:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: MOVIE POWER BOX 4
PERSBERICHT: MOVIE POWER BOX 4
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2004-02-17 - Geplaatst door: Werner
The Best of MoviePower volume 4 zet je ruim zes uur op het puntje van je zetel Dutch FilmWorks zorgt er met de dvd-box The Best of Moviepower volume 4 voor dat je vanaf 12 maart ruim zes uur lang op het puntje van je zetel zal zitten. Ook deze nieuwe MoviePower dvd-box bevat immers weer een kwartet topfilms en alle vier in DTS-uitvoering! Met Ballistic, Below, No Good Deed en The Fourth Angel en grote namen als Antonio Banderas, Samuel L. Jackson, Lucy Liu en Jeremy Irons maak je je best klaar voor uren kijkplezier vol spanning en sensatie.
Releasedatum: 12 maart

Concept
Moviepower staat voor kwalitatief hoogwaardige dvd-boxen die bekende films en bekende acteurs bundelen. En dit steeds aan een scherpe prijs. Bovendien ontvangt de consument een free gift via het loyalty programma van MoviePower.

Voor meer informatie over Moviepower kunt u surfen naar www.moviepower.nl.

BALLISTIC

Een nieuw en dodelijk wapen schrikt de wereld op. Het wapen: een microscopisch kleine robot die je bij het slachtoffer ïnjecteert en waarmee je op afstand een hartstilstand kan veroorzaken… In een bloedstollende race om dit wapen in handen te krijgen, komen twee aartsvijanden, FBI agent Ecks en DIA agente Sever lijnrecht tegenover elkaar te staan.

Cast: Antonio Banderas (The Body, Original Sin, The Mask of Zorro), Lucy Liu (Kill Bill 1, Charlie`s Angels, Chicago), Gregg Henry (Payback, Femme Fatale, The Patriot)

Kenmerken:
16.9 Widescreen
Dolby Digital 5.1 & DTS
Ondertitels aan/uit
Engels gesproken
Nederlands ondertiteld
Genre: actie
Speelduur: 87 minutenBELOW

Tijdens de Tweede Wereldoorlog maakt de Amerikaanse onderzeeër U.S.S. Tigershark jacht op Duitse U-boten. De bemanning is uitgeput en de spanningen lopen hoog op sinds de kapitein om het leven is gekomen. Vreemde geluiden en bizarre verschijningen teisteren de onderzeeër. Lijdt de bemanning collectief aan claustrofobie en hallucinaties? Of is er iets aan boord van de onderzeeër dat enkel duistere bedoelingen heeft?

Cast: Matthew Davis (Legally Blonde, Blue Crush, Pearl Harbor), Bruce Greenwood (Rules Of Engagement, Double Jeopardy, Sleepwalkers), Olivia Williams (The Sixth Sense, Rushmore, The Body)

Kenmerken: 16.9 Widescreen
Dolby Digital 5.1 & DTS
Ondertitels aan/uit
Engels gesproken
Nederlands ondertiteld
Genre: actie / thriller
Speelduur: 101 minutenNO GOOD DEED

Rechercheur Jack Friar ontdekt tijdens een onderzoek een bende criminelen die op het punt staat een bank te beroven. De bende neemt hem gevangen. Hij wordt bewaakt door de mooie Erin, het vriendinnetje van de bendeleider. Erin weet elke man om haar vinger te winden en Jack is geen uitzondering. De politieman valt als een blok voor haar. Wordt hij gemanipuleerd of is er sprake van een andere situatie?

Cast: Samuel L. Jackson (Pulp Fiction, The 51st State, Basic), Milla Jovovich (The Fifth Element, Resident Evil, The Messenger: The Story of Joan of Arc), Stellan Skarsgard (Good Wil Hunting, Ronin, Insomnia)

Kenmerken:
16.9 Widescreen
Dolby Digital 5.1 & DTS
Ondertitels aan/uit
Engels gesproken
Nederlands ondertiteld
Genre: actie / thriller
Speelduur: 93 minutenTHE FOURTH ANGEL

Wanneer tijdens een vliegreis het vliegtuig gekaapt wordt, is journalist Jack Elgin niet in staat zijn vrouw en kind te beschermen tegen de moordlust van de kapers. Hij probeert zijn leven weer op orde te krijgen, maar dan hoort hij dat de moordenaars van zijn vrouw en dochter gewoon vrij rondlopen. Met journalistiek speurwerk weet hij de daders één voor één op te sporen. Voor Jack zit er maar één ding op... Langzaam maar zeker verandert hij in een moordmachine.

Cast: Jeremy Irons (Die Hard: With a Vengance, The Mission, The Lion King), Forest Whitaker (Platoon, The Crying Game, Phonebooth), Jason Priestly (Beverly Hills 90210, Tombstone, Love and Death on Long Island)

Kenmerken:
16.9 Widescreen
Dolby Digital 5.1 & DTS
Ondertitels aan/uit
Engels gesproken
Nederlands ondertiteld
Genre: actie / thriller
Speelduur: 92 minuten