:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: BEST OF DVD VAN DE MAAND
PERSBERICHT: BEST OF DVD VAN DE MAAND
Bron: Warner - Datum: 2003-01-10 - Geplaatst door: Serge
Op 22 januari brengt Warner Home Video een uniek concept op de markt: een verzamelbox die aan een absolute gunstprijs een overzicht biedt van de allerbeste producten van het afgelopen jaar. Voor de consument de ideale gelegenheid om zijn collectie te vervolledigen met de pareltjes die hem in de loop van het jaar ontglipten of een prima aanzet tot een prachtverzameling voor wie zijn eerste stappen op de DVD-markt zet. De ruime opzet laat ook toe dat de box voor elk wat wils bevat zowel brede familiefilms als de betere actieprent of het kwaliteitsdrama vinden er een plaatsje in. Voor het jaar 2002 werden volgende hoogtepunten in de Warner Home Videokronieken opgetekend:

- Driven
Razendsnelle actie op het racecircuit, waar Sylvester Stallone het jonge geweld van een topracer in wording in de juiste banen moet leiden.

- Swordfish
Nog meer actie met John Travolta als een doortrapte terreurbestrijder die via de onweerstaanbare charmes van Halle Beny het computergenie Hugh Jackman in zijn netten strikt om te helpen bij de verwezenlijking van zijn snode plannen.

- A.I. (Artificial Intelligence)
Het postume meesterwerk van Stanley Kubrick, gerealiseerd door niemand minder dan Steven Spielberg, over een robotjongetje dat wanhopig zijn plaats zoekt in de mensenwereld

- Cats and Dogs (Als Kat en Hond)
Hilarische animatronics die het eeuwenoude antagonisme tussen kat en hond uitspelen in een hoogtechnologische strijd om de wereldheerschappij.

- Training Day
Keihard politiedrama, waarin drugsbrigade-aspirant Ethan Hawke op sleeptouw genomen wordt door ervaren rot in het vak Denzel Washington en al snel tot de vaststelling komt dat deze er wel heel omstreden werkmethodes op nahoudt.

- Oceans’ Eleven
De remake van de gelijknamige klassieker uit 1960 met een waslijst aan klinkende namen. Een bont allegaartje van sympathieke boeven slaat de handen in elkaar om de kluis van de rijkste casino-eigenaar van Las Vegas leeg te roven.

- Time Machine
Het literaire Science Fiction meesterwerk van H.G.Wells voert ons met de jonge wetenschapper Alexander Hartdegen 800000 jaar mee in de toekomst in een zoektocht naar het antwoord op de vraag “wat als..?”

- Minoes
De poezeligste familiefilm naar het gelijknamige boek van de populaire Nederlandse schrijfster Annie M.G. Schmidt over de poes Minoes die plots verandert in een jongedame en in die gedaante kennismaakt met de reporter Tibbe.

- Scooby Doo, the movie
Hondsdol vermaak als onze welbekende held op kousenvoeten, voor de gelegenheid als computergeanirneerde verschijning in live action, met behulp van zijn vaste vrienden een bespookt eiland van zijn kwelgeesten moet gaan verlossen.

Warner Home Video wil van de samenstelling van een dergelijke box een goede jaarlijkse traditie maken, dus het wordt alvast uitkijken naar al het moois dat 2003 ons te bieden heeft.

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron