:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER-OKTOBER 2003
PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER-OKTOBER 2003
Bron: Warner - Datum: 2003-09-01 - Geplaatst door: Werner
DEATH TO SMOOCHY

De concurrentie in de televisiewereld is bikkelhard.
En niet in het minst in de vroege uitzenduren, wanneer de oogjes van de allerkleinsten massaal op het kleurige scerm gericht zijn. Sinds jaar en dag steelt Rainbow Randolph (Robin Williams) op Kidnet alle kinderharten met zijn show. Tot de in de harde realiteit veel minder beminnelijke Randolph erop betrapt wordt wmeergeld aan te nemen van mediageile ouders die hun eigen kroost hiermee 15 minutes of fame willen bezorgen. Randolph wordt op staande voet aan de deur gezet en om hun naam te zuiveren, zoeken netwerkproducers Nora (Catherine Keener) en Marion (Jon Stewart) naar een vervanger met een kraakzuivere reputatie. Ze denken deze gevonden te hebben in de overidealistische Sheldon Mopes, die in de vorm van een grote fuchsia neushoorn de wereldverbeteraar uithangt. Ze hijsen hem in een gerestylede versie van het neushoornpak en bouwen een heel nieuw showconcept rond dit figuurtje, dat al snel de hoogste kijkcijfertoppen scoort. Alleen voert Sheldons idealisme dusdanig de bovenhand, dat hij niet bereid is zich naar de commerciële wensen van de programmasponsors te plooien en kent zijn show intussen zoveel succes dat ze hem ook niet zomaar kunnen afvoeren. Intussen verliest de aan lager wal geraakte Randolph bij het zien van het succes van zijn vervanger steeds meer de pedalen en als zijn listen om deze evenzeer in diskrediet te brengen in het honderd lopen, groeit het plan om de onschuldige neushoorn integraal uit de weg te ruimen.

Met One Hour Photo en Insomnia, die in hetzelfde jaar verschenen, vormt Death To Smoochy als het ware de 'donkere trilogie' van Robin Williams. In de geloofwaardige vertolking van de supernaïeveling Sheldon bewijst Norton dan weer zijn veelzijdigheid als acteur. Danny De Vito trok eens te meer de regisseursschoenen aan om het geheel in een stevige zwarte komedie te gieten, die een satire brengt op de commerciële uitbuiting van kinderlijk enthousiasme, en vertolkt tussendoor de rol van Burke Benett, Smoochy's manager.

Technische fiche:
Regie: Danny De Vito
Cast: Robin Williams, Edward Norton, Catherine Keener, Danny De Vito, Jon Stewart, Pam Ferris
Talen: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans, Italiaans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Arabisch, Engels voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden
Speelduur: ca. 105 min.
Releasedatum: 10 september 2003

Extra's:
• Audiocommentaar van Danny De Vito en Tass Michos
• Achter de schermen documentaire
• Bloopers
• Extra scènes
• Bioscooptrailer
• Ice show
• Fotogalerij
• Easter eggJUWANNA MAN
Jamal Jeffries is een briljant basketbalspeler met een zwaar overontwikkeld ego. Sportiviteit en teamgeest staan niet in zijn woordenboek, zijn hele spelstrategie is erop gericht zoveel mogelijk de aandacht naar zichzelf te trekken en het ene na het andere staaltje van zijn kunnen ten beste te geven.
Tot hij het tijdens een match werkelijk te bont maakt en zonder pardon geschorst wordt door de basketbalfederatie. Zonder deze lucratieve bron van inkomsten ziet hij zijn luxeleventje en alle daarmee gepaard gaande voordelen, inclusief zijn fotomodel-vriendinnetje al snel als sneeuw voor de zon verdwijnen. De berooide en van enig ander talent gespeende Jamal belandt opnieuw met zijn voeten op de grond.
Tot een gewaagd plan zich in zijn brein nestelt om de sport waarin hij uitblinkt toch op topniveau te blijven uitoefenen. Enkele kosmetische ingrepen en... een nieuwe basketbalrevelatie dient zich aan: Juwanna Mann. De slinkse Juwanna breekt op slag door in de eerste klasse van het vrouwenbasketbal, maar wordt als vrouw dubbel en dik geconfronteerd met haar zwakheden als man.
Juwanna Mann past het inmiddels gekende 'Tootsie'-principe toe op de Amerikaanse professionele basketbalsport en werpt in één moeite door een paar vette knipogen naar de Amerikaanse 'black community' die hierin prominent vertegenwoordigd is. Zo vertolkt Tommy Davidson de rol van wannabe rapper Puff Smokey Smoke en draaft Lil' Kim op in een gastrolletje. Het dolkomisch gevolg laat zich raden.

