust hart de laatste rechte lijn naar het festival in te zetten."



Ron Perlman hoopt nog steeds dat de geschrapte threequel van Hellboy gemaakt zal worden. Volgens Perlman is het de plicht van Guillermo del Toro om de fans een epische conclusie te schenken.



We gaan er deze keer uit met nieuws over Nicolas Cage die zich aan het voorbereiden is op zijn rol als Dracula in Renfield van Chris McKay. Cage ziet zichzelf niet meer als een acteur, maar een thespian wat inhoudt dat je op zoek gaat naar de waarheid van wat je vertolkt. In een zelfde interview vertelde Cage ook dat hij sinds kort een kraai als huisdier heeft, en dat heeft alles te maken omdat hij zichzelf als een goth beschouwt. Doei!



Recent nieuws van dezelfde bron