:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: KOOPDVD SEPTEMBER 2003
PERSBERICHT: KOOPDVD SEPTEMBER 2003
Bron: Warner - Datum: 2003-08-04 - Geplaatst door: Werner
DEATH TO SMOOCHY

Synopsis:
De kids zijn dol op Smoochy. De tv-bonzen dragen hem op handen. Maar voor de corrupte, hypocriete ex-kindershowpresentator Rainbow Randolph is zijn vervanger – een idealistische, politiek correcte paarse neushoorn – een doorn in het oog. Het liefste wil hij de rechtschapen rhinoceros zo snel mogelijk op de lijst van uitgestorven diersoorten zien prijken. Naast Robin Williams als de moordlustig ratelende Randolph en Edward Norton als de naïeve neushoorn, steelt ook Danny DeVito de show als de achterbakse manager die grootse plannen heeft voor zijn nieuwe protégé: uitzuigen en uitroeien. Death to Smoochy is een gitzwarte, hilarische komedie die zich afspeelt in de waanzinnige wereld van de kindertelevisie.

Releasedatum : 10 september 2003
Regie : Danny De Vito
Acteurs : Catherine Keener, Danny De Vito, Harvey Fierstein, Robin Williams, Edward Norton, Jon Stewart, Pam Ferris, Michael Rispoli, Danny Woodburn
Beeld : Widescreen
Geluid : 5.1 Dolby Digital – Engels, Frans, Italiaans
Genre : Komedie
Keuring : 12 jaar
Bijzonderheden: Direct to DVD. Geen bioscooprelease en geen VHS.

DVD-extra’s:
• Audiocommentaar: van Danny deVito en Tass Michos
• Bioscooptrailer
• Bloopers
• Documentaire: achter de schermen
• Fotogalerij
• Meerdere camera’sTHE POWERPUFF GIRLS MOVIE

Synopsis:
Deze lange tekenfilm is zo supergrappig en zo spetterend spectaculair dat enkel De Powerpuff Girls ertegen opgewassen zijn. Blossom, Bubbles en Buttercup, het volmaakte resultaat van een mislukt experiment, maken hun explosieve entree in Townsville! Daar ontaardt hun tikkertje-spel bijna in de verwoesting van hun geliefde stadje, waar ze voortaan met de nek worden aangekeken. Bedroefd om hun uitsluiting verzoeken ze de mysterieuze Mojo Jojo om hulp. Maar dan komt de aap uit de mouw: Mojo gaat, met behulp van zijn legertje boze apen, de verwoesting van de wereld realiseren. Dat beestachtige feestje gaat echter niet door, want De Powerpuff Girls komen in actie om Townsville en de wereld te redden… voor bedtijd!

Titel : The Powerpuff Girls Movie
Releasedatum : 10 september 2003
Beeld : Widescreen
Genre : Animatie
Keuring : 6 jaar

DVD-extra’s:
• Bioscooptrailer
• Interviews: met de acteurs
• Korte film: Dexter’s Laboratorium
• Overig: Director’s Chair – Achter de SchermenFRIENDS SEASON 9 AFL. 9-16

Synopsis:
The One With Rachel’s Phone Number, The One With Christmas in Tulsa, The One Where Rachel Goes Back to Work, The One With Phoebe’s Rats, The One Where Monica Sings, The One With The Blind Date, The One With The Mugging, The One With The Boob Job.

Titel : Friends season 9 (aflevering 9-16)
Releasedatum : 10 september 2003
Geluid : Surround-Engels
Genre : Komedie
Keuring : 12 jaarCOUPLING: THE COMPLETE FIRST SEASON (SERIE 1)

Synopsis:
Doe het beste van Friends, Seinfeld en Sex in the City bij elkaar en je krijgt Coupling - de hilarische sexy Britse komedie! De meeste mensen denken elke 6 minuten aan sex. Kort dat in tot elke seconde en je hebt COUPLING. Deze mensen denken aan sex, praten over sex (en hebben soms sex) en dat op de meest bizarre, hilarische manier denkbaar. Coupling is een serie van de BBC, die gaat over 6 30+ vrienden -die een verhouding hadden, hebben of willen hebben met elkaar- in de meest grappige, compromitterende en genante situaties die je kunt verzinnen. Series 1 bevat 6 afleveringen van 30 minuten. Flushed - Size Matters - Sex, Death & Nudity - Inferno - The Girl With Two Breasts - The Cupboard Of Patrick's Love

Titel : Coupling: The Complete first season (serie 1)
Releasedatum : 10 september 2003
Acteurs : o.a. Jack Davenport, Sarah Alexander
Geluid/beeld : 5.1 Dolby Digital – Engels/Widescreen
Genre : Komedie
Keuring : ALJUWANNA MANN