Technische fiche:
Regie: Jesse Vaughan
Cast: Miguel A. Nunez Jr., Tommy Davidson, Vivica A. Fox, Kevin Pollak, Kim Wayans, Jenifer Lewis, Ginuwine, Kimberley 'Lil' Kim Jones
Talen: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans, Spaans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Portugees, Arabisch, Hongaars, Tsjechisch, Engels voor slechthorenden
Speelduur: ca. 88 min.
Releasedatum: 10 september 2003

Extra's:
• Audiocommentaar van regisseur Jesse Vaughan en Miguel Nunez
• Weggelaten/Verlengde scènes
• Muziekvideo "What's luv'" van Fat Joe
• Achter de schermen-special
• Bioscooptrailer
• The première (korte film)
• The press day (korte film)COUPLING SERIE 1
Doe het beste van Friends, Seinfeld en Sex in the City bij elkaar en je krijgt Coupling - de hilarische sexy Britse komedie!
De meeste mensen denken elke 6 minuten aan seks. Kort dat in tot elke seconde en je hebt COUPLING. Deze mensen denken aan seks, praten over seks... en hebben soms seks. En dat op de meest bizarre, dolkomische manier die denkbaar is.
Coupling is een serie van de BBC en gaat over 6 dertigplussers - vrienden die een verhouding hadden, hebben of willen hebben met elkaar - in de grappigste, compromitterendste en genantste situaties die je maar kunt verzinnen. Welke mening je er ook over de liefde en relaties op nahoudt, één ding is zeker: Coupling werpt een geheel nieuw licht op wat het andere geslacht ervan verwacht.

Serie 1 bevat 6 afleveringen:
• Flushed
• Size Matters
• Sex, Death & Nudity
• Inferno
• The Girl With Two Breasts
• The Cupboard Of Patrick's Love

Technische fiche:
Regie: Martin Dennis
Cast: Jack Davenport, Sarah Alexander, Gina Bellman, Kate Isitt, Ben Miles, Richard Coyle
Talen: Dolby Surround 2.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: ca. 180 min.
Releasedatum: 10 september 2003
GREAT COMEDY MOMENTS
Een selectie van hoogtepunten uit bijna veertig jaar Britse (BBC) humor.
Op de twee discs staan 69 hilarische fragmenten uit legendarische series zoals The Two Ronnies, Morecambe & Wise, Only Fools And Horses, Blackadder, One Foot In The Grave, Yes Minister, Last Of The Summer Wine, Steptoe And Son en Some Mothers Do 'ave 'em. De grappen en grollen worden ingeleid door Ronnie Barker (de helft van The 2 Ronnies)
En er is meer. Véél meer. French and Saunders mochten ook niet ontbreken. En wat te denken van Victoria Wood, de crew van Red Dwarf, Reeves & Mortimer? Uiteraard is Absolutely Fabulous eveneens van de partij. Kortom: te veel om op te noemen en stuk voor stuk plegen de beste fragmenten van de Britse humor een felle aanslag op ieders lachspieren.

Technische fiche:
Regie: diversen
Cast: diversen
Talen: Mono: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor slechthorenden
Speelduur: ca. 194 min.
Releasedatum: 10 september 2003
THE VERY BEST OF DAD'S ARMY
Tijdens WO II staat het fictieve Britse zuidkuststadje Walmington-On-Sea in rep en roer als de ouderlingen en diegenen die ongeschikt werden geacht voor militaire dienst zich desalniettemin niet onbetuigd willen laten in het hele oorlogsgebeuren en zich aanmelden als vrijwilligers voor de 'Home Guard', de plaatselijke defensiestrijdkrachten. Onder het bevel van de pretentieuze Mainwaring, de manager van de lokale bank, komt een bont allegaartje samen in de parochiezaal: de zachtaardige sergeant Wilson; vice-korporaal Jones, een oud-soldaat met hysterische neigingen die na zijn dienstjaren een slagerij opende in de stad; soldaat Walker, een Cockney-zwendelaar; soldaat Frazer, de Schotse begrafenisondernemer en doemdenker; oud-soldaat Godfrey, de incontinente hospik; soldaat Pike, een bankbediende en eeuwig moederszoontje en tenslotte ARP Warden Hodges, de plaatselijke kruidenier die helemaal openbloeit in deze oorlogstijden. Dat een dergelijk gezelschap zich, ook tegenover elkaar, niet zonder slag of stoot gewonnen geeft, spreekt voor zich.

