:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> A-Film >> PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2004
PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2004
Bron: A-Film - Datum: 2004-10-05 - Geplaatst door: Werner
MANS GENOEG (DVD + CD)
Releasedatum 2 november 2004

Deze film gaat over een muziekproject van Frédérique Spigt. Zij heeft een groep Nederlandstalige zangers en zangeressen geselecteerd, met wie zij een persoonlijke en/of professionele band heeft. Met ieder van deze mensen afzonderlijk schrijft zij een nummer dat voor een exclusieve duetten album wordt opgenomen.

DVD Specificaties:

Regisseur: Sonia Herman Dolz
Met: Frédérique Spigt, Huub van der Lubbe, Jan van der Meij
Taal: Nederlands
Ondertiteling: Engels
Genre: Documentaire
Audio: Dolby 5.1 (onder voorbehoud)
Feature Length: 52 minuten

Extra's:
• Foto's
• Bioscooptrailer
• Extra scènes (onder voorbehoud)THE GOSPEL OF JOHN
Dubbel-dvd Releasedatum 2 november 2004

Dit is het verhaal van Jezus Christus zoals het werd vastgelegd door zijn discipel Johannes. Jezus is een doorn in het oog van de joodse leiders omdat hij zijn wonderen verricht op de Sabbat en dat gaat tegen de wetten in. We zien hoe Jezus vervolgens woedend de geldwisselaars in de tempel aanvalt, hoe hij de zoon van een Romeinse centurion heelt, hoe hij een kreupele man weer op de been helpt, hoe hij een blinde zijn gezichtsvermogen teruggeeft en hoe hij tenslotte Lazarus uit zijn graf laat herrijzen. Maar naarmate de invloed van Jezus toeneemt, groeit ook de weerstand tegen zijn handelen door de overheden. En dat komt hem duur te staan. Jezus wordt gearresteerd en voor Pilatus gebracht die niet zo goed weet wat hij met de situatie aanmoet. Hij legt het uiteindelijke lot van Jezus in handen van het volk en wast zelf zijn handen in onschuld. Jezus wordt ter dood veroordeeld en moet een ware lijdensweg ondergaan voordat hij zijn laatste adem uitblaast aan het kruis.

DVD Specificaties:
Regisseur: Philip Saville
Acteurs: Christopher Plummer, Henry Ian Cusick
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands en Frans
Genre: Speelfilm
Audio: Dolby 5.1 en Dolby Stereo
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic
Disc Format: 2 x DVD-9
Feature Length: 180 minuten

Extra's:
• Historical Background
• Production Design
• About the Cast
• About Director Philip Saville
• Original Theatrical TrailerELF
Releasedatum 25 november 2004

Op kerstavond kruipt een baby in de zak met cadeautjes van de kerstman en wordt meegenomen naar de Noordpool. De baby wordt Buddy genoemd en opgevoed door Papa Elf (Bob Newhart). Als Buddy (Will Ferrell) volwassen is, beseft hij dat hij niet tussen de andere elfen past. Vastbesloten om de plek te vinden waar hij thuishoort, reist hij naar New York om zijn echte vader te vinden. Eenmaal in de Big Apple ontdekt Buddy waarom zijn vader (James Caan) op de lijst van stoute mensen staat. Maar het allerbelangrijkste is dat Buddy ziet dat er niet genoeg kerstgevoel in de wereld is. Daardoor heeft de kerstman allerlei problemen. Met de hulp van een mooie warenhuiself (Zooey Deschanel) probeert Buddy zijnvader en de rest van de wereld de ware betekenis van Kerstmis te leren en tegelijkertijd te bewijzen dat de kerstman (Ed Asner) wel degelijk bestaat!

DVD Specificaties:
Regisseur: Jon Favreau
Acteurs: Bob Newhart, James Caan, Zooey Deschanel
Taal: Engels en Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels en Frans
Genre: Speelfilm
Audio: Dolby 5.1
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic
Disc Format: DVD-9
Feature Length: 93 minuten

Extra's:
• Audio Commentary by Jon Favreau and Will Ferrell
• Fact Track
• Deleted Scenes
• Behind the Scenes
• Original Theatrical TrailerTIJL UILENSPIEGEL
Releasedatum 25 november 2004

Een van de meest geliefde en legendarische Europese volkshelden voor het eerst op DVD: Tijl Uilenspiegel, vrijdenker en oervader van alle schelmen, clowns en fratsenmakers. De oude tovenaar Marcus is erg opgewonden. Vandaag komt zijn kleinzoon Tijl hem bezoeken in Boemstad. Om Tijl te verrassen maakt hij een speciaal toverdrankje klaar. Maar het experiment gaat fout: KNAL!...en Marcus is verdwenen.Tijl gaat op zoek naar zijn verdwenen opa. Hij krijgt hulp van enkele dappere vrienden: Cornelius de uil, het koddige eendje Ducky, de sterke bakkersknecht Lamme en Nele, de pittige dochter van de burgemeester. Om Marcus terug te vinden, krijgen Tijl en zijn vrienden van een toverspiegel drie opdrachten. Het begin van een groot avontuur dat hen oog in oog brengt met een heel leger soldaten, vechtlustige geraamtes en zelfs met... de koning!

DVD Specificaties:
Regisseur: Eberhard Junkersdorf
Acteurs: Benedict Weber, Patrick Flecken
Taal: Nederlands/ Vlaams
Genre: Animatie
Audio: Dolby 5.1
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic
Disc Format: DVD-5
Feature Length: 85 minuten

Extra's:
• Original Theatrical TrailerTHE DREAMERS
Releasedatum 25 november 2004

Isabelle (Eva Green) en haar broer Theo (Louis Garrel) blijven alleen thuis in Parijs, terwijl hun ouders met vakantie gaan. Het tweetal nodigt de jonge Amerikaanse student (Michael Pitt) uit om bij hen te logeren. Ze bepalen hun eigen regels en experimenteren met emoties en seksualiteit. De jongeren tasten elkaars geestelijke vermogen af op een manier die de grenzen daarvan steeds verder oprekt. The Dreamers speelt zich af in de lente van 1968, tegen de achtergrond van de turbulente Franse politieke situatie in die periode. De stem van de jeugd was destijds overal te horen. Dit verhaal laat zien hoe in die ambiance drie jongeren zichzelf ontdekken door elkaar tot het uiterste te drijven. Een film van Bernardo Bertolucci, regisseur van onder andere The Last Emperor (bekroond met negen Oscars), The Conformist, Last Tango In Paris en Little Buddha.

DVD Specificaties:
Regisseur: Bernardo Bertolucci (The Last Emperor)
Acteurs: Michael Pitt, Eva Green, Louis Garrel
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Speelfilm
Audio: Dolby 5.1
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic
Disc Format: DVD-9
Feature Length: 115 minuten

Extra's
• Original Theatrical Trailer
• Bertolucci makes The Dreamers (making of)ROMASANTA
Releasedatum 2 november 2004

De ontdekking van verminkte lijken in een groot bos veroorzaakt in 1850 veel opschudding en blaast de legende van de Weerwolf van Allariz nieuw leven in. Toch zou het monster wel eens veel dichter bij de lokale bevolking kunnen staan dan velen vermoeden. Wanneer Josephine een van de dodelijke slachtoffers wordt, verdenkt haar zus Barbara een op het oog vriendelijke charmeur. Gedreven door wraak opent ze de jacht op het bloeddorstige monster, waarbij ze haar eigen leven op het spel zet...

DVD Specificaties:
Regisseur: Paco Plaza
Acteurs: Elsa Pataky, Julian Sands
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Actie
Audio: DTS, Dolby 5.1
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic
Disc Format: DVD- 9
Feature Length: 94 minuten

Extra's:
• Original Theatrical TrailerSUPER MARIO BROS.
Releasedatum 25 november 2004

Mario (Bob Hoskins) en Luigi (John Leguizamo), twee hardwerkende loodgieters, komen in een andere wereld terecht waar dinosaurussen zijn veranderd in high tech dieren. De twee broers zijn de enige hoop van de mensheid om de aarde te redden, voordat de slechte Koning Koopa (Dennis Hopper) die vernietigt.

