:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Warner >> PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2004
PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2004
Bron: Warner - Datum: 2004-10-24 - Geplaatst door: Werner
HARRY POTTER EN DE GEVANGENE VAN AZKABAN
2-disc versie & 1-disc versie


In zijn derde schooljaar op Zweinstein komt Harry flink in de problemen. Om te beginnen blaast hij zijn tante Margot op. Hij viucht weg en na een angstaanjagende rit met de Collectebus belandt hij in de Wegisweg. Daar hoort hij dat Sirius Zwarts, een beruchte volgeling van jeweetwel uit de gevangenis van Azkaban is ontsnapt en het op hem gemunt heeft. Op Zweinstein leren Harry en zijn vrienden de manier waarop je een Hippogrief moet benaderen, hoe ze angstaanjagende Boemannen in iets grappigs kunnen veranderen, en zelfs hoe ze de tijd kunnen terugzetten. Ondertussen zweven de Dementors, de gevreesde bewakers van Azkaban, dreigend rond de school en hebben een vreemd effect op Harry, terwijl een handlanger van de gehate Hij-die-niet-genoemd-mag-worden zich binnen de muren van het kasteel schuilhoudt. Harry heeft zijn lessen Verweer tegen de Zwarte Kunsten hard nodig!

Geregisseerd door Alfonso Cuarón en gebaseerd op J.K Rowlings derde boek. Een film die een wonderlijk en fascinerend verhaal verteft, vol grappige momenten, spanning en het soort ademloze verrassingen dat je alleen in een avontuur van Harry Potter kunt verwachten.

Technische fiche
Regie: Alfonso Cuaron
Cast: Daniel Radcliffe, Richard Harris, Rupert Grint, Emma Watson, Robbie Coltrane, Michael Gambon, Richard Griffiths, Gary Oldman, Alan Rickman, Fiona Shaw, Maggie Smith, Timothy Spall, David Thewlis, Emma Thompson, Julie Walters, Pam Ferris, David Bradley, Tom Felton, Robert Hardy, Mark Williams
Taalkeuze in Dolby Digital 5.1.: Engels, Nederlands, Vlaams
Ondertiteling: Nederlands, Engels
Speelduur: ca. 36 min.
Releasedatum: 25 november 2004

Extra's:
1-disc versie:
• Bioscooptrailers van alle Harry Potter films
• Cast & Crew

2-disc versie:
• Achter de schermen: de creatie van Scheurbek en de Dementors
• Bioscooptrailers van alle Harry Potter films
• Interactieve games, 3 grote uitdagingen:
- "Toverkunst die je wellicht gemist hebt"- "Help Knikkebeen om Schurfie te vangen"
- "De zoektocht van heer Palagon"
• Een onthullend interview met J.K Rowling en de filmmakers
• Interviews met de cast door Johnny Vaughan en het Gekrompen Hoofd
• Geniet van de rondleiding door Zacharinus of neem een kijkje in het klaslokaal van Professor Lupos
• Maak kennis met de dierentemmer van de fabeldieren
• EA spel preview
• Weggelaten scenes: exclusieve, nog nooit vertoonde beelden
• En nog veel meer....
DVD-rom:
• De officiële tijdslijn van Zweinstein
• De magische ruilkaartenTHE BIG BOUNCE

Het leven kabbelt rustig voort voor kruimeldief Jack Ryan (Owen Wilson). Als relaxte luilak en volleerd surfer levert hij wat inspanningen op de golven aan het strand van Oahu. That's all! Totdat een heupwiegende schoonheid (Sara Foster) ten tonele verschijnt... met een simpel plannetje dat haar en Jack een fikse cent kan opleveren. Het enige wat Jack hoeft te doen is "straatarm" een huis binnenstappen. En er steenrijk weer vertrekken. Aan Ryan rest de keuze tussen het meisje, het geld of het rechte pad. Een beetje diefstal. Heel veel humor. Heerlijk zomers amusement met spitse dialogen, spetterende romances en grote namen op de affiche, zoals Morgan Freeman, Gary Sinise, Charlie Sheen en vele anderen. The Big Bounce is een komische farce met tal van plotwendingen, naar de roman van Elmore Leonard, Get Shorty, en geregisseerd door George Armitage.

Technische fiche
Regie: George Armitage
Cast: Owen Wilson, Butch Helemano, Charlie Sheen, Vinnie Jones, Gregory Sporleder, Terry Ahue, Pete Johnson, Mike Renfro, Tony Dorsett, Brian L. Keaulana. Morgan Freeman, Willie Nelson, Andrew Wilson, Sara Foster, Gary Sinise
Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Engels, Frans, Italiaans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Roemeens, Arabisch, Bulgaars, Engels voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden
Speelduur: ca. 84 min.
Releasedatum: 10 november 2004

Extra's:
• Bioscooptrailer
• Bezoek de sterren en filmploeg op de set in The Big Bounce: a con in the making
• Mooie Surf stunts: Wicked Waves
• Surfing the pipeline: surfen in de staat ALOHALOVE DON'T COST A THING

Op school scoort Alvin niets dan tienen. Op sociaal gebied is hij echter een dikke vette nul. Maar Alvin wil de verloren jaren op dat gebied inhalen en al gauw doet de gelegenheid zich voor om het ook op dat vlak waar te maken. Als de oogverblindend mooie Paris (Christina Milian, bekend van Torque) de auto van haar moeder aan diggelen rijdt, bedenkt de populaire jongen in spe - rijzende ster Nick Cannon - een slim plan. Hij stelt voor om haar te helpen bij het beperken van de schade als zij zich gedurende een bepaalde tijd wil voordoen als zijn vriendinnetje. Zo geschiedt en plots wordt Alvin op handen gedragen door de 'coole' kids die hem voordien met de nek aankeken. Zelfs zijn vader, Steve Harvey, heeft niets dan lof voor zijn zoon, de grote versierder. Maar de populariteit eist zijn tol. Is Alvin bereid alles op te offeren waar hij op school zo hard voor gewerkt heeft? Is hij te dolgedraaid om te zien dat Paris eigenlijk echt wel een oogje heeft op hem? Wat Alvin echt wil, ligt eigenlijk voor het grijpen. En het kost hem helemaal niks.

Love Don't Cost A Thing is een moderne remake van de 80's klassieker Can't Buy Me Love met Patrick Dempsey en Amanda Peterson in de hoofdrollen. Een lichtvoetige tienerkomedie is ook ditmaal het resultaat. Actuele popsensaties als Busta Rhymes, Chingy, Fat Joe, Nick Cannon, Nelly, R. Kelly en Murphy Lee verzorgen de soundtrack.

