:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: FOUT IN TWO WEEKS NOTICE
NIEUWSBERICHT: FOUT IN TWO WEEKS NOTICE
Bron: DVD Info - Datum: 2003-08-22 - Geplaatst door: Werner
Verschillende bronnen melden ons dat de disc Two Weeks Notice, vorige week op de markt gebracht door Warner Bros., een zware fout bevat in het Nederlandse ondertitelingsspoor. Meer bepaald zijn hele stukken gewoon niet ondertiteld. In Nederland is er al een omruilactie op poten gezet. Wij hebben contact opgenomen met het persbureau van Warner in BelgiŽ, en die meldden ons dat de hoofdzetel van Warner in Nederland is gevestigd, en dat dus alle omruilacties via Nederland verlopen.

Bent U in het bezit van een foutieve DVD, dan stuurt U deze zonder hoes samen met uw naam en adres naar:

Warner Home Video
Antwoordnummer 9383
1000 XH Amsterdam
Nederland


en dan wordt U een nieuw exemplaar toegestuurd van zodra deze gearriveerd zijn. Naar schatting zou dat intussen gebeurd moeten zijn; modulo het weekje wachten voor de post heen en terug kan U dan normaal gezien zonder problemen in het bezit geraken van de correcte versie.

En voor wie de DVD niet heeft, maar plant om deze aan te schaffen, de volgende tip: er werd ons tevens gemeld dat er een nieuwe versie in omloop is gebracht. Je kan het verschil tussen de oude en de nieuwe zien aan het serienummer op de rug van de snapper-case. De "slechte" versie heeft een serienummer met Z9 in, bij de "goede" versie zou dat Z9N moeten zijn.


Recent nieuws van dezelfde bron