DVD Specificaties:
Regisseur: Annabel Jankel
Acteurs: Bob Hoskins (Hook), Dennis Hopper (Speed)
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Actie/ Komedie
Audio: Dolby 5.1 en 2.0
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic
Disc Format: DVD-5
Feature Length: 102 minuten

Extra's:
• Original Theatrical TrailerTHE ZOMBIES I
Releasedatum 2 november 2004

Ze zijn terug op het podium! Voor de eerste keer in ruim dertig jaar spelen Colin Blunstone en Rod Argent, de drijvende krachten achter de legendarische jaren-zestig-beatgroep The Zombies, in het Bloomsbury Theater in Londen. Deze unieke concertregistratie bevat internationale klassiekers van de Zombies uit de sixties, zoals She's Not There, Time Of The Season en Hold Your Head Up. Bovendien spelen de muzikanten nummers van hun laatste album Out Of The Shadows. Ze worden bijgestaan door een strijkkwartet. Dit doet populaire hits van Blunstone en Argent als Say You Don't Mind, Misty Roses, What Becomes Of The Broken Hearted en God Gave Rock And Roll To You in hun originele arrangementen nóg beter uitkomen.

DVD Specificaties:
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Spaans, Duits
Genre: Muziek/ Concertregistratie
Audio: DTS, Dolby 5.1
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic
Disc Format: DVD-9
Feature Length: 90 minuten

Extra's:
• '2 meter sessies' with Rob Argent & Colin Blunstone (5 songs)TOUCHING THE VOID
Dubbel-dvd Releasedatum 2 november 2004

Joe Simpson kampeert met klimpartner Simon Yates aan de voet van de Siula Grande, een 6356 meter hoge bergtop midden in de Zuid-Amerikaanse Andes. Als doel hebben ze de uiterst moeilijke westwand van de berg uitgekozen. Na verscheidene dagen lukt het hen om de top te bereiken. Tijdens de afdaling slaat het noodlot toe: net onder de top valt Simpson enkele meters en verbrijzelt zijn knie.

DVD Specificaties:
Regisseur: Kevin Macdonald
Acteurs: Nicholas Aaron, Brendan Mackey
Taal: Engels en Frans
Ondertiteling: Nederlands en Frans
Genre: Documentaire
Audio: DTS Engels, Dolby 5.1 Engels en Frans
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic
Disc Format: 1x DVD-9, 1x DVD-5
Feature Length: 106 minuten

Extra's:
• Original Theatrical Trailer
• Return to Siula Grande
• What happened next
• 4 Interviews with Cast & CrewTHE SHAPE OF THINGS
Releasedatum 2 november 2004

The Shape Of Things volgt de relatie tussen de kunststudente Evelyn (Rachel Weisz) en de verlegen en wat verlegen Adam (Paul Rudd). Nadat zij elkaar tijdens een tentoonstelling ontmoet hebben, bloeit een relatie tussen de twee op. Evelyn neemt hierbij het heft in handen en Adam verandert in een vlot tempo van uiterlijk en gedrag. Dit alles blijft niet onopgemerkt door diens vrienden Jenny (Gretchen Mol) en Philip (Frederick Weller), die deze metamorfose met veel argwaan zien gebeuren. De ontwikkeling die Adam doormaakt heeft uiteindelijk voor alle betrokkenen onverwachte en diepgaande gevolgen.

DVD Specificaties:
Regisseur: Neil La Bute
Acteurs: Rachel Weisz, Gretchen Mol, Paul Rudd
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands en Frans
Genre: Speelfilm
Audio: Dolby 5.1
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic
Disc Format: DVD-9
Feature Length: 96 minuten

Extra's:
• Original Theatrical TrailerWILBUR WANTS TO KILL HIMSELF
Releasedatum 2 november 2004

Hij is pittig, charmant en bezit een unieke aantrekkings kracht op vrouwen. Desondanks probeert Wilbur zichzelf keer op keer het leven te ontnemen. De raspessimist heeft zo zijn vraagtekens gezet bij de zin van het bestaan en is tot de conclusie gekomen dat hij een nutteloos leven leidt. Wilburs oudere broer, superoptimist Harbour, heeft er zijn levenstaak van gemaakt om geluk te brengen in het leven van zijn diep ongelukkige broer. Na de zoveelste mislukte zelf moordpoging van Wilbur, overtuigt Harbour hem ervan bij hem in te trekken in het appartement boven de boekwinkel die het tweetal van hun overleden vader heeft geërfd. Harbour meent dat Wilbur beter af is met een vriendin, wat wordt onderschreven door de cynische psycholoog Horst. Het is alleen niet Wilbur, maar Harbour die kort daarna de liefde van zijn leven vindt. Dit zet de wereld van het tweetal op zijn kop.