Technische fiche
Regie: Troy Beyer
Cast: Nick Cannon, Jordan Burg, Jackie Benoit, George Cedar, Gay Thomas Wilson, Al Thompson, Sam Sarpong, Nichole Mercedes Robinson, Melissa Schuman, Imani Parks, Ian Chidlaw, J.B. Ghuman Jr., Christina Milian, Russell Howard, Elimu Nelson, Kenan Thompson, Kal Penn, Steve Harvey, Kevin Christy, Vanessa Bell Calloway, Reagen Gomez-Preston
Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Engels, Italiaans
Ondertrteling: Nederlands, Engels, Italiaans, Roemeens, Arabisch, Bulgaars
Speelduur: ca. 97 min.
Releasedatum: 10 november 2004

Extra's:
• Alternatief einde
• Making of
• Muziekvideo: "Shorty" en "Luv Me Baby"BOOHBAH
Piepende Sokken


Boohbah is een gloednieuw educatief kinderprogramma voor kijkertjes van 3 tot 6. De Boohbahs zijn 5 kleurige energie-atomen met dezelfde 'mama' als de intussen alom gekende, razend populaire Teletubbies: Anne Woods. Ze putten hun energie uit kindergelach en kindervreugde. In hun lichtgevende witte Boohbal trekken de Boohbahs via een kleurstrook van de regenboog de wereld rond in antwoord op de roep van kinderen.
In een vast patroon van onderdelen, spitst elke aflevering zich toe op de stimulatie van zowel lichamelijke als intellectuele vaardigheden bij jonge kinderen. Interactie is het codewoord bij deze serie. Alle items hebben als doel de kinderen tot participatie te bewegen. Gekke geluidjes, dynamische bewegingen en rare dansjes nodigen hen uit tot actieve deelname aan het programma. De doordachte spelelementen sporen aan tot nadenken en het kritisch beschouwen van wat ze te zien krijgen. Op speelse wijze en via ogenschijnlijk eenvoudige spelletjes en uitdagingen worden zo diverse vaardigheden gestimuleerd en de eerste noties van ingewikkelde begrippen bijgebracht op verschillende leervlakken: beweging, wiskunde, probleemaanpak en wetenschap, taal en verbeelding.
En ook de ouders krijgen de kans om zich volledig te laten gaan, want via hun aanmoedigingen tijdens het meekijken, komt de speelse atoomenergie van de Boohbahs pas echt tot volle ontwikkeling.
Een begeleidende site www.boohbah.tv zorgt voor nòg meer interactief Boohbah plezier.

Afleveringen op dvd Piepende Sokken:
• Piepende Sokken
• Het hek schilderen
• Hangmat
• Piepende wip
Extra:
• Kijk wat ik kan

Technische fiche
Creatie: Anne Woods
Regie: Chris Bernard, Vic Finch, Annie Gibbs
Taalkeuze in Stereo 2.0: Nederlands
Speelduur: ca. 20 min. per aflevering
Releasedatum: 10 november 2004BOBO
Goochelen


Een DVD vol vrolijke avonturen van Bobo!

Samen met zusje Krabbel, vriendje Tjerk, oom Slokop en mama beleeft Bobo vanalles. Bobo is een stoere en spontane jongen van 6 jaar. Hij is nieuwsgierig, gaat graag naar school en speelt het liefst met vriendje Tjerk en zusje Krabbel. Elk avontuur dat Bobo en z'n vriendjes beleven, heeft een thema dicht bij huis. De ene keer goochelt hij vanalles tevoorschijn en de andere keer speelt hij voor ober. De aflevenngen duren ongeveer 12 minuten en zijn door de grappige avonturen en swingende liedjes een feest voor iedere kleuter!

Deze DVD Goocbelen bevat de volgende afleveringen:
• De grote goocheltruuk
• Koken met Bobo
• Wie maakt me los?
• Klussen met Bobo
• De baas van de club

Technische fiche
Regie: Bas Vink
Mimespelers: Camilla Marienhof, Nadège Chaumont, Maritza Bujaki, Ivana Kurelja, Elise Griede
Stemmen: Steyn De Leeuwe, Neel Van Der Elst, Monique Klemann, Peter Calicher, Marjon Keller, voice-over Jet Sol
Taalkeuze in Stereo 2.0: Nederlands
Speelduur ca. 12 min. per aflevering
Releasedatum: 10 november 2004ABSOLUTELY FABULOUS 5 2-disc

Eddy en Patsy, de geschifte producten van de sixties, doen het weer. Met Saffy als vrijwilliger in Irak heeft Eddy vrij spel gekregen in het toegeven aan haar excessen. Ze heeft een 'schootzwembad' in haar badkamer, ondergaat dure bruiningssessies. draagt bilvormers van Gaultier... en verwaarloosde haar zakelijke werkzaamheden compleet. Haar klanten zijn bij bosjes weggetrokken en voor de enige overblijver, Emma Bunton, brengt ze nauwelijks enige aandacht op. Saffy's terugkeer doet het tij keren. Alle beschikbare mankracht wordt ingezet om het huis van boven tot onder op te knappen, zelfs Patsy! En het blijkt de moeite waard, want Saffy"s thuiskomst gaat gepaard met schokkend nieuws... Eddy moet vanzelfsprekend wennen aan bet idee grootmoeder te worden, maar de ontdekking dat de vader van haar kieinkind zwart is, brengt haar in vervoering: een mulatje, de Chanel onder de baby's!
Zelfs hierdoor komt ze er niet toe haar kuren op te geven. Ze installeert een 'panic room' en slaagt er al gauw in zichzelf en Patsy hierin op te sluiten. Ze besluiten de tijd te verdrijven met de consumptie van de alcoholvoorraad en het afspeuren van de videoschermen in de hoop sappige details over Saffy te weten te komen. In afwachting van de geboorte van Eddy's kleinkind, besluiten zij en Patsy nog een weekendje op het platteland mee te pikken. Ze hopen op een jachtpartijtje, maar krijgen een tumultueuze nachtelijke worstelpartij met wild in de plaats. Patsy's unieke kans om de Style Awards te presenteren in de Royal Albert Hall, wordt dan weer bruusk verstoord door de komst van de baby. Tussendoor haalt het onverbeterlijke duo nog enige jeugdherinneringen op bij een bezoekje aan Abbey Road studio's. Saffy's nieuwe moederschap zorgt voor de nodige ergernissen bij alle betrokken partijen. Patsy bedenkt een oplossing als ze moederkloek Saffy kunnen afleiden, kunnen ze baby Janes aanwezigheid voor positieve doeleinden aanwenden door haar te lanceren als model voor de nieuwe Jean Paul Gaultier kinderkledinglijn. Eddy's grootmoederschap brengt uiteindelijk ongekende karaktertrekken naar boven. Voor het eerst in jaren wil ze kerstmis in gezinsverband vieren, tot groot ongenoegen van Patsy, die een gruwelijke afkeer heeft van die feestdag.

