:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: NIEUWE MEDEWERKERS
NIEUWSBERICHT: NIEUWE MEDEWERKERS
Bron: DVD Info - Datum: 2003-07-09 - Geplaatst door: Werner
We komen niet vaak naar buiten met een nieuwtje uit eigen huis, maar als er daar een speciale gelegenheid toe is, zoals nu, maken we graag een uitzondering.

De trouwe lezer van DVD Info zal enkele weken geleden een berichtje op onze site gelezen hebben dat we op zoek waren naar nieuwe medewerkers. Niet dat de oude beginnen te dementeren of zo, nee, maar met de exponentiële groei van het medium DVD en de daaraan gepaarde toevloed van nieuwe releases is vers, jong bloed altijd meer dan welkom.

Zoals dat meestal gaat zijn bij een dergelijke gelegenheid velen geroepen, maar weinigen uitverkoren. Na toepassen van onze zéér strenge selectiecriteria (kuch kuch) werd als enige uit het lijstje Hans De Bisschop geselecteerd. Hans heeft intussen al een paar reviews op onze site gepubliceerd, waaronder enkele reviews van de science fiction TV-serie Stargate SG-1, en zal dat (hopelijk toch) in de toekomst blijven doen.

Net wanneer we dan dachten dat onze recruteringscampagne (de slogan "Uncle Serge Needs You" werd net op het nippertje weggelaten) doodgebloeid was, bood zich daar ineens spontaan Yves Lembrechts aan (hè, dat rijmt!). Yves werd uitvoerig op de pijnbank gelegd om hem te ondervragen over zijn al dan niet vermeende filmkennis, en we mogen met trots melden dat hij zelfs bij de zwaarste ondervragingstechnieken ("Ben je bereid om desnoods een DVD van De Familie Backeljauw te reviewen?") niet tenonder is gegaan, en dus vanaf nu ook ons team is komen versterken. Zijn eerste review, de UK-versie van Gangs Of New York, kan U op dit eigenste ogenblik op onze site lezen.

Aan allebei de nieuwe medewerkers een hartelijk welkom en veel reviewplezier toegewenst!

Uw nieuwe collega's: Serge, Mattias, Carl, Steve, Ronny, Bart, Michael, Bjorn en Werner.

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron