:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: HUURDVD MEI 2003
PERSBERICHT: HUURDVD MEI 2003
Bron: Buena Vista - Datum: 2003-05-06 - Geplaatst door: Werner
MORE DOGS THAN BONES
$ 1 million in cash leads to murder mayhem and greed.

Te huur op DVD vanaf 6 mei 2003

Raj Lukla reist voor de eerste keer naar Amerika waar hij zijn neef Andy gaat bezoeken.

Onderweg ontmoet Raj de vrouwelijke gangster Victoria Galetti (MERCEDES RUELH), “Vic” voor de vrienden. Zij wordt op de hoogte gebracht dat iemand haar verlinkt heeft over de 1 miljoen dollar dat ze bij zich heeft. Daarom verwisselt ze snel de inhoud van haar bagage met de zijne. Ze geeft de opdracht aan haar handlangers De Salvo (JOE MANTEGNA) en Quinn (PAUL HIPP), Raj te schaduwen en haar geld terug te bemachtigen.

Eens dat Raj bij Andy aankomt, pakt Andy’s hond Socrates de bagage van Ray en gaat het buiten verstoppen. Wanneer de twee boeven langskomen en het geld van “Vic” opeisen, wordt het Ray en Andy heel moeilijk uit te leggen wat er gebeurd is.

In de wervelwind van gebeurtenissen raken ook “Animal Control Officer” Cleo (WHOOPI GOLDBERG) en haar assistent Roy (EDDIE KAYE THOMAS uit American Pie) betrokken. Een onverwachte en verrassende climax volgt.

Distributeur: Hollywood Pictures Home Entertainment
Genre: komedie
Speelduur: 89 minuten
Keuring: 6 jaar
Taalkeuze: Dolby Surround 2.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Technische specificatie: 2.35:1 / 16x9A BRIDGE OF DRAGONS
met Dolph Lundgren in de hoofdrol

No Reasons! No Rules!
No Submission! No Mercy!

Te huur op DVD vanaf 20/05/2003

Door het vroegtijdig overlijden van een koning zit het rijk met prinses Halo (RACHEL SHANE) die te jong is om te heersen. De ambitieuze generaal Rouchang heeft de macht gegrepen en het land in duisternis laten storten.

Warchyld (Dolph Lundgren) vecht sinds zijn jeugd tegen de vijand, maar sinds generaal Roucheng de macht heeft overgenomen, twijfelt hij aan het duel van de strijd. Warchyld wordt op een missie gestuurd om een vijandelijk depot te vernietigen maar wanneer hij terugkeert, weigert hij nog te doden op hun bevel. Hierdoor wordt hij een serieuze bedreiging en wordt er een moordenaar achter hem gestuurd. Deze moordenaar is tevens de man die Warchyld heeft getraind.

Op een dag moet Warchyld prinses Halo terugbrengen. Halo vertelt Warchyld dat generaal Roucheng haar ouders heeft vermoordt en haar wilt trouwen om de absolute macht te verkrijgen.

Distributeur: Hollywood Pictures Home Entertainment
Genre: actie
Speelduur: 90 minuten
Keuring: 16 jaar
Taalkeuze: Dolby Digital 5.1: Engels Dolby Surround 2.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Technische specificaties: 2.35:1 / 16x9BEHIND THE SUN
van de regisseur van Central Station do Brasil

Te huur op DVD vanaf 6 mei 2003

Tonho (RODRIGO SANTORO) moet op bevel van zijn vader (JOSE DUMONT) de dood van zijn oudere broer wreken. Tonho weet dat hij hierdoor zijn eigen leven op het spel zet maar toch besluit hij om de eer van zijn familie te redden.

Pas als zijn jongere broer Pacu (RAVI RAMOS LACERDA) hem vragen stelt, gaat Tonho beginnen nadenken en twijfelen aan het bevel tot bloedwraak. Maar op een dag trekt een rondreizend circus door de stad. Wanneer Tonho stapelverliefd wordt op de betoverend mooie actrice Clara (FLAVIA MARCO ANTONIO) heeft hij de kans om zijn leven te veranderen en te ontsnappen uit de kringloop van geweld.

Arthur Cohn, de succesvolle producent en zesvoudige Oscar® winnaar van ‘Central Station do Brasil’ snijdt indeze dramatische speelfilm het thema bloedvete aan. Behind the Sun is geïnspireerd op het boek ‘Een breuk in april’ van Ismail Kadaré. Dit drama vol prachtige beelden uit Brazilië blinkt uit in epische schoonheid en emotionele kracht.

Distributeur: Miramax Films
Genre: drama
Speelduur: 88 minuten
Keuring: 12 jaar
Taalkeuze: Dolby Surround 2.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Technische specificatie: 2.35:1 / 16x9THE BADGE
A Small Town Sheriff... A Big City Murder

Te huur op DVD vanaf 20/05/2003

Na weer een avond flink doorzakken wordt lokale Sheriff Darl Hardwick (BILLY BOB THORNTON) in zijn politiewagen wakker. Hij wordt op de hoogte gebracht van een ongeval en wordt onmiddellijk verwacht op de plaats van het gebeuren. Een truck is op zijn zijde gekanteld, de chauffeur beweert dat hij voor een vrouw moest ontwijken. Een beetje verder vinden ze het lijk van die vrouw. Die vrouw, Mona, blijkt een transseksueel te zijn

Als Scarlet (PATRICIA ARQUETTE), striptease danseres, uit New Orleans komt en beweert de vrouw van Mona te zijn, begint de zaak ingewikkeld te worden voor Darl. Darl steekt niet veel tijd in de zaak, zeker niet wanneer de rechter hem zegt dat met de opkomende verkiezingen, het geen goede reclame zou zijn voor de gouverneur. Terwijl Darl merkt dat zijn baan op de tocht staat en hij geen hulp van de gouverneur hoeft te verwachten, stuit hij opnieuw op belastende bewijzen tegen de rechter. Als hij de rechter confronteert met het bewijs, wordt Darl onmiddellijk ontslagen. Hij zoekt Scarlet op in New Orleans, samen gaan ze de laatste uren van Mona na en komen tot verrassendste ontdekkingen...

Distributeur: Hollywood Pictures Home Entertainment
Genre: thriller
Speelduur: 99 minuten
Keuring: 12 jaar
Taalkeuze: Engels Dolby Digital 5.1 en DTS 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Technische specificaties: 1.33:1/ 4x3