Afleveringen:
• Cleanin'
• Book Clubbin'
• Panickin'
• Huntin', Shootin' & Fishin'
• Birthin'
• Schmoozin'
• Exploitin'
• Drinkin' (Christmas special)

Technische fiche
Regie: Dewi Humphreys
Cast: Jennifer Saunders, Joanna Lumley, Julia Sawalha, Jane Horrocks, June Whitfield
Special guests: Emma Bunton, Clarissa Dickson Wright, Minnie Driver, Mariella Frostrup, Jean-Paul Gaultier, Elton John, Jeanette Krankie, Robert Lindsay, Kate O'Mara, Kristin Scott Thomas, Eleanor Bron
Taalkeuze: Engels
Ondertiteling Nederlands, Deens, Fins, Zweeds
Speelduur: ca. 30 min. per aflevering
Releasedatum: 10 november 2004

Extra's
• Weggelaten scènes
• FotogalerijNIP/TUCK Seizoen 1

Schoonheid zit aan de buitenkant, maar Nip/Tuck graaft dieper door de innerlijke drijfveren, de fragiele persoonlijkheden en de complexe hersenkronkels bloot te leggen van diegenen die hun toevlucht nemen tot plastische chirurgie. Met hen worden de gereputeerde plastische chirurgen Christian Troy en Sean McNamara, die een praktijk delen in Miami South Beach, op dagdagelijkse basis geconfronteerd. En alsof dat nog niet genoeg zou zijn, krijgen ze beiden ook met een kanjer van een midlifecrisis te kampen, met alle professionele, familiale en amoureuze problemen vandien.
De verhaallijnen die in de verschillende episodes aan bod komen, balanceren op het scherp van de snee. Ze variëren van grappig tot spannend, maar zijn stuk voor stuk krachtig uitgewerkt. De operatiescenes zijn gedurfd expliciet en de serie druipt bovendien van de ongeremde sexualiteit.
Het eerste seizoen, in Vlaanderen uitgezonden op Kanaal Twee, werd bekroond met 2 Golden Globes: voor Beste TV-serie en Beste Actrice in een TV-serie (Richardson). De dertien afleveringen ondergingen een dvd make-over in een 5-disc box en kregen een lift van leuke extra's. Het onverdeelde succes waarop dit eerste seizoen mocht rekenen, vertaalde zich al in de realisatie van een tweede seizoen.
Dit is amusement op doktersvoorschnft!

Technische fiche
Creatie: Ryan Murphy
Regie: Jamie Babbit, Scott Brazil, Elodie Keene, Nelson McCormick, Ryan Murphy, Michael M. Robin, Lawrence Trilling, Craig Zisk
Cast: Dylan Walsh, Julian McMahon, John Hensley, Joely Richardson, Valerie Cruz, Roma Maffia
Taalkeuze in Stereo S2: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Engels voor slechthorenden
Speelduur: ca 608 min.
Releasedatum: 10 november 2004

Extra's:
• Muziekvideo: "A Perfect Lie"
• Giving Drama a face lift
• Weggelaten scènesANGELS IN AMERICA 2-disc

Tony Kushner bewerkte zijn eigen met een Pulitzerprijs en Tony Award gelauwerde epische toneelstuk tot het scenario voor deze indrukwekkende en op haar beurt met een recordaantal aan Emmy's (11 in totaal) bekroonde miniserie. Mike Nichols (bekend van The Graduate, Catch-22 en Wolf) nam de regie voor zijn rekening. Een absolute topcast verzorgt de rolbezetting waarvan Jeffrey Wright als enige vanuit de theaterversie meekwam. Als pittig detail werd een typisch element uit de theaterwereld behouden: de vertolking van meerdere rollen door dezelfde acteur. Zo neemt Emma Thompson de rol van engel, verpleegster en dakloze vrouw op zich, zien we Meryl Streep als Ethel Rosenberg, een rabbi, de moeder van Joe en een engel, wordt Ben Shenkman Louis en een engel en Jeffrey Wright tot slot Belize, Mr. Lies en op zijn beurt ook een engel.
Het verhaal speeft zich af in de jaren '80 (van 1985 tot 1990) onder bet bewind van Ronald Reagan, op het hoogtepunt van de AIDS-paniek en de daarmee opflakkerende homofobie. Het leven van Louis Ironson en Prior Walker, al meer dan vier jaar een koppel, wordt volledig overhoop geschud als Prior aan Louis bekent dat hij 'de ziekte' heeft. Louis kan de consequenties hiervan niet aan en verkiest zijn partner in de steek te laten. Hij zoekt troost bij een beloftevolle Mormoonse advocaat, Joe Pitt, die zich vanuit religieuze overtuigingen niet durft te outen. Joe is dan ook sterk van zijn echtgenote Harper vervreemd. Zij probeert de pijn en teleurstelling van een sexloos huwelijk dan weer met pillen te verzachten. Joes baas, de rechtsgezinde, scrupuleloze en machtshongerige topadvocaat Roy Cohn (Al Pacino) ontkent zijn homosexualiteit ook in alle toonaarden en weigert de AIDS-diagnose die hij op zijn beurt te horen krijgt, te aanvaarden. Hij vraagt het medische personeel om steeds naar zijn toestand te verwijzen als 'leverkanker' en komt onder de zorgen van verpleger Belize, een vriend van Prior. Ziekte en pillen dragen beiden bij tot het vervagen van de grens tussen fictie en realiteit, wat toelaat om het fantastische aspect op geloofwaardige wijze in te werken. Personages worden herhaaldelijk door engelen en geesten bezocht of meegevoerd in hun hallucinaties, wat een sterk beschouwend aspect aan het geheel toevoegt.
Roy Cohn is gebaseerd op een echte figuur, die een belangrijke rol gespeeld heeft in de anticommunistische McCarthy heksenjacht, onder meer in het Rosenbergproces. In zijn ziektewanen wordt hij dan ook bezocht door Ethel Rosenberg, één van zijn slachtoffers.
Met Angels in America is de DVD-markt een sterk eighties drama rijker, doordrongen van de toen heersende, maar grotendeels nog steeds actuele sociale thema's.

