:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> RELEASEBERICHT: SPRING
RELEASEBERICHT: SPRING
Bron: Universal - Datum: 2003-05-27 - Geplaatst door: Werner
Spring — Tienersoap van de succesvolle makers van Studio 100

Spring mee de wereld in met de meest Ideurrijke vriendenkring van Vlaanderen!

Spring is de coolste tienersoap van dit moment! De serie speelt zich grotendeels af in een hippe dansstudio waar tieners niet alleen dansen maar ook fitnessen en in de bar mekaar geheimen toevertrouwen. Ze leren zichzelf, elkaar en de grote mensenwereld kennen. De meisjes dansen zich in het zweet onder leiding van groovy lerares Maggy, die ooit aan de top van de danswereld stond. De jongens zijn bezig met een veelbelovende rockband en dromen van een nummer 1 in de hitparade.

Cast: Zohra, Lothar Grob, Damian Corlazzoli, Cara Van Der Auwera, Jelle Cleymans, Anneleen Liégois, Sofie Van Moll, Koen Burssens, Steven Bossuyt.
Regie: Bart Van Leemputten (regisseur van alle Plop films)

Bijzonderheden: De jeugdserie is een groot succes geweest op Ketnet. Gemiddeld behalen jongerenprogramma’s een bereik van 2,5%. Spring heeft een bereik van 3,8% behaald. In oktober 2003 wordt de serie herhaald (deze afleveringen komen op de video/DVD te staan). In december 2003 wordt een nieuwe reeks afleveringen op televisie uitgezonden. Voor het eerst in de geschiedenis van Ultratop staat de Vlaamse titelsong Spring 8 weken lang op nummer 1. Er zijn ruim 30.000 singles verkocht en hiermee behaalt dit nummer platina. De opvolger van deze superhit is klaar, luistert naar de naam Jong en komt binnenkort uit.

Release date: 26 juni 2003

Speelduur: 565 minuten + videoclip + making of videoclip
Product specials: 4 discs in een digipack met slipcase

DVD specificaties: Menu in het Nederlands, Nederlands gesproken, 16:9, Dolby Digital 2.0