:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Indies Home Entertainment >> PERSBERICHT: KOOPDVD JANUARI 2003
PERSBERICHT: KOOPDVD JANUARI 2003
Bron: Indies Home Entertainment - Datum: 2002-12-04 - Geplaatst door: Serge
I LIKE TO PLAY GAMES
Michael slaagt er niet in een vrouw te vinden die wil meegaan in de seksuele spelletjes die hem opwinden, totdat hij de mooie Suzanne ontmoet…

Synopsis
Michael slaagt er niet in een vrouw te vinden die wil meegaan in de seksuele spelletjes die hem opwinden, totdat hij de mooie Suzanne ontmoet. Ze kan van onschuldig schoolmeisje transformeren tot dominante verleidster en ondanks haar reputatie is Michael vanaf hun eerste passionele ontmoeting helemaal weg van haar. Wanneer echter zijn gevoelens voor haar steeds sterker worden, aarzelt ze niet om ook hiermee een spelletje te spelen. Michael beseft dat hij het tij moet keren door haar in het spel dat zij met hem speelt te verslaan, als hij tenminste zijn hoofd en allicht ook zijn leven niet wil verliezen. Net op het moment dat hij denkt haar te hebben, slaat Suzanne onverwachts hard terug. Dit leidt tot een zinderende finale die fatale gevolgen zou kunnen hebben voor hen beiden.

Regie: Moctezuma Lobato
Cast: Ken Steudman
Lisa Boyle
Genre: Erotiek
Speelduur: 90 minuten

Releasedatum: 21/01/2003 koopdvd

Extra’s: Photo gallery
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 en 2.0THE AFFAIR
Two women. One man. And a scheme that could destroy them all.

Synopsis
Jennifer en haar verloofde Greg worden gehinderd in hun trouwplannen door financiële zorgen. Dan doet de mysterieuze Alexis Jennifer het voorstel om deze geldproblemen te verhelpen. Op voorwaarde dat Jennifer het bed deelt met Alexis’ man Mark. Jennifer aarzelt, maar op aandringen van haar vriendin Linda besluit ze op het voorstel in te gaan. Mark blijkt een fantastische minnaar te zijn. Wat Jennifer echter niet weet, is dat Alexis het hele plan heeft bedacht om haar vroegere vlam Greg te heroveren, door hem op de hoogte te stellen van de ontrouw van zijn toekomstige vrouw. Terwijl Jennifer heen en weer geslingerd wordt tussen vrees en verlangen, groeit Greg’s achterdocht. Zijn zoektocht naar de waarheid is het begin van een aantal passionele ontmoetingen die het einde van hun relatie zouden kunnen betekenen.

Regie: Danny Taylor
Cast: Jenna Bodnar, Will Potter, Robert L. Newman, Raelyn Saalman, Kathleen Scott
Genre: Erotiek
Speelduur: 90 minuten

Releasedatum: 21/01/2003 koopdvd

Extra’s: Photo gallery
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 en 2.0MADE
The easy part is surviving the mob. The hard part is surviving the friendship.

Synopsis:
Jon Favreau (Very Bad Things, The Replacements) en Vince Vaughn (The Cell, Jurassic Park 2) zijn klunzige boezemvrienden die terechtkomen in het snelle en gevaarlijke wereldje van de georganiseerde misdaad. Bobby (Favreau) droomt ervan een knus gezinnetje te stichten met zijn vriendin die striptease-danseres is (Famke Janssen) en haar dochtertje. Zijn boezemvriend Ricky (Vaughn) droomt ervan een maffiabaas te zijn die alle meisjes voor zich wint. Dus als het tweetal een klus krijgt aangeboden door maffiabaas Max (Peter Falk) stemt Bobby met tegenzin toe… en grijpt Ricky zijn kans. Ze krijgen al snel te maken met de gevaarlijke verlokkingen van de criminele onderwereld van New York City. Bobby is vastbesloten zich precies aan de opdracht van Max te houden, maar Ricky heeft andere plannen. Hij wil al zijn verwachtingen van het maffialeven waarmaken, van de duurste privé-clubs tot de opwindendste escortgirls van Manhattan. Maar als voor de vrienden de tijd aanbreekt om de klus te klaren, is niemand wie het lijkt en verloopt niets volgens plan…