Tien klassieke afleveringen met de fijnhumoristische tot hilarische belevenissen van de Walmington-on-Sea Home Guard zijn terug te vinden op deze DVD:
DISC 1:
• The Deadly Attachment
• Kep Young And Beautiful
• Never Too Old
• Asleep In The Deep
• Sons Of The Sea

Disc 2:
• No Spring For Frazer
• Mum's Army
• Menace From The Deep
• Where Did You Last See Your Money?
• The Honourable ManSTREISAND BOX
Deze box toont nachtegaal Barbra Streisand van haar beste kant. In What's Up Doc, Up The Sand Box en The Main Event wordt haar komische acteertalent in de verf gezet, in Nuts geeft ze het beste van haar dramatische zelf en de DVD van het concert Timeless legt dan weer het accent op het zoetgevooisde stemgeluid van deze all-round woman.

Screwball-komedie What's Up Doc (1972) bijt de spits af. De nietsvermoedende professor Howard Bannister (Ryan O'Neal) reist met zijn verloofde naar San Francisco om er een beurs voor muziekonderzoek in de wacht te slepen. Daar loopt hij de ontstuimige Judy (Streisand) tegen het lijf, die voor hij het goed en wel beseft zijn hele leven op zijn kop gezet heeft. Als er bovendien nog wat bagage verwisseld raakt, is het hilarische hek helemaal van de dam.

Up The Sandbox (1972) is een komedie met surrealistische inslag. Een jonge echtgenote en moeder verliest zich helemaal in de meest waanzinnige dagdromen als ze verneemt daat ze voor de derde maal zwanger is.

In The Main Event (1979) vind Barbra haar tegenspeler uit What's Up Doc terug en wordt het screwballeffect met succes herhaald. Als de berooide parfummagnate Hillary Kramer drijft ze de ex-bokser Eddie Scanlon (Ryan O'Neal) opnieuw de ring in om haar fortuin terug te verdienen.

Nuts (1987) zorgt voor de dramatische noot in het geheel. Claudia Draper (Barbra Streisand), een luxe-callgirl met een flamboyant en koppig karakter, wordt beschuldigd van moord op één van haar klanten en moet met de hulp van haar advocaat (Richard Dreyfuss) bergen verzetten om wettige zelfverdediging te pleiten in plaats van de ontoerekeningsvatbaarheid die haar ouders willen aanvragen in de hoop een schandaal te vermijden.

De DVD Timeless: live in concert (2001), opgenomen in het MGM Grand Casino in Las Vegas aan de vooravond van het nieuwe millennium (31 december 1999), zorgt voor de muzikale kers op de taart. De diva heeft op deze DVD 40 nummers uit haar repertoire ten beste en wordt hier en daar bijgestaan in een duet door al even gerenommeerde sterren als Celine Dion en Bryan Adams.

Technische fiche What's Up Doc:
Regie: Peter Bogdanovich
Cast: Barbra Streisand, Ryan O'Neal, Madeline Kahn, Kenneth Mars, Austin Pendleton, Michael Murphy, Philip Roth, Sorrell Booke, Stefan Gierasch
Talen: Mono 1.0: Engels, Duits, Spaans, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Portugees, Hebreeuws, Zweeds, Grieks, Hongaars, Turks, Pools, Frans, Arabisch, Roemeens, Engels voor slechthorenden, Duits voor slechthorenden
Speelduur: ca. 90 min.
Releasedatum: 10 september 2003

Extra's:
• Audiocommentaar door Barbra Streisand (bij bepaalde scènes)
• Audiocommentaar door Peter Bogdanovich (regisseur)
• Korte film "Screwball comedies... remember them?"
• Bioscooptrailer

