:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2004
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2004
Bron: Paradiso - Datum: 2004-07-08 - Geplaatst door: Werner
GRIND

Wanneer skatelegende Jimmy Wilson hun dorp aandoet, beseffen Eric en Dustin maar al te goed dat dit de uitgelezen kans is om het eindelijk te maken als professionele skaters. Maar in plaats van een vet contract krijgen ze enkele "gouden" tips voorgeschoteld: blijf oefenen, blijf trouw aan gezelf en geef nooit op! Met dit in gedachten richten ze het "Super Duper"-team op en beginnen ze aan een waanzinnige road trip waarin ze al "grindend" hun plaatsje in de professionele skatewereld afdwingen.

Genre: Actie/Komedie
Cast: Mike Vogel (The Texas Chainsaw Massacre), Vince Vieluf (Rat Race, An American Werewolf In Paris), Joey Kern (Cabin Fever)
Regisseur: Casey La Scala
Geluid: Engels DTS 5.1, Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9 (1.78) anamorf
DVDtype: DVD 9
Speelduur: +- 105 min.
Releasedatum: 26 augustus 2004

Extra's:
• Trailer
• Ook verkrijgbaar



VIVRE ME TUE (LIFE KILLS ME)

De broers Daniel en Paul dragen hun dubbele cultuur als een last met zich mee. Voor hen is het onmogelijk om zich te integreren in de Franse cultuur zonder hun eigenheid te verloochenen. Paul is gek van literatuur en van zijn blonde prinses Myriam. Wachtend op een geschikte job, levert hij pizza's en werkt hij als nachtwaker in een hotel. Maar waar wacht hij op? Alleen woorden kunnen hem redden van zijn woede en zelfhaat, de woorden van zijn onafgewerkte roman "Life Kills Me", het boek dat hem zal helpen te leven.

Genre: Speelfilm
Cast: Sami Bouajila (In The Company Of Men, The Siege), Jalil Lespert (Sade, The Idol), Sylvie Testud (Stupeur et Tremblements, Sade)
Regisseur; Jean-Pierre Sinapi
Geluid: Frans Dolby Surround 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9 (1.85)
DVDtype: DVD 5
Speelduur: 110 min.
Releasedatum: 26 augustus 2004



LONG WAY HOME

Wanneer Victor door zijn beste vriend Harold betrapt wordt in Donna's slaapkamer, raakt hij in paniek. Hij wil niet dat zijn reputatie hieronder lijdt en besluit om zijn zinnen te zetten op Judy, de natte droom van iedere jongen uit de buurt. Victor is al door haar enkele keren afgewezen en besluit om het deze keer op een akkoordje te gooien met haar jongere broer. Zijn plannetje lijkt te werken maar dan begint zijn oma zich ermee te bemoeien...

Genre: Speelfilm
Cast: Victor Rasuk, Judy Marte, Melonie Diaz
Regisseur: Peter Sollett
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Surround 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: Widescreen 16:9 (1.85)
DVDType: DVD 5
Speelduur: 88 min.
Releasedatum: 26 augustus 2004

Extra:
• Trailer



MENACE

Brian Lovero heeft het niet al te breed en aanvaardt dan ook elke klus die ze hem aanbieden. Met de drugs die hij verhandelt en allerlei andere ongure praktijken vergaart hij enkele luttele centen. Wanneer hij echter diep in de problemen raakt, kan hij niet anders dan ingaan op een voorstel van een stelletje criminelen. Een voorstel dat zijn leven ingrijpend zal veranderen...

Genre: Actie/Thriller
Cast: Johnny Green (Back To The Future), Allen Garfield (The Ninth Gate, Diabolique), David Proval (TV-series The Sopranos, The Shawshank Redemption), Alison Lohman (White Oleander)
Regisseur: John Marino
Geluid: Engels Dolby Surround 2.0
Ondertiteling: Nederlands
Beeldratio: 4:3 full frame
DVDtype: DVD 5
Speelduur: 90 min.

UIT HET ARCHIEF