Regie: Jon Favreau
Cast: Jon Favreau (Very Bad Things, The Replacements, Deep Impact) - Vince Vaughn (The Cell, Jurassic Park 2) - Famke Janssen (Goldeneye, The Faculty, Rounders, Don’t Say a Word) - Peter Falk (Columbo)
Genre: Misdaadkomedie
Speelduur: 94 minuten

Releasedatum: 21/01/2003 koopdvd

Extra’s: Trailer, Photo gallery, Biographies
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 1.85:1 anamorphic
Geluid: Dolby Digital 5.1 en 2.0THE HOLLYWOOD SIGN
They had nothing to live for… Until a dead man gave them something to die for.

Synopsis:
Tom Greener (Tom Berenger: D-Tox, Training Day, Cutaway) was ooit een bekende acteur. Aan zijn veelbelovende carrière is echter een eind gekomen na een verblijf in de staatsgevangenis. Bij zijn terugkeer in Hollywood probeert hij producenten geïnteresseerd te krijgen voor het scenario van zijn ex-vriendin ‘The Hollywood Sign’. In de verfilming hiervan hoopt hij zelf een rol te bemachtigen. In zijn hotel loopt hij de eveneens uitgerangeerde acteur Kage Mulligan (Burt Reynolds; Driven, Mystery Alaska) tegen het lijf. Later ontmoet hij de ex-acteur Floyd Benson (Rod Steiger: End of Days, Hurricane) die nu noodgedwongen als elektricien door het leven gaat. De drie mannen fantaseren over hun acteursleven en wat allemaal had kunnen zijn. Dan bedenken ze een ingenieus en gewaagd plan wat van hen de allerbeste acteerprestatie ooit vergt. Met als inzet een glorieuze comeback in Hollywood gaan ze aan de slag.

Regie: Sönke Wortmann
Cast: Burt Reynolds (Boogie Nights, The Player) - Rod Steiger (End of Days, The Hurricane, The Specialist) - Tom Berenger (The Gingerbread Man, The Field, Born on the Fourth of July) - Jacqueline Kim (Volcano, Disclosure)
Genre: Misdaadkomedie
Speelduur: 90 minuten

Releasedatum: 21/01/2003 koopdvd

Bijzonderheden: ‘The Hollywood Sign’ is verfilmd naar een scenario van Leon de Winter en gebaseerd op zijn eigen boek ‘De Hemel van Hollywood’.

Extra’s: Trailer, Featurette, Behind the scenes, Biographies
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: 2.35:1 anamorphic
Geluid: Dolby Digital 5.1 en 2.0COYOTE RUN
From the jaws of death… into the mouth of hell.

Synopsis:
Quinn Pershing is een cynische politie-agent die net iets te vaak teveel drinkt en zowel weinig heeft om naar uit te kijken als om met plezier op terug te kijken. Wanneer de grote crimineel Santier er tijdens een lucratieve drugsdeal vandoor gaat met 15 miljoen dollar, gaat zijn bloed sneller stromen. Hij zal Santier te pakken krijgen, koste wat het kost. Hij stuurt de bevallige Sierra met deze boodschap naar de crimineel en slaagt er nog net in om haar uit diens klauwen te redden. Quinn en Sierra worden doelwit van Santier en zijn criminele vrienden, maar uiteindelijk overmeesteren ze hem. De gezworen vijanden komen aan dezelfde kant te staan, wanneer één van Santier’s mannen zijn baas probeert te vermoorden om zelf hogerop te komen. Wanneer hij uitgeschakeld is, staan Quinn en Santier tegenover elkaar. Wie wint en gloort er allicht een toekomst voor Quinn aan Sierra’s zijde?

