:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: ENKEL LIMITED EDITION MATRIX COLLECTION
NIEUWSBERICHT: ENKEL LIMITED EDITION MATRIX COLLECTION
Bron: DVD Info - Datum: 2004-12-13 - Geplaatst door: Werner
De laatste dagen worden we op DVD Info overspoeld met vragen over de Ultimate Matrix Collection 10-disc versie. Van desbetreffende release bestaan er twee versies: één zonder en één met daarnaast ook nog eens een borstbeeldje van Neo (Keanu Reeves). Vergelijk het zo'n beetje met de Gollums en de Minas Tiriths die onze markt overspoelen bij de releases van de extended editions van de Lord Of The Rings-films.

Vele lezers merkten echter op dat, in tegenstelling tot andere Europese landen, er in de Benelux nog niemand de versie met alleen de 10 discs had opgemerkt, alleen maar de gift set met het beeldje. We kunnen onmogelijk iedereen die hier ons naar gevraagd heeft individueel gaan beantwoorden, maar we hebben even ons licht opgestoken bij het persbureau van Warner. Die wisten ons het volgende te zeggen:

"Enkel de limited edition zoals aangekondigd in de persberichten is voorzien voor release in de Benelux."

Waarvan akte. Wie de Benelux 10 disc-versie wil, zal er het beeldje van Neo bij moeten kopen. Er komt dus geen release van de discs zonder beeldje. Dus willens nillens bent U in dergelijk geval weer een collector's item rijker...


Recent nieuws van dezelfde bron