Synopsis:
“Je ligt uit de competitie, Jamal Jeffries. Daar is de deur”. Met dat eenvoudige statement ligt de carrière van profbasketballer Jeffries aan diggelen. Gewapend met zijn brutale bek, zijn skills tussen de lijnen en de perfecte kleur van lippenstift, verandert Jamal van het vuilbekkende enfant terrible van de NBA in een superster van het damesbasketbal. Aanvankelijk scoort Jamal ongehoord als zijn “alter ega” Juwanna Mann, en de sportwereld ligt aan zijn/haar voeten. Het duurt echter niet lang of de hilarische taferelen volgen elkaar als flitsende fastbreaks op. Miguel A.Nuñez, Jr. (Scooby-Doo) slamdunkt met zijn dubbelrol de pannen van het dak, maar ook Tommy Davidson als Puff Smokey Smoke, een niet bijster snuggere rapper met een zwak voor Juwanna, scoort humoristische driepunters aan de lopende band.

Titel : Juwanna Mann
Releasedatum : 10 september 2003
Regie : Jesse Vaughan
Acteurs : Kevin Pollak, Kim Wayans, Miguel A. Nunez, Jr., Tommy Davidson, Vivica A. Fox
Beeld : Widescreen
Geluid : 5.1 Dolby Digital – Engels, Frans, Spaans
Genre : Komedie
Keuring : AL
Bijzonderheden: Direct to DVD en VHS. Niet in de bioscoop geweest.

DVD-extra’s:
• Audio commentaar: van regisseur Jesse Vaughan en Miquel Nunez
• Bioscooptrailer
• Documentaire: achter de schermen special
• Fotogalerij
• Korte film: The Premiere en The Press Day
• Muziekvideo: “What’s Luv” van Fat Joe
• Weggelaten scènesCALAMITY JANE

Synopsis:
In de grote fifties traditie van western-musicals als Annie Get Your Gun en Seven Brides for Seven Brothers, vertelt deze film – met een romantische knipoog – het verhaal van de legendarische Martha Jane Burke, alias Calamity Jane, een vrouw die in het Wilde Westen meer dan haar mannetje wist te staan. In Deadwood, Dakota, valt ze dan ook nauwelijks op tussen de trappers, soldaten en vrijbuiters. Hoe stoer ze zich ook voordoet, heimelijk heeft ze een oogje op een legerluitenant. Daarnaast onderhoudt ze ook een vurige haat-liefderelatie met de al even legendarische Wild Bill Hickok. Wanneer Jane uit Chicago een sexy actrice meebrengt om in de lokale saloon op te treden beseft ze dat paardrijden, scherpschieten en vloeken niet uitsluitend de kortste weg naar het hart van een man zijn. In deze heerlijk ouderwetse muzikale komedie spelen en zingen Doris Day en Howard Keel de sterren van de hemel, met tijdloze nummers zoals de megahit Secret Love, winnaar van een Oscar

Titel : Calamity Jane (1953)
Releasedatum : 10 september 2003
Regie : David Butler
Acteurs : o.a. Doris Day, Howard Keel
Geluid : Mono - Engels, Frans
Speelduur : 101 minuten
Genre : Western
Keuring : AL

DVD-extra’s:
• Bioscooptrailer
• Nieuws: special: “Western Style” en “Photo Play”CAHILL US MARSHAL

Synopsis:
U.S. Marshal J.D. Cahill is letterlijk en figuurlijk de sterke arm der wet. Alleen zijn naam al bezorgt het gespuis koude rillingen. Maar als alleenstaande vader heeft hij het niet zo gemakkelijk met de opvoeding van zijn twee tienerzonen. Om de aandacht van hun vader op te eisen raken ze verwikkeld in een bankoverval waarbij twee doden vallen. Tot overmaat van ramp worden enkele onschuldigen opgepakt en tot de strop veroordeeld. De legendarische John Wayne domineert het scherm als de onwrikbare cowboy die, naast tal van booswichten, ook met zijn eigen falen als vader moet afrekenen. Deze spannende western werd verfilmd in de barre woestijnlandschappen van Durango in New Mexico. Het charisma van The Duke zorgt andermaal voor een klassieker met al de ingrediënten van het westerngenre: prachtige landschappen, hoog oplaaiende vetes en… vuurgevechten.