Regie: Shimon Dotan
Cast: Michael Paré, Peter Greene, Macha Grenon
Genre: Actie
Speelduur: ? minuten

Releasedatum: 21/01/2003 koopdvd

Extra’s: Nog niet bekend
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: Nog niet bekend
Geluid: Nog niet bekendAFTERGLOW
A comedy of tears…

Synopsis:
Jeffrey (Johnny Lee Miller) en Marianne Byron (Lara Flynn Boyle) zijn een jong getrouwd stel, maar Jeffrey besteedt meer aandacht aan zijn carrière als succesvolle zakenman dan aan zijn vrouw. Marianne verlangt hevig naar dat wat Jeffrey’s grootse plannen juist het meest in de weg zou staan: een baby. De aannemer Lucky Mann (Nick Nolte) die door Marianne wordt ingeschakeld voor een klus in huize Byron, lijdt zelf eveneens onder een ongelukkig huwelijk. Hij en zijn vrouw Phyllis (Julie Christie) hebben beiden weleens een scheve schaats gereden, maar zijn toch bij elkaar gebleven. Marianne en Lucky vinden steun en een luisterend oor bij elkaar, wat resulteert in een affaire. Wanneer zowel Jeffrey als Phyllis afzonderlijk van elkaar dit bedrog ontdekken, en het overspelige paar traceren, vinden ze in een bar niet de bedriegers, maar elkaar. Met het spel van flirten en de passie stijgt ook de complexiteit van de relatie tussen vier mensen.

Regie: Alan Rudolph
Cast: Nick Nolte (The Prince of Tides, Afflicted) - Julie Christie (Hamlet) - Lara Flynn Boyle (Twin Peaks, Dead Poets Society) - Johnny Lee Miller (Mansfield Park, Regeneration)
Genre: Speelfilm
Speelduur: ? minuten

Releasedatum: 21/01/2003 koopdvd

Extra’s: Nog niet bekend
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: Nog niet bekend
Geluid: Nog niet bekendDIGGING TO CHINA
Een jong meisje en een zwakbegaafde jongen ontdekken de kracht van verbeelding en hechte vriendschap.

Synopsis:
Een klein plattelandsdorpje in Pennsylvania, in de late jaren zestig. Harriet Frankovitz droomt ervan om aan haar kleurloze leven te ontsnappen dat zich afspeelt in het motel dat door haar familie wordt gerund. De kinderen bij haar op school vinden haar raar en dus hoopt Harriet vurig dat ze ontvoerd wordt door een UFO of dat ze een tunnel zou kunnen graven naar China, waar de mensen haar vast wél zullen begrijpen. In Ricky, een zwakbegaafde 30-jarige jongen die op doorreis met zijn moeder in Harriet’s woonplaats is gestrand omdat hun auto panne had, vindt ze onverwachts een zielsverwant. Als hun families de geheime plaats ontdekken van waaruit de twee hun plannen ontvouwen om hun lot en toekomst veranderen, begint men te twijfelen aan de onschuldige aard van hun vriendschap. Ondanks alle tegenstand die ze ondervinden, beloven Harriet en Ricky om trouw te blijven aan elkaar en zichzelf.

Regie: Timothy Hutton
Cast: Kevin Bacon (Apollo 13, A Few Good Men, JFK) - Cathy Moriarty (Cop Land, Forget Paris) - Mary Stuart Masterson (Fried Green Tomatoes, Benny & Joon) - Evan Rachel Wood (S1mOne, Practical Magic)
Genre: Speelfilm
Speelduur: ? minuten

Releasedatum: 21/01/2003 koopdvd

Extra’s: Nog niet bekend
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeld: Nog niet bekend
Geluid: Nog niet bekend