:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> NIEUWSBERICHT: EMMY AWARDS
NIEUWSBERICHT: EMMY AWARDS
Bron: Warner - Datum: 2003-09-22 - Geplaatst door: Werner
‘The West Wing’ heeft voor de derde achteréénvolgende jaar een Emmy Award gewonnen voor Beste Drama Serie. Hiermee schaart de populaire Amerikaanse serie zich in het illustere rijtje naast ‘Hill Street Blues’ en ‘L.A. Law’, die in hun jaren respectievelijk vier en drie Emmy’s voor Outstanding Drama Series in de wacht sleepten. Warner Home Video (WHV) brengt The West Wing serie 1 en 2 vanaf 8 oktober uit op DVD. In België was het drama over het wel en wee in het Amerikaanse Witte Huis te zien bij Kanaal 2. Er was ook nog een Emmy voor WW-regisseur Christopher Misiano.

Voor hun acteerprestaties in The Sopranos – een andere TV-serie waarvan WHV in november drie seizoenen uitbrengt op DVD – ontvingen James Gandolfini en Edie Falco voor de derde keer een Emmy voor hun rol als Tony en Carmela Soprano. Er waren ook nog Emmy’s voor Joe Pantoliano (Beste Bijrol als Ralph Cifaretto) en schrijver David Chase, alsmede de playwriters Robin Green en Mitchel Burgess.

Genomineerd voor Beste Drama Serie waren naast The West Wing, The Sopranos, Six Feet Under, 24 en Crime Scene Investigation (CSI). Van Six Feet Under brengt WHV in de Benelux seizoen 1 uit op DVD.


Recent nieuws van dezelfde bron