Techniche fiche
Regie: Mike Nichols
Cast: Al Pacino, Meryl Streep, Emma Thompson, Mary Louise Parker, Ben Shenkman, Justin Kirk, Patrick Wilson, Jeffrey Wright, James Cromwell, Michael Gambon, Simon Callow, Brian Markinson, Robin Weigert, Kevin 'Flotilla DeBarge' Joseph, Florence Kastriner
Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Engels; in Dolby Digital 2.0: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Deens, Noors, Pools, Fins, IJslands, Grieks, Engels voor slechthorenden
Speelduur: ca 305 min.
Releasedatum: 10 november 2004IRON JAWED ANGELS

Een belangrijke gebeurtenis in de Amenkaanse geschiedenis wordt in Iron Jawed Angels op een geheel nieuwe en eigentijdse wijze bekeken. Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de opstandige en geniale jonge activisten Alice Paul, gespeeld door Hilary Swank (Boys Don't Cry, Insomnia) en Lucy Burns, gespeeld door Frances O'Connor (Windtalkers, Artificial Intelligence: AI), die in 1912 de National American Woman Suffrage Association in Washington gaan versterken. Alice en Lucy willen er de vrouwenbeweging nieuw leven inblazen, specifiek in haar ijveren voor nationaal vrouwenstemrecht. Zij komen al snel in aanvaring met de voortrekster van de oude garde suffragettes, Carrie Chapman Catt (Angelica Huston), die bang is om de zaken te overhaasten en de vrouwenstemrechtkwestie provincie per provincie wil aanpakken. Alice laat echter niet los en zet samen met haar radicalere medestrijdsters haar eigen National Women's Party op. De volgende 8 jaar van hun leven worden getekend door tegenwind vanuit verschillende hoeken en dwingen hen echt alles op alles te zetten en zelfs hun eigen leven in de schaal te werpen in het nastreven van hun ideaal.
Iron Jawed Angels biedt een interessant tijdsdocument aan de hand van bet Ieven van Alice Paul, een legendarische pionier onder de feministen, die zich tot haar dood in 1977 bleef inzetten voor de rechten van de vrouw.

Techniche fiche:
Regie: Katja Von Garnier
Cast: Hilary Swank, Francis O'Connor, Julia Ormond, Anjelica Huston, Patrick Dempsey, Margo Martindale, Lois Smith, Vera Farmiga, Brooke Smith, Adilah Barnes, Laura Fraser, Semen Hirzhner, Jeremy Nichols, Donna York Dunn, Antonio Moscatelli, Kristina Vensko, Molly Parker, Lois Sanders
Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Engels; in Dolby Surround 2.0: Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Tsjechisch, Sloveens, Roemeens, Kroatisch, Turks, Deens, Noors, Zweeds, Hebreeuws, Fins, Grieks
Speelduur: ca 123 min.
Releasedatum: 10 november 2004

Extra's:
• Audiocommentaar Katja von Garnier en Sally Robinson
THE SOPRANOS
De complete serie 1-4 (16-disc)


Dat deze dramasene ook dit jaar voor de vijfde maal op rij met ettelijke Emmy Awards en Nominaties bedacht werd, geeft een indicatie van haar niet aflatende succes. In afwachting van de verschijning op dvd van seizoen 5, werden de 4 eerste reeksen verzameld in een 16-delige box. Wie er niet op tijd bij was, krijgt bij deze de gelegenheid om van bij het begin in te pikken aan een voordeelprijs. Een luxegeschenkidee of een zelfverwennerijtje om de eindejaarsdagen door te brengen in bet gezelschap van moderne mafiosi. Deze box staat garant voor 50 uur lang genieten van Tony Soprano's worsteling met zichzelf, zijn bonte en eigenzinnige farnilieleden en zijn 'tweede gezin': de consiglieri's die hij als maffiabaas tegen wil en dank aan zijn zijde geschaard krijgt.

Serie 1:
• The Sopranos
• 46 Long
• Denial, Anger, Acceptance
• Meadowlands
• College
• Pax Soprana
• Down Neck
• The Legend of Tennessee Moltisanti
• Boca
• A hit is a hit
• Nobody knows anything
• Isabella
• I dream of Jeannie Cusamano

Serie 2:
• A guy walks into a psychiatrist's office
• Do not resuscitate
• Toodle-Fucking-oo
• Commendation
• Big girls don't cry
• The happy wanderer
• D-Girl
• Full leather jacket
• From where to eternity
• Bust-out
• House arrest
• The knight in white satin armour
• Funhouse

Serie 3:
• Mr. Ruggeno's neighborhood
• Proshai, Livushka
• Fortunate Son
• Employee of the month
• Another toothpick
• University
• Second opinion
• He is risen
• The telltale Moozadell
• ...to save us all from Satan's power...
• Pine barrens
• Amour fou
• The army of one

Serie 4:
• For all debts public and private
• No-Show
• Christopher
• The weight
• Pie o my
• Everybody hurts
• Watching too much television
• Mergers & Acquisitions
• Whoever did this
• The strong silent type
• Calling all cars
• Eloise
• Whitecaps


Techniche fiche
Creatie: David Chase
Regie: David Chase, Henry J. Bronchtein, Nick Gomez, John Patterson, Allen Coutter, Alan Taylor, Lorraine Senna, Tim Van Patten, Andy Wolk, Matthew Penn, Martin Bruestle, Lee Tamahori, Jack Bender, Daniel Attias, Steve Buscemi, James Hayman
Cast: James Gandolfini, Edie Falco, Lorraine Bracco, Michael Imperioli, Dominic Chianese, Vince Curatola, Tony Sirico, Jamie-Lynn Discala, Robert Iler, Steve R. Schirripa, Drea de Matteo, Steve Van Zandt, Dan Grimaldi, Carl Capotorto, Aida Turturro, Joe Pantoliano, Federico Castelluccio, Maureen Van Zandt, Tony Lip, Sharon Angela, John Ventimiglia, Katherine Narducci, Vincent Pastore, Joseph Badalucco Jr., Nancy Marchand
Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Engels, Frans, Spaans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Portugees, Kroatisch, Turks. Noors, Zweeds, Arabisch, Bulgaars, Fins, Grieks, Hongaars, Engels voor slechthorenden
Speelduur: ca. 3016 min.
Releasedatum: 10 november 2004

