:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: UNDISPUTED
PERSBERICHT: UNDISPUTED
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2003-01-21 - Geplaatst door: Serge
Get in the ring! Of beter nog: zet je in de zetel voor de koopdvd van Undisputed. Op 18 februari zorgt Bridge Entertainment Group ervoor dat je vanuit je zetel al de hoeken van de kamer ziet. Dat Undisputed dankzij Ving Rhames en Wesley Snipes een knaller is, bewijst zijn 9e plaats in de verhuur. (Bron: Videonews, januari 2003)

Synopsis
In deze onvervalst spannende gevangenisfilm wordt Iceman Chambers, de onbetwiste kampioen zwaargewicht, veroordeeld wegens verkrachting. Hij krijgt een gevangenisstraf van maximaal acht jaar opgelegd. Die straf zal hij moeten uitzitten in de Sweetwater gevangenis in de Mojave woestijn, een zwaarbewaakte gevangenis waar de gevangenen niet bepaald lieverdjes zijn.

En van die gevangen is Monroe Hutchens. Hij is al tien jaar de ongeslagen bokskampioen van Sweetwater. Na een opstootje in de kantine tussen Monroe en Iceman, ziet Mendy Ripstein, een oude invloedrijke gevangene, zijn kans schoon om een gevecht tussen de twee kampioenen te organiseren. Dat is niet naar de zin van de cipiers, maar Ripstein weet hen uiteindelijk toch te overtuigen. De twee zwaargewichten komen in de boksring oog in oog met elkaar te staan.

Cast
Ving Rhames als Iceman Chambers
Is onder andere ook te zien in Mission: Impossible II, Entrapment, Striptease en Pulp Fiction en deed de stem van Mr. Cobra Bubbles in Lilo & Stitch.

Wesley Snipes als Monroe Hutchen
Kennen we ook van Blade II; Liberty Stands Still; The Art of War; Blade;

Peter Falk als Mendy Ripstein
Heeft vooral naam gemaakt in de serie Columbo en werd in de jaren '60 tweemaal voor een Oscar genomineerd voor zijn bijrollen in Pocketful of Miracles en Murder, Inc.

Michael Rooker als A.J. Mercker

Jon Seda als Jesus 'Chuy' Campos

Wes Studi als Mingo Pace

Fisher Stevens als Ratbag Dolan

Regisseur
Walter Hill - Regisseerde onder andere ook Last Man Standing met Bruce Willis.

Releasedatum: 18 februari 2003

Speelduur: 90 min.
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 16:9
Audio: Dolby Digital 5.1


Recent nieuws van dezelfde bron