Technische fiche Up The Sandbox:
Regie: Irvin Kershner
Cast: Barbra Streisand, David Selby, Ariane Heller, Terry Smith, Gary Smith, Jane Hoffman, John C. Becher, Jacobo Morales, Paul Benedict, George S. Irving
Talen: Mono 1.0: Engels, Duits
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Arabisch, Spaans, Portugees, Hebreeuws, Zweeds, Grieks, Hongaars, Turks, Pools, Engels voor slechthorenden, Duits voor slechthorenden
Speelduur: ca. 94 min.
Releasedatum: 10 september 2003

Extra's:
• Audiocommentaar (meerdere scènes)
• Audiocommentaar door Irvin Kershner (regisseur)
• Korte film "The Moviemakers"
• Bioscooptrailer

Technische fiche The Main Event:
Regie: Howard Zieff
Cast: Patti D'Arbanvulle-Quinn, Ernie Hudson, Barbra Streisand, Bill Murray, Earl Boen, Kristine De Bell, Paul Sand, Ryan O'Neal, Tim Rossovich
Talen: Mono 1.0: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Arabisch, Engels voor slechthorenden
Speelduur: ca. 105 min.
Releasedatum: 10 september 2003

Extra's:
• Audiocommentaar door Barbra Streisand (bij bepaalde scènes)
• Korte film "Getting in shape for the main event"
• Fotogralerij
• Bioscooptrailer

Technische fiche Nuts:
Regie: Martin Ritt
Cast: James Whitmore, Barbra Streisand, Eli Wallach, Elisabeth Hoffman, Karl Malden, Leslie Nielsen, Maureen Stapleton, Paul Benjamin, Richard Dreyfuss, William Prince
Talen: Dolby Surround 2.0: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Arabisch, Engels voor slechthorenden
Speelduur: ca. 111 min.
Releasedatum: 10 september 2003

Extra's:
• Audiocommentaar door Barbra Streisand (bij bepaalde scènes)
• Korte film "Getting in shape for the main event"
• Fotogralerij
• BioscooptrailerTHE POWERPUFF GIRLS MOVIE
Deze lange tekenfilm is zo supergrappig en zo spetterend spectaculair dat enkel De Powerpuff Girls ertegen opgewassen zijn. Blossom, Bubbles en Buttercup, het volmaakte resultaat van een mislukt experiment, maken hun explosieve entree in Townsville! Daar ontaardt hun tikkertje-spel bijna in de verwoesting van hun geliefde stadje, waar ze voortaan met de nek worden aangekeken. Bedroefd om hun uitsluiting verzoeken ze de mysterieuze Mojo Jojo om hulp. Maar dan komt de aap uit de mouw: Mojo gaat, met behulp van zijn legertje boze apen, de verwoesting van de wereld realiseren. Dat beestachtige feestje gaat echter niet door, want De Powerpuff Girls komen in actie om Townsville en de wereld te redden... voor bedtijd!

Technische fiche:
Regie: Craig McCracken
Cast: Cathy Cavadini, Tara Strong, Elisabeth Daily, Roger L. Jackson, Tom Kane, Tom Kenny, Jennifer Hale, Jennifer Martin, Jeff Bennett, Grey DeLisle, Phil LaMarr, Rob Paulsen, Kevin Michael Richardson, Frank Welker
Talen: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans, Italiaans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Arabisch, Engels voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden
Speelduur: ca. 77 min.
Releasedatum: 10 september 2003

Extra's:
• Bioscooptrailer
• Interviews met de acteurs
• Dexters laboratorium filmpje
• Achter de schermenCALAMITY JANE
In de grote fifties traditie van western-musicals als Annie Get Your Gun en Seven Brides for Seven Brothers, vertelt deze film - met een romantische knipoog - het verhaal van de legendarische Martha Jane Burke, alias Calamity Jane, een vrouw die in het Wilde Westen meer dan haar mannetje wist te staan. In Deadwood, Dakota, valt ze dan ook nauwelijks op tussen de trappers, soldaten en vrijbuiters. Hoe stoer ze zich ook voordoet, heimelijk heeft ze een oogje op een legerluitenant. Daarnaast onderhoudt ze ook een vurige haat-liefderelatie met de al even legendarische Wild Bill Hickok. Wanneer Jane uit Chicago een sexy actrice meebrengt om in de lokale saloon op te treden beseft ze dat paardrijden, scherpschieten en vloeken niet uitsluitend de kortste weg naar het hart van een man zijn. In deze heerlijk ouderwetse muzikale komedie spelen en zingen Doris Day en Howard Keel de sterren van de hemel, met tijdloze nummers zoals de megahit Secret Love, winnaar van een Oscar.

Technische fiche:
Regie: David Butler
Cast: Doris Day, Howard Keel, Allyn Ann McLerie, Philip Carey, Dick Wesson, Paul Harvey, Chubby Johnson, Gale Robbins
Talen: Mono 1.0: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Arabisch
Speelduur: ca. 101 min.
Releasedatum: 10 september 2003

Extra's:
• Bioscooptrailer
• Special "Western Style" en "Photo Play"CHISUM
New Mexico, 1878. De Lincoln County War. John Simpson Chisum (John Wayne) is een veebaron die vastbesloten is om zijn bezittingen te verdedigen tegen een nietsontziende grootgrondbezitter (Forrest Tucker). Die gaat daarbij niet alleen over lijken, hij laat ook de lokale sheriff naar zijn pijpen dansen. Gelukkig kan Chisum ook rekenen op de medewerking van twee andere westernlegendes... Billy The Kid en Pat Garrett.
Chisum is een laat hoogtepunt uit het indrukwekkende oeuvre van de legendarische John Wayne, die in zijn carrière in meer dan 200 films speelde. Het no-nonsense optreden van The Duke geeft het spannende westernverhaal een extra dimensie. De fotografie van William H. Clothier toont de adembenemende pracht van het Wilde Westen in al zijn glorie.

Technische fiche:
Regie: Andrew McLaglen
Cast: John Wayne, Forrest Tucker, Chris George, Ben Johnson
Talen: Mono 1.0: Engels, Frans, Italiaans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Arabisch, Roemeens, Spaans, Duits, Engels voor slechthorenden, Frans voor slechthorenden
Speelduur: ca. 106 min.
Releasedatum: 10 september 2003

Extra's:
• Audiocommentaar door regisseur Andrew McLaglen
• BioscooptrailerMCCABE & MRS. MILLER
Presbyterian Church is een klein mijnstadje in het Noordwesten. Tijdens de eeuwwisseling is het hier een komen en gaan van fortuinzoekers. We ontmoeten aartsgokker John Q. McCabe (Warren Beatty) en bordeelhoudster Constance Miller (Julie Christie). Ondanks hun verschillen en geschillen weten ze samen gouden zaken te doen. Totdat een grote mijnbouw maatschappij roet in het eten gooit. Top-regisseur Robert Altman (o.a. M*A*S*H, Nashville, Short Cuts) maakte een ruige Western, vol humor, poëzie en romantiek. Door de bijzondere atmosfeer zette hij het genre op zijn kop. De acteerprestaties van Julie Christie leverde haar in 1971 een Oscarnominatie op in de categorie Beste Actrice. De typerende Altman-stijl maakt van deze "eigentijdse" Western een tijdloze klassieker.

Technische fiche:
Regie: Robert Altman
Cast: Warren Beatty, Julie Christie, René Auberjonois
Talen: Dolby Digital 5.1: Engels, Frans, Italiaans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Arabisch, Roemeens, Engels voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden
Speelduur: ca. 115 min.
Releasedatum: 10 september 2003

Extra's:
• Audiocommentaar door Altman en Foster
• Originele documentaire
• BioscooptrailerCAHILL US MARSHAL
U.S. Marshal J.D. Cahill is letterlijk en figuurlijk de sterke arm der wet. Alleen zijn naam al bezorgt het gespuis koude rillingen. Maar als alleenstaande vader heeft hij het niet zo gemakkelijk met de opvoeding van zijn twee tienerzonen. Om de aandacht van hun vader op te eisen raken ze verwikkeld in een bankoverval waarbij twee doden vallen. Tot overmaat van ramp worden enkele onschuldigen opgepakt en tot de strop veroordeeld. De legendarische John Wayne domineert het scherm als de onwrikbare cowboy die, naast tal van booswichten, ook met zijn eigen falen als vader moet afrekenen. Deze spannende western werd verfilmd in de barre woestijnlandschappen van Durango in New Mexico. Het charisma van The Duke zorgt andermaal voor een klassieker met al de ingrediënten van het westerngenre: prachtige landschappen, hoog oplaaiende vetes en... vuurgevechten.