Titel : Cahill US Marshal (1973)
Releasedatum : 10 september
Regie : Andrew Mclaglen
Acteurs : o.a. John Wayne, George Kennedy, Gary Grimes
Geluid: Mono - Engels, Frans, Italiaans
Speelduur : 103 minuten
Genre : Western
Keuring : 6 jaar

DVD-extra’s:
• Audio commentaar: door regisseur Andrew V. McLaglan The man behind the star
• BioscooptrailerCHISUM

Synopsis:
New Mexico, 1878. De Lincoln County War. John Simpson Chisum (John Wayne) is een veebaron die vastbesloten is om zijn bezittingen te verdedigen tegen een nietsontziende grootgrondbezitter (Forrest Tucker). Die gaat daarbij niet alleen over lijken, hij laat ook de lokale sheriff naar zijn pijpen dansen. Gelukkig kan Chisum ook rekenen op de medewerking van twee andere westernlegendes... Billy The Kid en Pat Garrett. Chisum is een laat hoogtepunt uit het indrukwekkende oeuvre van de legendarische John Wayne, die in zijn carrière in meer dan 200 films speelde. Het no-nonsense optreden van The Duke geeft het spannende westernverhaal een extra dimensie. De fotografie van William H. Clothier toont de adembenemende pracht van het Wilde Westen in al zijn glorie.

Titel : Chisum (1970)
Releasesatum: 10 september 2003
Regie : Andrew Mclaglen
Acteurs : John Wayne, Forrest Tucker, Chris George, Ben Johnson
Speelduur : 111 minuten
Genre : Western
Geluid : Mono
Keuring : 6

DVD-extra’s:
• Audio commentaar: door regisseur Andrew V. McLaglan
• BioscooptrailerMCCABE & MRS. MILLER

Synopsis:
Presbyterian Church is een klein mijnstadje in het Noordwesten. Tijdens de eeuwwisseling is het hier een komen en gaan van fortuinzoekers. We ontmoeten aartsgokker John Q. McCabe (Warren Beatty) en bordeelhoudster Constance Miller (Julie Christie). Ondanks hun verschillen en geschillen weten ze samen gouden zaken te doen. Totdat een grote mijnbouw maatschappij roet in het eten gooit. Top-regisseur Robert Altman (o.a. M*A*S*H, Nashville, Short Cuts) maakte een ruige Western, vol humor, poëzie en romantiek. Door de bijzondere atmosfeer zette hij het genre op zijn kop. De acteerprestaties van Julie Christie leverde haar in 1971 een Oscarnominatie op in de categorie Beste Actrice. De typerende Altman-stijl maakt van deze “eigentijdse” Western een tijdloze klassieker.

Titel : McCabe & Mrs Miller (1971)
Releasedatum : 10 september 2003
Regie : Robert Altman
Acteurs : o.a. Warren Beatty, Julie Christie, Rene Auberjonois, William Devane, John Schuck
Geluid : mono – Engels, Frans, Italiaans
Speelduur : 120 minuten
Genre : Western
Keuring : 6 jaar
Awards : Oscarnominatie voor beste actrice

DVD-extra’s:
• Audio commentaar: door Altman en Foster
• Bioscooptrailer
• Documentaire: origineleYOUNG GUNS II

Synopsis:
We schrijven 1879. De nadagen van de roemruchte Lincoln County Wars. De vogelvrij verklaarde trawanten wachten in hun cel om te worden opgehangen. De Kid zelf verblijft in een naburig hotel. Geheel in stijl weet Billy zichzelf en zijn kornuiten te bevrijden en vluchten ze richting Mexico. Het lijkt erop dat een van de grootste legendes uit het Wilde Westen definitief de vrijheid tegemoet rijdt, maar dan slaat zijn oude boezemvriend – Sheriff Pat Garrett (William Petersen) verbeten toe. De cast in deze spetterende Western, vol actie en zwarte humor, is grandioos: Emilio Estevez, Kiefer Sutherland, Lou Diamond Philips en Christian Slater. De song Blaze of Glory werd geschreven door Jon Bon Jovi en kreeg een Golden Globe en een Oscarnominatie voor Beste Song.

Titel : Young Guns II (1990)
Releasedatum : 10 september 2003
Drager : DVD
Regie : Geoff Murphy
Acteurs : Viggo Mortensen, James Coburn, Emilio Estevez, Balthazar Getty, Bradley Whitford, Christian Slater, Jenny Wright, Jon Bon Jovi, Kiefer Sutherland, Lou Diamond Phillips, Robert Knepper, Scott Wilson, Tracey Walter, William L. Petersen, Alan Ruck
Geluid : Stereo - Frans, Italiaans, 5.1 Dolby Digital - Engels
Speelduur : 104 minuten
Genre : Western
Keuring : 12 jaar
Awards: Oscarnominatie voor beste song

DVD-extra’s:
• Bioscooptrailer
• Documentaire: achter de schermen


Recent nieuws van dezelfde bron