:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Buena Vista >> PERSBERICHT: HERBIE BOX
PERSBERICHT: HERBIE BOX
Bron: Buena Vista - Datum: 2003-10-02 - Geplaatst door: Werner
De grote avonturen van « Herbie » in een Verzamelbox met 4 DVD's
Te koop op DVD vanaf 1 oktober 2003

De wereld van de cinematografie zou eer moeten betuigen aan de oudste uit het VW gamma. In deze verzamelbox, die voor de gelegenheid de vier avonturen van onze favoriete kever « Herbie » verzamelt, wordt dit op fantastische wijze gedaan.

In het eerste deel « The love bug » (1969) zien we onmiddellijk Herbie, de charmante en eigenwijze kever als de ster met de meeste grappen per kilometer. Dean Jones, Michele Lee en Buddy Hackett schitteren naast Herbie in deze duizelingwekkende comedy-klassieker waarin Herbie de gekse toeren uithaalt voor een charmante auto. Deze komedie werd meteen een enorm succes. (formaat : 16x9 ­ speelduur : 103 min).

Vijf jaar later maakt de gekke kever in « Herbie goes to Monte Carlo » zijn retour. Wanneer hij verliefd wordt op een gestroomlijnde, sportieve, lichtblauwe Lancia, maakt Herbie zich klaar om deel te nemen aan een wedstrijd en rijdt hij er een dolle race. (formaat : 4x3 ­ speelduur : 100 min).

« Herbie rides again » kwam uit in 1977. In deze film vinden we Herbie terug in Rio de Janeiro achternagezeten door een groep smokkelaars, lastig gevallen door een kleine zakkenroller en oog in oog staand met een woeste stier. (formaat : 4x3 ­ speelduur : 84 min).

En het avontuur gaat door in « Herbie goes bananas » (1980). Dit maal is het de Academy Award’ winnende Helen Hayes ­ voor de eerste maal op het scherm te zien ­ die zich aan het stuur van de sympathieke kever bevindt. Maak je veiligheidsgordel vast en ga klaar zitten voor een heleboel pret ! (formaat : 4x3 ­ 89 min).

Zijn ronde koplampen, zijn bolle motorkap en zijn « sixties » look hebben van Herbie een legende gemaakt die men niet kan vergeten. Zijn vertoningen zijn van het allerbeste vermaak. De vier DVD¹s worden aangeboden in een verzamelbox die het hele gezin in vervoering zal weten te brengen.

Elk DVD-menu biedt een interessante keuze in talen: Frans / Engels / Spaans en ondertitels in: Engels / Engels voor doven en slechthorenden / Nederlands / Frans / Spaans / Zweeds / Noors / Deens / Fins.