:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: THE SOPRANOS SEIZOEN 1,2,3
PERSBERICHT: THE SOPRANOS SEIZOEN 1,2,3
Bron: Warner - Datum: 2003-10-17 - Geplaatst door: Werner
Sopranos kookboek en pasta een succesnummer in de US
Emmy Award winnende serie The Sopranos in 3 uniforme DVD-boxen

Seizoen 1 en 2 van de succesvolle Emmy Award winnende serie The Sopranos zullen vanaf 26 november a.s. geheel in lijn worden gebracht met de box-uitgave van seizoen 3. Warner Home Video brengt hiermee meer uniformiteit in de profilering van de serie, waarvan de VARA begin dit jaar seizoen 2 heeft uitgezonden. Seizoen 4, opnieuw een hit in de Verenigde Staten, wordt in juni 2004 op DVD verwacht.

In de VS start in maart 2004 het vijfde seizoen van The Sopranos. In Nederland zal seizoen 3 (bij de VARA) vanaf april 2004 worden uitgezonden.

In The Sopranos maakt de kijker kennis met Tony Soprano, een op het oog ‘doorsnee zakenman’ van middelbare leeftijd. Tony heeft een volgzame vrouw, een recalcitrante dochter, een zoon genaamd Anthony Jr., een vervelende moeder die hij het rusthuis wil inpraten, een heethoofd van een oom, een ‘geheime’ maîtresse en een zielenknijper waar hij met al zijn geheimen terecht kan. Tony is een maffiabaas.

In de Verenigde Staten zijn ter promotie van The Sopranos een aantal unieke producten van de serie te koop, waaronder een Artie Bucco Food Gift en een Sopranos Family Cookbook. De foodset bestaat uit Ziti Rigati Pasta, een pot Marinara Sauce en Creamy Caesar Salad Dressing. De food producten zijn te bestellen via de website van HBO.


Recent nieuws van dezelfde bron