:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paramount >> PERSBERICHT: JACKASS THE MOVIE
PERSBERICHT: JACKASS THE MOVIE
Bron: Paramount - Datum: 2003-06-17 - Geplaatst door: Serge
Jackass heeft België veroverd! Vanaf 7 augustus kan iedereen thuis zoveel mogelijk naar de absurde stunts van Johnny Knoxville en vrienden kijken, want op die datum brengt Paramount Home Entertainment de film Jackass the Movie uit op koopdvd. Hoewel het aan te raden is de stunts niet thuis na te doen, wordt het thuis kijken juist zeer geadviseerd.

Waarschuwing: Deze stunts zijn door profs uitgevoerd. Voor jouw veiligheid en die van de mensen om je heen moetje deze niet proberen na te doen! JACKASS! Zo grappig en irritant krijg je voorlopig niet meer te zien... Ze gaan zelfs in de film nog verder dan op TV!

Extra's:
- Filmmakers commentary
- Group/Cast commentary
- Making of Jackass the Movie
- Additional Segments
- Out-takes
- Promo Spots
- Soundtrack Spot
- Roger Alan Wade video
- 'We want to have fun' video
- Theatrical Trailer

De DVD is voorzien van maar liefst 5 uur aan extra features waaronder 27 minuten nooit eerder vertoond materiaal.

Deel 2 en 3
De release van Jackass the Movie wordt opgevolgd door veel meer absurde stunts, domme grappen en hilarisch wanged rag van de idiote Jackass cast. In september 2003 komt ook het beste van de MTV serie Jackass uit op twee video's en DVD's.

Jackass Jackpot
Op Internet heeft Paramount Home Entertainment een bijzondere actie georganiseerd. Via een leaflet in de koopdvd van Jackass The Movie en Jackass deel 2 en 3 maakt de consument kans op het winnen van de Jackass Jackpot. De koper kan hiervoor ook twee van zijn/haar vrienden opgeven. Mocht hij/zij zelf geen winnaar zijn, maar één van de opgegeven mensen wel, deelt hij/zij alsnog mee in de prijs.