DVD Specificaties:
Regisseur: Lone Scherfig (Italian for Beginners)
Acteurs: Jamie Sives, Adrian Rawlings, Shirley Henderson
Taal: Engels en Frans
Ondertiteling: Nederlands en Frans
Genre: Komedie
Audio: Dolby 5.1
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic
Disc Format DVD- 9
Feature Length: 104 minuten

Extra's:
• Original Theatrical Trailer
• Interviews with Cast & Crew
• B-RollCAMP
Releasedatum 2 november 2004

In een theaterkamp kunnen jongeren, die normaal gesproken buitenbeentjes in de maatschappij zijn, zich helemaal uitleven. De tieners besteden al hun tijd aan repeteren. Ze hebben een meedogenloos schema voor zichzelf opgesteld, waarbij ze elke twee weken een nieuwe show moeten presenteren. Terwijl we de belevenissen van de jongeren volgen, leren we ze beter kennen. Is de getalenteerde Vlad eerlijk over zijn gevoelens voor Ellen? Kan de transseksuele Michael een goede relatie onderhouden met zijn ouders? Zal de muzikale eendagsvlieg en kampleider Bert Hanley zich blijven verstoppen achter een muur van cynisme en alcohol? Als de slaafse Fritzi hoort dat hij zich moet concentreren op zijn eigen leven en de ouders van de mollige Jenna haar naar een kamp voor dikke kinderen willen sturen, lopen de gemoederen tijdens het slotfeest hoog op.

DVD Specificaties:
Regisseur: Todd Graff
Acteurs: Don Dixon, Anna Kendrick, Daniel Letterle
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands en Frans
Genre: Komedie
Audio: DTS, Dolby 5.1
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic
Disc Format: DVD-9
Feature Length: 106 minuten

Extra's
• Original Theatrical TrailerLA MYSTÈRE DE LA CHAMBRE JAUNE
Releasedatum 2 november 2004

Naar aanleiding van de moordpoging op Mathilde, de dochter van de bekende Professor Stangerson, begeven de jonge reporter, Joseph Rouletabille, en zijn fotograaf, Sainclair, zich naar het Château du Glandier om het raadsel op te lossen. Wie is de moordenaar? Wat is zijn motief? En last but not least, hoe heeft hij kunnen ontsnappen uit die gele kamer die van binnenuit is afgesloten? De bekende inspecteur Frédéric Larsan verdenkt Robert Darzac, de verloofde van Juffrouw Stangerson...

DVD Specificaties:
Regisseur: Bruno Podalydès
Acteurs: Denis Poladydès, Jean-Noël Broule, Olivier Gourmet
Taal: Frans
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Speelfilm
Audio: Dolby 5.1
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic
Disc Format: DVD-9
Feature Length: 118 minuten

Extra's
• Original Theatrical TrailerSWORD IN THE MOON
Releasedatum 2 november 2004

Deze Koreaanse martial arts film in de beste heroic bloodshed traditie speelt zich af in het Seoul van 1628. Twee jongemannen sluiten vriendschap tijdens hun opleiding aan de militaire academie. Kyu-Yeop wordt gestationeerd bij het leger terwijl Ji-Hwan carrière maakt binnen de Koninklijke garde. Wanneer Kyu-Yeop door zijn meerderen gedwongen wordt om een militaire coup te plegen, betekent dit ook dat hij zijn beste vriend moet vermoorden. Vijf jaar na de moord wordt ineens op mysterieuze wijze een aantal hoge generaals omgebracht. Niemand weet door wie de meedogenloze moorden worden gepleegd. Het enige dat men weet is dat ze worden gepleegd met een zwaard voorzien van de inscriptie van de koninklijke garde. Leeft Ji-Hwan nog en is dit zijn bloedige wraak?