Extra's:
Serie 1::
• 2 korte achter-de schermen documentaires
• Interview met bedenker David Chase
Serie 2:
• Bioscooptrailer
• Interviews bij de premiere van serie 2
• Documentaires "The Real Deal", "David Chase", "The Show"
• Nancy Marchand Tribute
• Muziekvideo's "New Season Music Video" en "Original Music Video"
Serie 3:
• Audiocommentaar door schrijver/acteur Michael Imperioli, regisseur Steve Buscemi en schrijver/maker David Chase
• Korte film: A Day on the Set of The Sopranos
Serie 4:
• 4 Audiocommentaren met auteurs Terence Winter, Michael Imperioli, Robin Green & Mitchell Burgess, en de bedenker van de serie, David Chase
• Vooruit- en terugblik op elke aflevering
• Terugblik op seizoen 1, 2 en 3
• Biografieën van cast en crewGOODFELLAS S.E. 2-disc

De hereniging van Martin Scorsese, één van 's werelds meest getalenteerde en gerespecteerde regisseurs, met tweevoudig Oscarwinnaar Robert De Niro in GoodFellas, resulteerde in één van de meest aangrijpende films van het jaar. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de bestseller Wiseguy van Nicholas Pileggi en wordt gedragen door een swingende soundtrack vol rock- en pop-oldies. GoodFellas raakte zowel bij de critici als bij het grote publiek een gevoelige snaar. De New York, Los Angeles en National Society of Critics noemden GoodFellas de beste film van 1990. Bovendien sleepte de film niet minder dan 6 Oscarnominaties in de wacht waaronder Beste Film en Beste Regisseur. Daarbovenop ontving Scorsese ook nog de Zilveren Leeuw van Venetië. Robert De Niro kreeg veel lof voor zijn vertolking van de geroutineerde misdadiger Jimmy "The Gent" Conway. Joe Pesci ontving voor zijn rol van de wispelturige Tommy DeVito de Oscar voor de Beste Mannelijke Bijrol. Ook de Oscargenomineerden Lorraine Bracco, Ray Liotta en Paul Sorvino schitteren in hun respectievelijke rollen. Je moet deze film gezien hebben om het te kunnen geloven - en hem daarna nog eens te bekijken. GoodFellas ontleedt het hart van de misdaad zoals geen enkele andere film.
Deze dubbeldisc editie verwent de fans met haast misdadig interessante extra's. Naast de bioscooptrailer is er commentaar van Scorsese himself en een selectie van de cast en crew, maar ook van ex-gangster Henry Hill en ex-FBI agent Edward McDonald. Verder bieden vier documentaires waardevolie inzichten in zowel het maken en de invloed van de film zelf als de wereld waarover hij gaat.
- "Getting Made" is de onmisbare make-of van deze moderne klassieker.
- Bekende en opkomende namen in de regisseurswereld bespreken de invloed die Goodfellas op hun werk uitgeoefend heeft in "The Goodfellas Legacy". Onder hen John Turturro, Jon Favreau, Jim Carnahan, Antoine Fuqua, McG...
- In "The Workaday gangster" getuigen Nick Pileggi, schrijver van The Wisemen, acteurs Frank Vincent, Paul Sorvino en anderen van het opgroeien in een wereld waarin kleine criminelen net zo vertrouwd waren als de plaatselijke slager of postbode.
- "Paper is Cheaper than Film" biedt een blik op Martin Scorseses creatieve proces aan de hand van zeldzame schetsen en dergelijke.

Techniche fiche
Regie: Martin Scorsese
Cast: Robert Deniro, Ray Liotta, Joe Pesci, Lorraine Bracco, Paul Sorvino
Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Engels; in Dolby Surround 2.0: Frans, Italiaans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Roemeens. Arabisch, Bulgaars, Engels voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden
Speelduur: ca. 139 min.
Releasedatum: 10 november 2004

Extra's:
• Audiocommentaar door Cast and Crew en door Cop and Crook
• Documentaires: "Getting made", 'The Goodfellas legacy", "The workaday Gangster", "Paper is cheaper than film"HISTORY OF ROCK'N ROLL
5 delen afzonderlijk of in box

De geboorte van Rock'n Roll werd internationaal vastgelegd op 5 juli 1954, met de opnames van Elvis debuutplaat That's All Right in de Sun Studio in Memphis. Dit wil zeggen dat het genre op 5 juli jongstleden zijn vijftigste verjaardag vierde en hoe kunnen we dit beter in de verf zetten dan met een terugblik op de evoluties en hoogtepunten uit het genre. Een dergelijke kroniek is precies wat deze 5-delige collectie te bieden heeft. Met bijna 10 uur aan exclusieve interviews, klassieke beelden en optredens van de grootsten onder de sterren, is dit een must-have voor iedere rechtgeaarde muziekliefhebber, die naar believen zijn favoriete concertmomenten kan herbeleven en aan wie bovendien een blik achter de schermen gegund wordt. Een losse greep uit de interviews haalt namen naar voor als Mick Jagger, Bono, Bruce Spnngsteen, David Bowie, Pete Townshend, Ozzy Osbourne, Jimmy Page, Jerry Garcia. Jerry Lee Lewis, Peter. Paul & Mary, B.B. King...

Elke DVD bevat twee van de in totaal tien thematisch en daarbinnen min of meer chronologisch geordende afleveringen. De kick-off vinden we natuurlijk bij de Rock'n Roll uit de fifties en de grote tegenkanting die dit 'ongehoorde' genre kreeg. Vervolgens werpen we een blik op de Britse muziekgolf in de sixties, de soul en de underground muziek die zich eind jaren '60 begon te profileren. In de seventies en eighties kunnen we niet om de grote gitaristen van die tijd been. Op dat moment zien we ook hoe verschillende stijlen als country rock, heavy metal en disco zich naast elkaar beginnen te ontwikkelen. Een radicale tegenreactie kwam er met de punkbeweging, die de geldende conventies weer helemaal overhoop haalde en daarmee ook haar onuitwisbare stempel drukte op het verdere verloop van de muziekgeschiedenis. De laatste episode gaat dieper in op het MTV fenomeen en de katapultering tot supersterrenstatus die sommigen via dit medium te beurt viel.

De 5 dvd's zijn zowel afzondertmjk als in een box verkrijgbaar.

DISC 1
Aflevering 1: Rock 'n' Roll Explodes
Veel glorieuze rocksterren, van Little Richard en Mick Jagger tot Bruce Springsteen en Bono van U2, herinneren zich de songs die hun leven veranderden. In klassieke dips zijn de eerste rocksterren in hun hoogtijdagen te zien: Muddy Waters, Chuck Berry en Little Richard. Tina Turner herinnert zich nog de dagen dat zij overdag hard in het katoenveld moest werken en 's nachts droomde van een muziekcarrière. En Michael Jackson zorgde voor veel spanning en sensatie met zijn optreden als Billy Jean.

Aflevering 2: Good Rocking Tonight
Beleef de glorieuze dagen van het eerste gouden rocktijdperk opnieuw: met Elvis Presley, Buddy Holly, Little Richard en Jerry Lee Lewis. Dick Clark vertelt over het ontstaan van American Bandstand en Fabian kijkt terug naar de tijd dat hij net beroemd werd. Tieneridolen en talloze dansrages speelden een tijdje de hoofdrol. Maar wanneer we kijken naar de clips van Ben E. King en Phil Spector's Ronettes realiseren we ons, dat rock 'n roll meer was dan alleen leuke blanke jongens die probeerden de volgende Elvis te zijn.

DISC 2
Aflevering 3: Britain Invades, America Fights Back
De renaissance van de rock tussen 1964 en 1966. Met oude opnames van de Beatles in 1963, de Rolling Stones in 1965, de Kinks in hun beste jaren en the Who - nog maar net hun tienertijd gepasseerd - met hun boze blikken in I Can't Explain. The Beach Boys herinneren zich hoe Britse bandjes steeds creatiever werden. De clips van de Temptations, Supremes en Lovin Spoonful laten de tijd zien dat rock 'n roll nog vooral bestond uit nieuwe muziekontdekkingen.

Aflevering 4: The Sounds of Soul
Begonnen bij gospel, ontwikkeld onder de invioed van de hoofdstroom in de popmuziek plus een grote dosis rhythm 'n blues, begon soul aan het eind van de jaren '50 op te leven. Voortrekkers waren o.a Sam Cooke, Ray Charles, Jackie Wilson en de 'hardst werkende man in de showbusiness' James Brown. Drie generaties soulzangers ontmoeten elkaar in het Apollo Theater in Harlem om over hun muziek te praten. Smokey Robinson vertelt hoe Ooo Baby Baby is ontstaan.

DISC 3
Aflevering 5: Plugging In
Toen Bob Dylan met zijn gitaar rock begon te spelen op het Newport Folk Festival in 1965, veroorzaakte hij bijna een rel. Rock kwam terug in het midden van de jaren 60. Prachtige, zeldzame opnames van The Byrds. The Mamas and the Papas laten een nieuwe versie van California Dreamin' horen. Beach Boy Brian Wilson vertelt hoe ze onder druk stonden om het tegen de Beatles op te nemen. En Pete Townsend herinnert zich hoe The Who en Jimi Hendrix het Monterey Pop Festival letterlijk en figuurlijk in vuur en vlam zetten.

Aflevering 6: My Generation
Beleef de duizelingwekkende opkomst - en de schokkende ondergang - van de tegencultuur van de rock aan het einde van de jaren 60. Zeldzame opnames laten glimpen van impresario's en bands zien die de 'zomer van liefde' in het Bay Area deden opvlammen, voordat zij internationaal bekend werden. The Grateful Dead, Santana en Jefferson Airplane spelen met elkaar samen; Janis Joplin en Big Brother and the Holding Company zingen samen Ball and Chain op hartstochtelijke wijze en... uiteraard de legendarische optredens tijdens Woodstock.

DISC 4
Aflevering 7: Guitar Heroes
Guitar Heroes richt zich op beroemde grtansten, van Chuck Berry tot Jimmy Page, Led Zeppelin en miskende helden zoals rockabilly-virtuoos James Burton. Pete Townsend van The Who vertelt hoe hij de herkenbare bewegingen van Keith Richard nadeed zonder dat deze het door had. Mark Knopfler van Dire Straits, Eddie van Halen, Slash en Jimi Hendrix ontdekten allemaal wat Townsend bedoelde met de "fysieke poëzie" van de elektrische gitaar.

Aflevenng 8: The 70s, Have a Nice Decade
Ga mee naar de betoverende jaren van de rock, als Jimmy Page en Robert Plant vertellen over hoe Led Zeppelin ontstond. Steely Dan is te zien in een live-optreden van begin jaren 70. David Gilmour van Pink Floyd vertelt hoe Dark Side of the Moon werd gemaakt. Lindsey Buckingham van Fleetwood Mac zingt een geïmproviseerde versie van Go Your Own Way en legt uit wat het lied persoonlijk voor hem betekent. De opname van David Bowie uitgedost als Ziggy Stardust is een klassieker.

DISC 5
Aflevering 9: Punk
Qntdek de wortels van dit ruwe, back-to-basics, drie-akkoorden, maar desondanks zeer invloedrijke muziekgenre in de provocerende optredens van de Velvet Underground, de opzettelijke lelijkheid van Iggy Pop en het nichterige amateurisme van de New York Dolls. Zie hoe de 'punkscene' samensmelt in New York in de Bowery club OBGB, de bakermat van the Ramones, Richard Hell, Talking Heads en Patti Smith. Kijk vervolgens naar de flitsende opkomst en ondergang in Engeland, met een van de eerste optredens van The Clash.

Aflevering 10: Up from the Underground
En opnieuw kwam de rock terug, ditmaal in de jaren '80 met de komst van MTV. Devo en de bandleden van de Eurythmics vertellen hoe zij een doorbraak maakten met muziekvideo's. Vroegere clips laten voortrekkers in de rap zien. zoals Kurtis Blow en Grandmaster Flash. De video Billy Jean van Michael Jackson breekt de kleurenbarrière van MTV. Run D.M.C. introduceert een nieuwe manier van rappen. De sensuele video van Justify My Love van Madonna werd verboden. En voel de keiharde boosheid van hardcore rappers Public Enemy en N.W.A. Het Lollapalooza festival uit 1994 is de grote afsluiter van deze documentairereeks.

Techniche fiche
Verteller: Gary Busey
Taalkeuze in Dolby Digital 5.1 Engels
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Tsjechisch, Roemeens, Deens, Noors, Zweeds, Arabisch, Bulgaars, Hebreeuws, Pools, Fins, IJslands, Grieks, Hongaars, Engels voor slechthorenden, Duits voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden
Speelduur: ca. 121 min. / ca. 112 min. / ca. 109 min. / ca. 116 min. / ca. 119 min.
Releasedatum: 10 november 2004PURPLE RAIN 20th Anniversary S.E.

