:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> RELEASEBERICHT: INDIANA JONES OP DVD
RELEASEBERICHT: INDIANA JONES OP DVD
Bron: Paramount - Datum: 2003-05-06 - Geplaatst door: Serge
Paramount Home Entertainment brengt het avontuur…
Op 6 november 2003 is Paramount Home Entertainment zelf even de held wanneer de beroemde Indiana Jones films door haar voor het eerst op DVD worden uitgebracht. De complete filmcollectie bestaat uit 4 DVD’s met gedigitaliseerde en geremasterde versies van alle drie de films en vele uren bonusmateriaal.

Alleen zijn naam is al genoeg om opwindende beelden van moedige en exotische avonturen op te roepen. Hij is de ultieme held: Indiana Jones. Op 6 november 2003 zijn zijn avonturen optimaal thuis te beleven via DVD. De aantrekkingskracht van Indiana Jones is wereldwijd enorm en de Indiana Jones-box is dč DVDbox, waar dit jaar met de meeste spanning naar wordt uitgezien.

Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark, Indiana Jones and the Temple of Doom en Indiana Jones and the Last Crusade behoren tot de meest gevraagde DVD-titels uit de geschiedenis en met het uitbrengen van THE ADVENTURES OF INDIANA JONES – THE COMPLETE DVD MOVIE COLLECTION op 6 november kunnen filmliefhebbers alle opwinding, romantiek, gevaar en spektakel van deze onvergetelijke trilogie opnieuw beleven.

De beelden van alle drie de films zijn minutieus gedigitaliseerd en elke film is voorzien van nieuw Dolby Surround geluid.

De spectaculaire bonusdisc bevat speciaal voor deze DVD collectie geproduceerde extra’s, zoals exclusieve documentaires die dieper ingaan op het maken van deze gedenkwaardige films, splinternieuwe interviews met de cast en crew, waaronder Spielberg, Ford en Lucas plus tientallen andere verrassingen uit alle drie de films.

In totaal biedt THE ADVENTURES OF INDIANA JONES – THE COMPLETE DVD MOVIE COLLECTION – met inbegrip van de films - meer dan tien uur amusement.