:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: BOB DE BOUWER WINTERSPECIAL
PERSBERICHT: BOB DE BOUWER WINTERSPECIAL
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2002-09-23 - Geplaatst door: Serge
Hartverwarmend, dat is het woord voor Bob de Bouwer - Winterspecial. Bridge Pictures brengt dit speciaal extra lang avontuur op 22 oktober uit op koopvideo en -dvd. Winterspecial, het eerste lange avontuur van Bob de Bouwer, betekent maar liefst 50 minuten kijkplezier. De winteravonden worden er alleen maar gezelliger op!

De winter belooft voor onze vriend Bob dit jaar extra spannend te worden. Zijn tweelingbroer Tom, een zooloog op de Noordpool, komt voor het eerst sinds jaren naar huis. Bob en zijn vrienden kijken er echt naar uit om Tom weer te zien! Maar eerst moeten Bob en zijn team nog hard werken. Er vindt een groot winterconcert plaats en daarvoor moeten nog heel wat klussen worden opgeknapt. Terwijl Bob alles in goede banen probeert te leiden, hoort hij dat Tom de boot heeft gemist. Hij zal niet op het feest kunnen zijn. Zal het podium op tijd klaar zijn voor het concert? Zal de beroemde popster Lenny een spetterend optreden geven? En zal Tom misschien toch nog op tijd zijn voor het feest? Bekijk Bobs eerste extra lange avontuur en ontdek zelf alle antwoorden!

Een extra lang avontuur van Bob de Bouwer vol humor, avontuur en een paar leuke verrassingen!

Weetje: Voor deze Bob de Bouwer special heeft Elton John een stemoptreden verzorgd (Crocodile Rock). Bob de Bouwer is op de televisie te zien op KETNET.

Releasedatum: 22 oktober 2002

Kenmerken dvd:
Geluid: Dolby Digital 2.0
Beeld: 16:9
Taal: Nederlands, Vlaams

Bezoek ook de officiële website: www.bobthebuilder.com
Bezoek ook de website van Bridge Entertainment: www.bridgekids.nl

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron