:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: KOOPDVD'S MEI 2004
PERSBERICHT: KOOPDVD'S MEI 2004
Bron: Paradiso - Datum: 2004-04-14 - Geplaatst door: Werner
SPUN

Speedverslaafde Ross is dringend op zoek naar een nieuwe dosis en besluit Spider Mike te bezoeken. Dezedealer en zijn geflipte vriendin Cookie zijn echter hun voorraad kwijt. Gelukkig is er nog de vriendin van The Cook, de gekke chemicus die de poedertjes prepareert. Zij neet Ross mee naar zijn labo/motelkamer. Zo wordt Ross de persoonlijke chauffeur van The Cook en Nikki. Het begin van een driedaags knotsgek avontuur.

Genre: Misdaad/Komedie
Cast: Jason Schwartzman (S1m0ne, Slackers), John Leguizamo (Summer of Sam, Romeo + Juliet), Mena Suvari (American Beauty, Slums of Beverly Hills), Patrick Fugit (White Oleander), Peter Stormare (Minority Report), Brittany Murphy (8 Mile, Cherry Falls), Mickey Rourke (The Pledge, The Rainmaker, Shades)
Regisseur: Jonas Åkerlund (videoclips voor o.a. Madonna)

Geluid: Engels DTS 5.1, Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9 (1.85:1)
DVDtype: DVD9
Speelduur: 101 min.
Releasedatum: 27 mei 2004

Extra's:
• Trailer
• Also available



BUFFALO SOLDIERS

Berlijn 1989. De soldaten die gelegerd zijn in de Theodore Roosevelt Army Base, proberen hun tijd te slijten met van alles en nog wat. Voor Ray Elwood zijn dit hoogtijdagen want hij heeft een winstgevend handeltje opgezet dat gaat van helen van gestolen goederen tot het koken van heroïne. Als op een dag nieuwkomer Sergeant Lee in het kamp aankomt, denkt Elwood dat ook dit varkentje makkelijk gewassen kan worden. Als hij echter zijn oog laat vallen op Lee's rebellerende dochter, komen de moeilijkheden vanzelf...

Genre: Actie/Komedie
Cast: Joaquin Phoenix (Gladiator, Signs, 8MM), Ed Harris (The Human Stain, Enemy at the Gates), Scott Glenn (Training Day, Vertical Limit), Anna Paquin (X-Men, 25th Hour)
Regisseur: Gregor Jordan (Two Hands)

Geluid: Engels DTS 5.1, Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9 (1.78:1)
DVDtype: DVD9
Speelduur: 98 min.
Releasedatum: 27 mei 2004

Extra's:
• Trailer
• Also available



GHOST RIVER (LA VIE PROMISE)

Prostituée Sylvia woont met haar buitenechteljke dochter Laurence in Nice. Wanneer Laurence een misdaad pleegt, vluchten ze naar het platteland om er Sylvia's eerste liefde te zoeken. Moeder en dochter zijn ondanks hun slechte verstandhouding op elkaar aangewezen. Tijdens hun zoektocht ontmoeten ze Joshua, een man die voorwaardelijk vrij is. Onderweg worden ze geconfronteerd met haar manier van leven, haar demonen uit het verleden en haar zoon die ze jaren geleden heeft achtergelaten.

Genre: Speelfilm
Cast: Isabelle Huppert (8 Femmes), Pascal Greggory (The Messenger: The Story of Joan of Arc), Maud Forget
Director: Olivier Dahan (Le Petit Poucet, Déjà Mort)

Geluid: Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9 (2.35:1)
DVDtype: DVD5
Speelduur: 93 min.
Releasedatum: 27 mei 2004

Extra's:
• Also available



TITUS

Het Romeinse Rijk is verwikkeld in een bloedige oorlog met de Goten. Titus Andronicus keert terug van een veldslag met de Gotische koningin Tamora en haar zoons als krijsgevangenen. Wanneer hij de oudste zoon van Tamora in een rituele moord offert aan de goden, zweert de koningin dat zij de dood van haar zoon zal wreken. Ze bedenkt een duivels plan om zijn hele familie uit te moorden, maar Titus blijkt nóg krankzinniger en bloeddorstiger dan ze had verwacht...

Genre: Historische speelfilm
Cast: Anthony Hopkins (The Human Stain, Red Dragon, Silence Of The Lambs), Jessica Lange (Big Fish, Hush, Rob Roy), Alan Cumming (X-Men 2, Eyes Wide Shut, Goldeneye), Colm Feore (Paycheck, Pearl Harbor, The Insider)
Regisseur: Julie Taymor (Frida)

Geluid: Engels DTS 5.1, Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Beeldratio: Widescreen 16:9
DVDtype: DVD9
Speelduur: 162 min.
Releasedatum: 27 mei 2004



THE HEART OF ME

Rickie is gehuwd en heeft samen met Madeleine een kind.Hij heeft echter ook een relatie met Dinah, de zus van Madeleine. Dinah is een vrijgevochten vrouw die in een droomwereld leeft, terwijl Madeleine een meer zakelijk leven leidt. Als Dinah zwanger wordt van Rickie vlucht zij met haar beste vriendin om een schandaal te vermijden. Tien jaar later, wanneer de kinderen van Dinah en Madeleine overleden zijn en Rickie zwaar ziek is, komen de zussen nog eens samen om hun verleden van zich af te schudden.
Gebaseerd op de novelle The Echoing Grove door Rosamond Lehmann.

Genre: Drama/romance
Cast: Helena Bonham Carter (Planet Of The Apes, Fight Club), Olivia Williams (The Sixth Sense, Peter Pan), Paul Bettany (Master And Commander, A Beautiful Mind), Eleanor Bron (Iris, The House Of Mirth)
Regie: Thaddeus O'Sullivan (Ordinary Decent Criminal)

Geluid: Engels Dolby Surround 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: 4:3 full frame
DVDtype: DVD5
Speelduur: 96 min.
Releasedatum: 27 mei 2004

Extra's:
• Also available



LAKE PLACID

De schrik slaat de bewoners van Lake Placid om het lijf wanneer het aangevreten lijk van een duiker aan de oevers van het meer aanspoelt. Het gruwelijk verminkte lichaam vertoont sporen van een monsterlijk wezen, een fors uitgemeten tand markeert de beet waarmee de helft van het lichaam werd opgeslokt. Het rustige leven in de beboste regio is hiermee op slag veranderd. Een team van onderzoekers komt naar het platteland om letterlijk de waarheid boven water te brengen.

Genre: Actie/thriller
Cast: Bill Pullman (Independence Day, Lost Highway), Bridget Fonda (Kiss Of The Dragon, Single White Female), Oliver Platt (TV Series The West Wing, Don't Say A Word, Three To Tango), Brendan Gleeson (Cold Mountain, Dark Blue, MI-2)
Regisseur: Steve Miner (Halloween H20)

Geluid: Dolby Surround 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9
DVDtype: DVD9
Speelduur: 90 min.
Releasedatum: 27 mei 2004

Extra's:
• Biographies and Filmographies
• Interviews with cast and crew
• Making of
• Scene photos
• Trailers



THE UGLY

Simon is een seriemoordenaar die al vijf jaar opgesloten zit in een zwaar bewaakte psychiatrische instelling. Psychologe Karen Schumacher probeert via een reeks gesprekken tot de verwarde geest van Simon door te dringen. Hij vertelt haar over een verschrikkelijke innerlijke kracht die hem dreef tot het vernietigen van iedereen om zich heen. Hij beweert dat die onheersbare dwang nu volledig verdwenen is. Karen wil hem wel geloven, maar naarmate de tijd vordert, maakt haar vertrouwen plaats voor argwaan. De gesprekken wekken duistere demonen op in Simons ziel. Als Karen de hele waarheid wil achterhalen, moet ze haar eigen leven in gevaar brengen.

Genre: Horror/thriller
Cast: Paolo Rotondo (TV-series Young Hercules), Rebecca Hobbs (Lost Souls), Jennifer Ward-Lealand, Roy Ward
Regisseur: Scott Reynolds

Geluid: Engels Dolby Surround 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: 4:3 full frame
DVDtype: DVD5
Speelduur: 93 min.
Releasedatum: 27 mei 2004