Neem een diep-menselijk verhaal van overleving en triomf, een actuele soundtrack van de beste bands en de indrukwekkende aanwezigheid plus muzikaal talent van super-rockster Prince, de verpersoonlijking van muziek. en je krijgt wat Rolling Stone magazine "de knapste en spiritueel meest ambitieuze rock-'n-roll movie ooit gemaakt" noemt. Purple Rain, winnaar van Oscars en Grammy Awards voor zijn pompende songs, brengt het semi-autobiografische bruisende filmdebuut van Prince als The Kid, een even wereldvreemde als getalenteerde artiest in een club in Minneapolis. The Kid probeert een onstuimig privé-leven in harmonie te brengen met zijn eigen zinderende woede en zoekt een uitweg in zijn muziek en zijn passie voor de sexy Apollonia Kotero.
Al drie decennia laat Prince zich in de muziekwereld kennen in sublieme mixen van rock'n roll, R&B, pop en funk. Een status die hem onlangs een plaatsje in de Rock and Roll Hall of Fame opleverde. Purple Rain, dat op een Oscar voor zijn soundtrack mocht rekenen, droeg in niet geringe mate bij tot Princes reputatie als gerespecteerd songwriter en creatief muzikant. De soundtrack, waarvan al meer dan 13 miljoen exemplaren over de toonbank gingen, bracht meerdere hits voort, met als bekendste Purple Rain, When Doves Cry en Let's Go Crazy.
Voor zijn 20ste verjaardag mocht Purple Rain op een speciale dvd verjaardagsdubbeldisceditie rekenen.

Techniche fiche
Regie: Albert Magnoli
Cast: Prince, Morris E. Day, Jesse Johnson, Apollonia Kotero, Olga Karlatos, Clarence Williams, Jerome Benton, Billy Sparks, Jill Jones, Charles Huntsberry, Dez Dickerson, Brenda Bennett, Susan Moonsie, Sandra Claire Gershman, Kim Upsher, Alan Leeds
Taalkeuze in Dolby Digital 5.1.: Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Arabisch, Roemeens, Bulgaars, Engels voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden
Speelduur: ca. 106 min.
Releasedatum: 10 november 2004

Extra's:
• "First Avenue: The Road to Pop Royalty": bezoek de nachtclub waar het met Prince allemaal begon
• "Purple Rain: Backstage Pass": neem een kijkje achter de schermen van de Purple Rain beleving
• "Riffs, Ruffles and a Revolution: de impact en invioed van Purple Rain": beleef de aanhoudende invloed die Prince en Purple Rain op de hele generatie gehad heeft
• MTV Premiere Feest: de originele uitzending
• 8 Fantastische muziekvideo's: Let's Go Crazy, Take me with U, When Doves Cry, I Would Die 4 U/Baby I'm a Star, Purple Rain, Jungle Love, The Bird and Sex ShooterRUTLES 2
Can't Buy me Lunch


Fans van het origineel, Spinal Tap en Monty Python zullen hun hart ophalen aan deze langverwachte sequel op de mockumentary The Rutles (All You Need is Cash) uit 1978. Het origineel volgde de opmars van de "pre-fab four": Dirk, Stig, Nasty en Barry.
Net als bij het origineel, gaat het ook hier weer om een parodie op de schier eindeloze resem documentaires over de Beatles. 30 jaar na datum gaat Dirk McQuickly opnieuw op pad, ditmaal om de reunietour van The Rutles doorheen de Verenigde Staten te verslaan. Hij interpelleert daarbij tal van muzikanten en bekende namen, van David Bowie tot Tom Hanks, over wat volgens hen de algemene impact geweest is van de legendarische "pre-fab four" en over de manier waarop deze hun persoonlijke leven beïnvloed hebben. Songs uit het Neil Innes' Rutles "Archeology" album spijzen het geheel muzikaal.

Het "derde grootste" Monty Python lid, Eric Idle, is de drijvende kracht achter beide Rutles films. Voor deze sequel dook hij uit de beeldenarchieven ook enige found footage op uit het origineel.

Techniche fiche
Cast: Eric Idle, Neil Innes, Ricky Fataar, John Halsey, David Bowie, Billy Connolly, Carrie Fisher, Tom Hanks, Jewel Kilcher, Steve Martin, Mike Nichols, Conan O'Brien, Salman Rushdie, Garry Shandling, Robin Williams
cameo's: Mick Jagger, George Harrison, Ron Wood
Taalkeuze in Dolby Surround 2.0: Engels, Italiaans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Roemeens, Arabisch, Bulgaars, Engels voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden
Speelduur: ca. 56 min.
Releasedatum: 10 november 2004TARZAN BOX SET (3-DISC)
TARZAN: THE APEMAN ('81)
GREYSTOKE:THE LEGEND OF TARZAN


Tarzan! Deze figuur die in 1912 door Edgar Rice Burroughs gecreëerd werd in een verhaal bestemd voor de toen razend populaire pulpmagazines, bleef over de jaren heen tot de verbeelding spreken van jong en oud. De fans van deze lianenslingerende spierbundel met een longcapaciteit om jaloers op te zijn, zullen hun hart kunnen ophalen, want niet minder dan 8 van zijn exploten, verdeeld over 3 van zijn talrijke incarnaties worden op 10 november aan dvd toevertrouwd.
De kick-off wordt gegeven met één van de bekendste Tarzans van weleer en tevens één van de eersten die zich aan de alom bekende Tarzankreet mocht wagen met de intrede van de geluidsfilm (de allereerste werd vertolkt door Frank Merrill in 1929): Johnny Weissmuller. De Tarzan collectie verzamelt 6 van de in totaal 12 films waarin deze razend populaire Olympische zwemkampioen de jungle trotseert, met name de zes waarin Maureen O'Sullivan als Jane aan zijn zijde prijkt. Samen goed voor 620 minuten kijkplezier. In Tarzan, the Apeman wordt het accent verlegd naar de bevallige aanwezigheid van Jane in de film: Bo Derek die aan de zijde van Dudley Moore furore maakte in Blake Edwards 10, geeft zich over aan de primitieve aantrekkingskracht van de junglegod. Hugh Hudsons Greystoke, The Legend Of Tarzan, concentreert zich dan weer op het nurture-nature debat wanneer een in de jungle opgegroeide Tarzan met de looks van Christopher Lambert geïntroduceerd wordt in de 'beschaving'.

TARZAN BOXSET
Hij Tarzan, zij Jane - het meest memorabele stel ooit dat gestalte gaf aan Burroughs jungleheld en -heldin. Deze set van drie dvd's bevat alle zes optredens van dit van tak naar tak slingerende team. De Koning van de Apen maakt zijn leven compleet in Tarzan the Ape Man... een onvolprezen trendsetter. Hij man, zij vrouw in het sensuele Tarzan and His Mate. Een verhaal dat onder meer de gewijde begraafplaats voor olifanten laat zien en als voorloper geldt voor wat nog komen ging. Vervolgens Tarzan Escapes, waarin een verachtelijke bwana hem probeert te misbruiken als een bizarre attractie in zijn show. Tweedracht ontstaat in het gezinnetje als een kind opduikt in Tarzan Finds a Son. Wat is de beste opvoeding voor Boy (John Sheffield)... In Tarzan's Secret Treasure beginnen zogenaamd beschaafde lieden te ruziën over goud, een metaalsoort die voor de Aapmens nog minder waarde heeft dan een kokosnoot. En in Tarzan's New York Adventure staat hem een heel andere jungle te wachten. Laat die taxi stoppen en stap ook in: Ungawa!