DVD Specificaties:
Regisseur: Ui-Seok Kim
Acteurs: Min-Su, Jae-Hyeon, Bo-Kyeong Kim
Taal: Koreaans
Ondertiteling: Nederlands en Frans
Genre: Actie
Audio: DTS, Dolby 5.1
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic
Disc Format: DVD-9
Feature Length: 100 minutenTHE SAFETY OF OBJECTS
Releasedatum 2 november 2004

De film vertelt enkele met elkaar verbonden verhalen over de levens van vier families die te maken hebben met verveling, teleurstellingen en ongelukkige huwelijken. Eén van deze verhalen vertelt over een jongen die een seksuele relatie met een Barbie-pop heeft.

DVD Specificaties:
Regisseur: Rose Troche
Acteurs: Glenn Close, Joshua Jackson
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Speelfilm
Feature Length: 121 minutenCITY OF JOY
Releasedatum 25 november 2004

Een Amerikaanse chirurg verliest een jonge patiënt waarna hij stopt met zijn baan en naar India afreist. Daar ontmoet hij een non die een gratis kliniek wil starten. Hij weet de verleiding om terug te keren naar zijn beroep te weerstaan, maar helpt wel mee met het bouwen van de kliniek. Dit tot groot ongenoegen van de plaatselijke mafia-baas.

DVD Specificaties:
Regisseur: Roland Joffé
Acteurs: Patrick Swayze (Dirty Dancing), Om Puri, Pauline Collins
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Speelfilm
Audio: Dolby 5.1 en 2.0
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic
Disc Format: DVD-9
Feature Length: 130 minuten

Extra's:
• Original Theatrical TrailerLA NOTTE DI SAN LORENZO
Releasedatum 25 november 2004

10 Augustus betekent in de Toscaanse omgeving de 'nacht van de vallende sterren'. Voor elke ster mag men een wens doen. Een vrouw vraagt om woorden om haar zoon te vertellen wat er op die zelfde nacht in W.O. II gebeurde. Italië werd bezet door de Nazi's en de fascisten maakten de bewoners van haar dorp wijs dat ze veilig waren. Velen geloofden dit niet en besloten op pad te gaan richting de partizanen. Er volgt een exodus van de dorpelingen, waaronder de vrouw, toen zes jaar oud.

DVD Specificaties:
Regisseur: Paolo & Vittorio Taviani
Acteurs: Omero Antonutti, Margarita Lozano
Taal: Italiaans
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Speelfilm
Audio: Mono
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic
Disc Format: DVD-5
Feature Length: 104 minuten

Extra's:
• Cast & Crew InformationCAMMINA CAMMINA
Releasedatum 25 november 2004

Deze indringende film handelt over de aaname dat elk persoon zijn verantwoordelijkheden heeft, dat de wetenschap in dienst dient te staan van de mens en niet andersom en dat een ieder die de waarheid spreekt wordt gewaardeerd.

DVD Specificaties:
Regisseur: Ermanno Ulbi
Acteurs: Alberto Fumagalli, Antonio Cucciarrè
Taal: Italiaans
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Speelfilm
Audio: Mono
Aspect Ratio: 4:3
Disc Format: DVD-9
Feature Length: 178 minuten

Extra's:
• Cast & Crew InformationEASY RIDERS, RAGING BULLS
Releasedatum 25 november 2004

De documentaire Easy Riders, Raging Bulls volgt de opkomst van jonge filmwaaghalzen als Martin Scorsese, Steven Spielberg en Francis Ford Coppola in Hollywood. Zij denderden in de jaren zeventig de filmwereld binnen en creëerden moderne meesterwerken als Taxi Driver, Jaws en The Godfather. Deze special bevat fragmenten van de zojuist genoemde wereldberoemde hits uit een tijd dat de regisseur nog de ster van een film was, hitmuziek en interviews met acteurs Richard Dreyfuss, Peter Bogdanovich, Peter Fonda, Paul Schrader, Cybil Shepherd en vele andere sterren die in die periode naar de top van Hollywood stegen en het cinematografische landschap voorgoed veranderden. De filmmakers van het ‘Nieuwe Hollywood', brachten eind jaren zestig (Easy Rider, Dennis Hopper) en (Raging Bull, Martin Scorsese) een reeks van modern-klassieke auteursfilms voort als Mean Streets (1973, Martin Scorsese), Bonnie and Clyde (1967, Arthur Penn), M*A*S*H (1970) en Nashville (1975, beide Robert Altman), The Last Picture Show (1971, Peter Bogdanovich), en Hardcore (1979, Paul Schrader).

