:: BESPREKINGEN ::
DVDInfo.be >> Bespreking >> BEST OF MOVIEPOWER BOX 8
BEST OF MOVIEPOWER BOX 8
Bespreking door: Steve - Geplaatst op: 2005-07-13
FILMS
We zijn ondertussen al aanbeland aan het achtste volume van Moviepower Box, een origineel initiatief van Dutch Filmworks waarin vier gelijkaardige producties gebundeld zitten voor een zacht prijsje. Terwijl er in het verleden soms maar één (of twee) goede film(s) en voor de rest minder goed ontvangen prenten inzaten, is dit nu wel even anders! Dit keer bestaat de box namelijk echt uit échte aanraders zoals Out Of Time, Spartan en Wake Of Death. Zelfs het licht onnozele Out Of Reach is leuk om eens te bekijken.

Out Of Time
Matthias Lee Whitlock (Denzel Washington) is het hoofd van de lokale politie van een slaperig kuststadje in Florida. Matt staat bekend als een integer en eerlijk politieman, maar dan wordt hij geconfronteerd met de brutale moord op een jong koppel. Wat niemand echter weet is dat Whitlock een passionele verhouding had met de vrouw en dat deze hem nét als begunstigde in haar levensverzekering had laten plaatsen. Whitlock probeert zijn sporen uit te wissen en tegelijk de echte daders te vinden. Zijn collega's, waaronder zijn ex-vrouw Alex Diaz Whitlock (Eva Mendes) - welke het net tot rechercheur heeft geschopt, beginnen al snel argwaan te krijgen en alsof dat nog niet genoeg is begint de FBI zich ook nog eens met het stinkende zaakje te bemoeien. Een race tegen de tijd begint!

De volledige bespreking van Out Of Time kan u hier lezen.Spartan
Wanneer de losbandige tienerdochter van de Amerikaanse president ontvoerd wordt, roept men de hulp in van de keiharde CIA-agent Robert Scott (Val Kilmer). Scott staat bekend als een man die er alles voor over heeft om zijn doel te bereiken, ook al moet hij er de wet voor overschrijden! Als de pers lucht krijgt van de verdwijning is dit gezichtsverlies voor de president, die in volle verkiezingsstrijd al met diverse schandaaltjes af te rekenen kreeg. Scott zet dan ook alles op alles om het vijftien jarig meisje terug te vinden. Maar dan stuit hij op enkele bizarre zaakjes en ontdekt hij dat niets is wat het lijkt...

De volledige bespreking van Spartan kan u hier lezen.Out Of Reach
William Lancing (Steven Seagal) is een ex-CIA-agent, die zijn dagen slijt als survivalexpert in de diepe bossen van Noord-Alaska. Hij schrijft brieven met het weesmeisje Irena Morawska (Ida Nowakowska) en via een internationaal adoptiebureau stuurt hij maandelijks wat zakgeld. Wanneer Lancing ontdekt dat het bureau het geld in eigen zakken steekt en zich bezighoudt met mensenhandel, schiet dit bij hem in het verkeerde keelgat. Lancing is vastbesloten om Irena te redden en de mensenhandelaars, onder leiding van de flamboyante snoodaard Faisal (Matt Schulze), zonder genade uit te schakelen...

De volledige bespreking van Out Of Reach kan u hier lezen.Wake Of Death
Ben Archer (Jean-Claude Van Damme) is het gevaarlijke gangsterleven beu en besluit er de brui aan te geven. Op het rechte pad heeft hij ook opnieuw veel meer tijd voor zijn vrouw, die als hulpverleenster werkt, en zoon. Wanneer zijn vrouw de zorg krijgt toevertrouwd van een klein Chinees meisje loopt het echter mis! Het meisje is de dochter van de meedogenloze Chinese gangsterbaas Sun Quan (Simon Yam) en is daarbovenop de enige getuige van een brute moord. De Chinese maffia doet alles om het meisje in handen te krijgen en ontzien niemand. Wanneer Archer's vrouw gruwelijk om het leven komt slaan de stoppen bij Ben door en zint hij op bloedige wraak!

De volledige bespreking van Wake Of Death kan u hier lezen.CONCLUSIE
De specificaties van de films zijn over het algemeen degelijk en bij Out Of Time en Spartan zit bovendien nog wat bonusmateriaal bijgevoegd. Alsof dat nog niet genoeg is krijg je gratis en voor niets - zolang de voorraad strekt weliswaar - er nog een extra dvd bij. Het betreft Antitrust, The Musketeer of Ricochet. Kortom, een erg leuke cadeautip voor de actiefans!


cover
Studio: Dutch FilmWorks

Regie: Carl Franklin, David Mamet, Po-Chih Leong en Philippe Martinez
Met: Denzel Washington, Val Kilmer, Steven Seagal, Jean-Claude Van Damme

Film:
-/10

Extra's:
-/10

Geluid:
-/10

Beeld:
-/10


Regio:
2

Genre:
Actie

Versie:
Benelux (NL)

Jaar:
2003-2004

Leeftijd:
16

Speelduur:
373 min.

Type DVD:
SS-DL

Barcode:
8715664021989


Beeldformaat:
1.78:1/1.85:1/2.35:1 anamorfisch PAL

Geluid:
Engels DTS 5.1
Engels Dolby Digital 5.1

Ondertitels:
Nederlands
Extra's:
Out Of Time:
• Promotietrailers
• 2 screentests
• Featurette "Out Of Time: Crime Scene"
• Politieprofielen
• Fotogallerij
• Trailer
• 2 verwijderde scènes

Spartan
:
• Trailers
• B-roll
• Film Clips
• Interviews

Out Of Reach:
• Promotietrailers

Wake Of Death:
• Promotietrailers

Andere recente releases van deze maatschappij