:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: THE CROCODILE HUNTER - COLLISION COURSE
PERSBERICHT: THE CROCODILE HUNTER - COLLISION COURSE
Bron: Fox - Datum: 2003-05-02 - Geplaatst door: Serge
Steve Irwin, de bekende Australische dierenvriend en natuurbeschermer van Discovery Channel en Animal Planet, kijkt niet op tegen een goedbedoelde worsteling met een gevaarlijke slang of krokodil. Voor het eerst kunnen we hem samen met z'n vrouw Terri aan de slag zien in een langspeelfilm vol wilde humor en opwinding: de ene seconde zit je nog te lachen, het volgende ogenblik grijpt de spanning je bij de keel!

Het verhaal
De Australische krokodillenjager Steve Irwin (bekend van Animal Planet) maakt zijn filmdebuut met zijn levensgevaarlijke avonturen – uiteraard vol humor, actie! Om een gigantische krokodil van stropers te redden, starten Steve en zijn vrouw Terri een levensgevaarlijke reis door de outback om de grote jongen te vangen en hem te verplaatsen naar een veilige rivier. Maar wat zij niet weten is dat de boze reptiel een top-geheim U.S. satelietsignaal heeft ingeslikt…waardoor zij het doelwit worden voor de Amerikaanse geheim agenten. Crickey!

Respect voor de leefomgeving van het wild
Steve Irwin is niet zomaar een vrolijke druktemaker die graag met krokodillen stoeit. Natuurbescherming, zowel wat betreft de fauna als de flora, staat voorop in alle initiatieven die Irwin neemt. Irwin is verbonden aan de Australia Zoo, het vroegere 'Queensland Reptile and Fauna Park', en de meeste van de honderden reptielen werden door Steve Irwin zelf gered uit penibele omstandigheden in de wildernis.

Genre: Komedie
Leeftijd: 6
Lengte: 88 min.
Audio Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Beeld: 1.85:1 anamorfisch
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels
Menutalen: Engels, Frans

Extra's:
• Achter de schermen
• Fotogalerij

Releasedatum: 3 juni 2003


Recent nieuws van dezelfde bron