DVD Specificaties:
Regisseur: Kenneth Bowser
Cast: Martin Scorsese, Dennis Hopper
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Documentaire
Audio: Dolby Stereo
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic
Disc Format: DVD-5CHRISTIANE F.
Releasedatum 25 november 2004

Schokkend portret van de Berlijnse drugs-scene, eind jaren '70. De 14-jarige Christiane ontmoet in de hippe discotheek Sound de verslaafde Detlef, en raakt langzaam verslaafd aan heroine. Naar dagboek-bekentenissen van de echte Christiane F. Met muziek (en optreden) van Bowie.

DVD Specificaties:
Regisseur: Uli Edel
Acteurs: Natja Brunckhorst, Thomas Haustein, David Bowie
Taal: Duits
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Drama
Feature Length: 138 minutenWONG KAR WAI BOX
- In the mood for love
- Fallen Angels
- Chungking Express

Releasedatum 25 november 2004

In the Mood for Love
Twee stellen komen op dezelfde dag naast elkaar in een appartementencomplex te wonen. De man en zijn buurvrouw kunnen het ontzettend goed met elkaar vinden en ze brengen samen veel tijd door. Maar ze denken er niet aan met elkaar naar bed te gaan. Op een dag komen ze te weten dat hun geliefden een affaire hebben.

DVD Specificaties:
Regie: Kar-wei Wong
Cast: Maggie Cheung, Tony Leung Chiu Wai
Taal: Kantonees
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Speelfilm
Audio: Dolby Digital 5.1
Aspect Ratio: 16:9 Anamorphic
Disc Format: DVD-9 & DVD-5
Feature Length: 94 minuten

Extra's:
• Making of
• Deleted Scenes
• Bonus Scenes
• Alternative End
• Interviews Wong Kar-Wai
• Filmography and Biography Wong Kar – Wai
• The promotion of the film
• Awards of the film

Fallen Angels
Een gedesillusioneerde huurmoordenaar in Hongkong heeft geen gevoelens voor zijn vrouwelijke opdrachtgeefster. Hij gaat op zoek naar iemand waar hij zijn liefde wel aan kan geven en ontmoet in de stad het vreemde meisje Punkie. Ook volgen we de stomme He Shiwu die in snackbars en ijstenten inbreekt om daar klanten te forceren zijn producten te kopen.

DVD Specificaties:
Regie: Kar-wei Wong
Taal: Kantonees
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Speelfilm
Feature Length: 90 minuten

Chungking Express
Het verhaal van twee politieagenten die gebukt gaan onder de liefde. Het eerste deel van de film gaat over agent 223, waarvan de relatie met zijn vriendin verbroken is. Gedurende 1 maand koopt hij elke dag een blik ananas met de uiterste vervaldatum 1 mei met als beweegreden dat aan het eind van de maand ze herenigd zijn of hun liefde ook de vervaldatum bereikt heeft. Het 2e gedeelte gaat over agent 663 die tegen zijn meubels praat, nadat zijn relatie met een stewardess beëindigd is.

DVD Specificaties:
Regie: Kar-wei Wong
Taal: Kantonees
Ondertiteling: Nederlands
Genre: Speelfilm
Feature Length: 102 minutenTE QUIERO
Releasedatum 25 november 2004

Synopsis + specificaties volgen.
Regisseur: Manuel Poirier
Acteurs: Philippe Bas, Patricia Farfan, Marusschka DetmersRELEASES DECEMBER 2004
Releasedatum 25 november 2004

2 december:
• De Wrekers (box 4 / seizoen 2)
• Taxi Box (deel 1 t/m 3)
• Two Brothers
• De Koning en de Vogel
• La Beuze
• Die Blechtrommel
• L'Empire de la Passion
• L'Empire des Sens
• Girl with a Pearl Earring

10 december:
• Lord of the Rings - Return of the King / 4DVD
• Lord of the Rings - Return of the King / Collectors

16 december:
• Les Choristes
• Spring, Summer, Fall
• Box (Bollywood Hollywood, Earth en Fire)
• Drunken Master III
• Psycho Diver
• Jacky Chan (documentaire)
• Bodysong
• Chill Out
• And now for something completely different (M. Python)