Technische fiche:
Regie: Andrew V. McLaglen
Cast: John Wayne, George Kennedy, Gary Grimes, Neville Brand, Clay O'Brien, Marie Windsor, Morgan Paull, Dan Vadis, Royal Dano, Scott Walker, Denver Pyle, Jackie Coogan, Rayford Barnes, Dan Kemp, Harry Carey jr.
Talen: Mono: Engels, Frans, Italiaans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Arabisch, Roemeens, Spaans, Duits
Speelduur: ca. 103 min.
Releasedatum: 10 september 2003

Extra's:
• Audiocommentaar door regisseur Andrew V. McLaglenAltman en Foster
• Documentaire "The man behind the star"
• BioscooptrailerYOUNG GUNS II: BLAZE OF GLORY
We schrijven 1879. De nadagen van de roemruchte Lincoln County Wars. De vogelvrij verklaarde trawanten wachten in hun cel om te worden opgehangen. De Kid zelf verblijft in een naburig hotel. Geheel in stijl weet Billy zichzelf en zijn kornuiten te bevrijden en vluchten ze richting Mexico. Het lijkt erop dat een van de grootste legendes uit het Wilde Westen definitief de vrijheid tegemoet rijdt, maar dan slaat zijn oude boezemvriend - Sheriff Pat Garrett (William Petersen) verbeten toe. De cast in deze spetterende Western, vol actie en zwarte humor, is grandioos: Emilio Estevez, Kiefer Sutherland, Lou Diamond Philips en Christian Slater. De song Blaze of Glory werd geschreven door Jon Bon Jovi en kreeg een Golden Globe en een Oscarnominatie voor Beste Song.

Technische fiche:
Regie: Geoff Murphy
Cast: Viggo Mortensen, James Coburn, Emilio Estevez, Balthazar Getty, Bradley Whitford, Christian Slater, Jenny Wright, Jon Bon Jovi, Kiefer Sutherland, Lou Diamond Phillips, Robert Knepper, Scott Wilson, Tracey Walter, William L. Petersen, Alan Ruck
Talen: Dolby Digital 5.1: Engels; Dolby Surround 2.0: Frans, Italiaans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Arabisch, Roemeens, Spaans, Duits, Bulgaars, Engels voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden
Speelduur: ca. 99 min.
Releasedatum: 10 september 2003

Extra's:
• Documentaire achter de schermen
• BioscooptrailerWarner brengt op 10 september 2003 tevens het Best Buy Bonus pack uit met daarin de film Lethal Weapon 4 en het Best Buy-magazine.

Ook nog op 10 september 2003 verschijnt van Friends seizoen 9 de disc met episodes 9 t/m 16.Worden verder verwacht voor oktober:
• Ko de Boswachtershow deel 1 (1 oktober 2003)
• Ko de Boswachtershow deel 2 (1 oktober 2003)
• Friends seizoen 9 afl. 17-23 (8 oktober 2003)
• Justice League: Justice On Trial (8 oktober 2003)
• Justice League: Secret Origins (8 oktober 2003)
• Batman Animated: The Legend Begins (8 oktober 2003)
• Batman Animated: Out of Shadows (8 oktober 2003)
• X-Men Evolution: Mutants Rising (8 oktober 2003)
• Tom & Jerry: Hijinks & Shrieks (8 oktober 2003)
• The Omega Man (8 oktober 2003)
• The Haunting (8 oktober 2003)
• Soylent Green (8 oktober 2003)
• Fame (8 oktober 2003)
• Of Unknown Origin (8 oktober 2003)
• The West Wing series 1 (1-6) (8 oktober 2003)
• The West Wing series 2 (1-6) (8 oktober 2003)
• Stephen King-box (8 oktober 2003)
• The Matrix Reloaded (9 oktober 2003)
• Best of DVD of the Month-box (22 oktober 2003)
• Annie M.G. Schmidt-box (22 oktober 2003)


Recent nieuws van dezelfde bron