:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: MOVIEPOWER ROMANCE EDITION
PERSBERICHT: MOVIEPOWER ROMANCE EDITION
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2004-01-07 - Geplaatst door: Werner
Maak het donker in huis en steek een stelletje geurkaarsen aan. Prik tandenstokers door kaasblokjes en schenk rode wijn uit. Kruip samen met je vriend of vriendin knus in de zetel en zak onderuit voor Moviepower Romance Edition. Met deze dvd-box haal je zomaar eventjes vier superromantische films in huis: Moonlighting, Honeymoon in Vegas, The Sky is Falling en A Price Above Rubies.

Releasedatum: 27 januari 2004

Concept:
Moviepower staat voor kwalitatief hoogwaardige dvd-boxen die bekende films en bekende acteurs bundelen. En dit steeds aan een scherpe prijs.

MOONLIGHTING

Maddie Hayes, een voormalig rijk model, ontdekt op een ochtend dat haar bedrijfsleider al haar geld van de bank heeft gestolen. Uiteindelijk blijkt dat ze toch nog ergens wat bezittingen heeft. David Addison, eigenaar van een detectivebureau waar Maddie ook een belang in heeft, overtuigt Maddie ervan om het bedrijf niet te verkopen maar om verder te gaan. David voorspelt dat ze samen veel geld kunnen verdienen. Hij heeft hiervoor een moordzaak waarbij een mysterieus horloge en vier miljoen dollar aan gesmokkelde diamanten een hoofdrol spelen. De samenwerking tussen Maddie en David leidt tot schitterende komische taferelen.

Cast: Cybill Shepherd als Maddie Hayes - Bruce Willis als David Addison Jr.

Kenmerken:
4:3 Full Frame
Dolby Digital 2.0
Genre: Romantische komedie
Speelduur: 90 minuten
Engels gesprokenHONEYMOON IN VEGAS

Een moeder die op sterven ligt laat haar zoon Jack beloven nooit te zullen trouwen. Hierdoor wil Jack zich niet binden aan zijn verloofde Betsy. Echter de knoop wordt doorgehakt en ze gaan naar Las Vegas om te trouwen. Na een slecht gespeeld pokerspelletje heeft Jack schuld bij beroepsgokker Tommy Korman. Deze is bereid de schuld kwijt te schelden als hij één weekend mag doorbrengen met zijn verloofde. Ze gaan akkoord. Door jaloezie overvallen volgt Jack Betsy en Tommy. Dit leidt tot de meest hilarische toestanden!

Cast: Sarah Jessica Parker als Betsy/Donna - Nicolas Cage als Jack Singer - James Caan als Tommy Korman

Kenmerken: 4:3 Full Screen
Dolby Digital 2.0
Genre: Romantische komedie
Speelduur: 96 minuten
Engels gesproken

Extra's:
• FotogallerijTHE SKY IS FALLING

Een aangrijpende film over de poging van een Joodse familie om tijdens de Tweede Wereldoorlog een normaal leven te leiden. Geïnspireerd op ware gebeurtenissen. Nadat de zusjes Penny en Baby hun ouders hebben verloren, worden ze in de zomer van 1943 ondergebracht bij hun oom en tante in Toscane. Daar raken de meisjes geïsoleerd van de buitenwereld waarin oorlog woedt en verschrikkingen plaatsvinden. Onder liefdevolle opvoeding van oom Wilhelm en tante Katchen is de meisjes voor het eerst een normale jeugd gegund. Maar wanneer een Duitse legereenheid het Toscaanse dorp doorkruist, lijkt het lot van de joodse familie bezegeld…

Cast: Jeroen Krabbé als Wilhelm - Isabella Rossellini als Katchen

Kenmerken: Widescreen
Dolby Digital 2.0
Genre: Romantische speelfilm
Speelduur: 94 minuten
Italiaans gesproken

Extra's:
• Stills GalleryA PRICE ABOVE RUBIES

Veel keuze heeft Sonia niet, ze groeit op in strenge orthodoxe Joodse kringen, waar het gezag van de ouders nog wordt gerespecteerd. Ze leeft het leven dat voor haar is uitgestippeld, trouwt met een keurig nette brave man, schenkt hem een zoon en werkt keihard in het huishouden. Maar diep in Sonia zitten andere gevoelens verstopt. Om te ontsnappen aan de wurggreep van haar beschermde wereld, moet ze wel breken met haar familie. En dat lijkt een onmogelijke opgave.

Cast: Renée Zellweger als Sonia Horowitz

Kenmerken:
Widescreen
Dolby Digital 2.0
Genre: Speelfilm
Speelduur: 116 minuten
Engels gesproken

Extra's:
• Fotogallerij
• Bio- & Filmographies