TARZAN. THE APE MAN ('81)
Hij: Tarzan. Zij: Maureen O'Sullivan, Enid Markey, Brenda Joyce, Andie MacDowell, Jane March en vele anderen. Maar van alle actrices die ooit schitterden naast de vele Tarzans op het witte doek. was de meest bekende en erotische toch wel Bo Derek. Tarzan verdedigt haar tegen de strandzwerver King of the Beasts, bevrijdt haar uit de greep van een python en kidnapt inboorlingen die haar lichaam met witte verf beschilderen. De Engelse die naar West-Afrika komt om haar vader (Richard Harris) te zoeken vindt duidelijk meer dan dat de liefde. Een avontuur vol romantiek met Tarzan (Miles O'Keeffe) als de knappe junglekoning en Bo in de rol van Jane.

GREYSTOKE. THE LEGEND OF TARZAN
Een baby die opgroeit onder wilde apen. aangewezen op zijn eigen vindingrijkheid en de wetten van de jungle, keert als volwassen man terug naar de beschaving om zijn menselijke en bevoorrechte erfenis op te eisen. Deze botsing tussen de "wilde" en de "beschaafde" wereld is het buitengewone verhaal van Tarzan, opgetekend in de populaire boekenserie van Edgar Rice Burroughs. Regisseur Hugh Hudson (Chariots of Fire, I Dreamed of Africa) benadrukte in deze vrije bewerking de tweeslachtige aard van de hoofdpersoon als koning van de Afrikaanse jungle en John Clayton, zevende Graaf van Greystoke, erfgenaam van een van de grootste landgoederen van Schotland. Christopher Lambert (in de titelrol), Andie MacDowell (in haar filmdebuut) en Sir Ralph Richardson (een van zijn laatste acteerprestaties) schitteren in een "betoverend, magisch epos" (Guy Hatley, Cosmopolitan).

Technische fiche
Tarzan, the Ape Man ('32)
Regie: W.S. Van Dyke
Cast: Johnny Weissmuller, Neil Hamilton. Maureen O'Sullivan, C. Aubrey Smith, Doris Lloyd, Forrester Harvey, Ivory Williams
Taalkeuze in Mono 1.0: Engels, Frans, Italiaans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Roemeens, Arabisch, Bulgaars, Engels voor slechthorenden, Italiaans voor slecbthorenden
Speelduur: ca. 99 min.
Releasedatum: 10 november 2004

Tarzan and his Mate ('34)
Regie: Cedric Gibbons
Cast: Johnny Weissmuller, Maureen O'Sullivan, Neil Hamilton, Paul Cavanagh, Forrester Harvey, Nathan
Curry
Taalkeuze in Mono 1.0: Engels, Frans, Italiaans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Spaans. Frans, Duits, Italiaans, Roemeens, Arabisch, Bulgaars, Engels voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden
Speelduur: ca. 104 min.
Releasedatum: 10 november 2004

Tarzan Escapes ('36)
Regie: Richard Thorpe
Cast: Johnny Weissmuller, Maureen O'Sullivan, John Buckler, Benita Hume, William Henry, Herbert Mundin, E.E. Clive, Darby Jones
Taalkeuze in Mono 1.0: Engels. Frans, Italiaans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Roemeens, Arabisch, Bulgaars, Engels voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden
Speelduur: ca. 90 min.
Releasedatum: 10 november 2004

Tarzan Finds a Son ('39)
Regie: Richard Thorpe
Cast: Johnny Weissmuller, Maureen O'Sullivan, Johnny Sheffield, Ian Hunter, Henry Stephenson, Frieda Inescort, Henry Wilcoxon, Laraine Day, Morton Lowry
Taalkeuze in Mono 1.0: Engels, Frans, Italiaans
Ondertitehng: Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Roemeens, Arabisch, Bulgaars, Engels voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden
Speelduur: ca. 82 min.
Releasedatum: 10 november 2004

Tarzan's Secret Treasure ('41)
Regie: Richard Thorpe
Cast: Johnny Weissmuller, Maureen O'Sullivan, Johnny Sheffield, Reginald Owen, Barry Fitzgerald, Tom
Conway, Philip Dom, Cordell Hickman
Taalkeuze in Mono 1.0: Engels, Frans, Italiaans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans. Roemeens, Arabisch. Bulgaars, Engels voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden
Speelduur: ca. 81 min.
Releasedatum: 10 november 2004

Tarzan's New York Adventure ('42)
Regie: Richard Thorpe
Cast: Johnny Weissmuller, Maureen O'Sullivan, Johnny Sheffield, Virginia Grey, Charles Bickford, Paul Kelly, Chill Wills, Cy Kendall, Russell Hicks, Howard C. Hickman, Charles Lane, Miles Mander
Taalkeuze in Mono 1.0: Engels, Frans, Italiaans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Roemeens, Arabisch, Bulgaars, Engels voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden
Speelduur: ca. 71 min.
Releasedatum: 10 november 2004

Tarzan, The Ape Man ('81)
Regie: John Derek
Cast: Bo Derek, Richard Harris, John Phillip Law, Miles O'Keeffe, Akushula Selayah, Steve Strong, Maxime Philoe, Leonard Bailey, Wilfrid Hyde-White, Laurie Main, Harold Ayer
Taalkeuze in Mono 1.0: Engels, Frans, Italiaans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Roemeens, Arabisch, Bulgaars, Engels voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden
Speelduur: ca. 111 min.
Releasedatum: 10 november 2004

Greystoke, The Legend Of Tarzan, Lord Of The Apes
Regie: Hugh Hudson
Cast: Ralph Richardson, Ian Holm, James Fox, Christopher Lambert, Andie MacDowell, Cheryl Campbell, Ian Charleson, Nigel Davenport, Nicholas Farrell, Paul Geoffrey, Richard Griffiths, Hilton McRae, David Suchet, John Wells, Paul Brooke
Taalkeuze in Dolby Digital 5.1: Nederlands, Engels, Frans
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Roemeens, Arabisch, Bulgaars, Engels voor slechthorenden, Italiaans voor slechthorenden
Speelduur: ca. 113 min.
Releasedatum: 10 november 2004

Extra's
• Audiocommentaar


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron