:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> H.O.M. Vision >> PERSBERICHT: KOOPDVD JUNI 2003
PERSBERICHT: KOOPDVD JUNI 2003
Bron: H.O.M. Vision - Datum: 2003-05-02 - Geplaatst door: Serge
RECKONING DAY
Ed is lid van de US Special Forces. Zijn eenheid is op brute wijze vermoord door de beruchte bende van Charles Toll. Ed is de enige die het overleefd heeft en zint op wraak. Toll probeert een nieuw soort drug aan de man te brengen, wat zijn gebruikers supersterk en ongevoelig voor pijn maakt. Ed heeft nog 36 uur om de gewetenloze Toll te vinden en de drugs te onderscheppen. Dan volgt de dag van de afrekening

Specificaties voor DVD: Beeld 4:3, Geluid Dolby Surround, Trailer, Also on DVD.

Deze film is niet geschikt voor gevoelige kijkers. U bent gewaarschuwd!

Releasedatum: 24 juni 2003WARRIOR ANGELS
In deze actie/avonturenfilm spelen de alom bekende Rutger Hauer en Arnold Vosloo (o.a.. bekend als de hoge priester Imhotep uit The Mummy en The Mummy Returns). Het is 1191. Elizabeth of Cooke, een mooie geduchte strijdster, keert terug van de Kruistochten. Haar zoon Peter blijkt ontvoerd te zijn en wordt momenteel opgeleid tot struikrover door de wrede bandiet Grekkor. Elizabeth besluit haar zoon te gaan bevrijden en onderweg sluiten Hunter, de zigeunerin Sybil en de mooie Eve zich bij haar aan. Samen vormen zij de' Warrior Angels', met maar één doel: bloedige wraak op de duivelse Grekkor en Peter uit zijn klauwen bevrijden.

De rental DVD (window 2 maanden) bevat de volgende specificaties: Beeld 16:9, Geluid Dolby Surround 5.1, Also on DVD, Behind the scènes, Trailer.

Releasedatum: 24 juni 2003HELL ON WHEELS (a.k.a. HOCHELAGA)
Een keiharde film die verhaalt over het leven van een groep bikers. Marc is een miezerig winkeldiefje, dat probeert hogerop te komen. Als de Dark Souls, een beruchte straatbende uit Montreal, om mankracht zit te springen, krijgt hij de kans om lid te worden. Maar daarvoor moet hij eerst een aantal gewelddadige misdaden te plegen. De bende kent slechts 2 normen: onvoorwaardelijke trouw en geen angst om te sterven. Finger, een huurmoordenaar, neemt Marc onder zijn hoede en leert hem de kneepjes van het vak. Al snel leert Marc dat hij in een waanzinnige hel terecht is gekomen en dat zijn besluit om zich bij de bende aan te sluiten, wel eens zijn laatste zou kunnen zijn.

Where gangblood runs but colors don't.

De DVD heeft een window van 2 maanden en volgende specificaties: Beeld 4:3, Geluid Dolby Surround 5.1, Trailer, Also on DVD.

Releasedatum: 24 juni 2003ROAD KILL
Alex, is student een de filmacademie en op zoek near een onderwerp voor zijn eindexamenproject. Wanneer hij ontdekt dat zijn nieuwe buurvrouw een huurmoordenares is, denkt hij het onderwerp gevonden te hebben. Zij vindt het goed als hij haar laatste huurmoord op film vastlegt. Maar toen wist hij nog niet wat hij later wist en zodoende wordt hij gedwongen een handje te helpen bij de moord... Met de bloedmooie Jennifer Rubin (Screamers, The Crush). Billy Jayne (The Client) en Richard Portnow (Seven, Kindergarten Cop) in de hoofdrollen in deze spannende actiethriller.

Specificaties: Beeld 4:3, Geluid Dolby Digital 2.0.

Releasedatum: 24 juni 2003DOUBLE PARKED
In Double Parked ontsnappen Rita en haar zoon Matt ternauwernood aan een echtelijk drama vanwege haar huwelijk met een gewelddadige man. Met weinig geld en wonend in een achterbuurt, voedt zij haar zoon op en ze probeert hem op het rechte pad te houden. Maar dat lijkt nog niet zo makkelijk en zeker niet als Matts vader weer eens om de hoek komt kijken...

De DVD van bevat de volgende specificaties: Beeld 4:3, Geluid Dolby Digital 1.0.

Releasedatum: 24 juni 2003WIDOWS
Widows is een spannende thriller met Brooke Shields (The Blue Lagoon, Suddenly Susan), Rosie Perez (White man can't Jump), Jacob Davis (Hannibal) en Mercedes Ruehl (The Fisher King, Last Action Hero). Aan een overval op een kunstgalerie wordt op gewelddadige wijze een einde gemaakt door de opdrachtgever. De dieven worden vermoord en de buit, een schilderij van Vermeer, verdwijnt op mysterieuze wijze. De weduwen van de vermoorde mannen staan voor een raadsel. Wie pleegde de moord en waarom? Na een web van mysteries te hebben ontrafeld, beramen zij een plan om de moord op hun mannen te wreken....

Specificaties: Beeld 4:3, Dolby Digital Surround, Fotogalerij, Also on DVD.

Releasedatum: 24 juni 2003

UIT HET ARCHIEF