:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: KINDERTITELS MAART
PERSBERICHT: KINDERTITELS MAART
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2005-02-28 - Geplaatst door: Werner
KART RACER
Live your dream!

De familiefilm Kart Racer is een jeugdige variant op The Fast and the Furious over een zoon (Will Rothhaar) en zijn Vader (Randy Quaid) die samen een passie voor kart racen delen. Watts Davies is een 14-jarige jongen die ervan droomt om kart racer te worden. Net als zijn vader, die na de dood van Watts' moeder aan lager wal is geraakt. Wanneer vlakbij zijn woonplaats een internationale kart race wordt gehouden, ziet Watts daarin een kans zich te bewijzen. Maar dan heeft hij wel de hulp van zijn vader nodig. Kart Racer is een spannende film voor tieners die van snelle actie houden!

Specificaties:
Cast: David Gallagher (7th Heaven, Phenomenon, Look Who's Talking Now), Randy Quaid (Independence Day, Kingpin, Midnight Express), Harland Williams (Dumb & Dumber, The Whole Nine Yards, Freddy Got Fingered), William Rothhaar (Kingpin, Jack Frost, Heart In Atlantis)
Releasedatum: 8 maart 2005
Beeld: 16:9 Widescreen
Geluid: Dolby Digital 2.0 Engels Gesproken
Nederlands Ondertiteld
Genre: Actie / Speelfilm
Speelduur: 89 minuten
Leeftijd: ALDE AVONTUREN VAN DE KNUFFELKONIJNTJES #1: DE VERHUIZING

Aan de voet van een prachtige, groene heuvel, ver van de bewoonde wereld, wonen de Knuffelkonijntjes. Deze schattige familie bestaat uit papa Hulsttak, branieschopper Violet (het enige meisje van het stel), slimmerik Poppy, Appelbes de atleet, de verlegen Klavertje en natuurlijk Fluitenkruid, het jongste (en meest verwende) konijntje. De verhalen van de Knuffelkonijntjes zijn gebaseerd op de Franse prentenboeken "La Famille Passiflore" van Geneviève Huriet en Loïc Jouannigot en bevatten een educatief karakter. De serie is van dezelfde productiemaatschappij als Beertje Paddington, en is ook te zien geweest op BBC Television.

#1: De verhuizing

De Knuffelkonijntjes verhuizen naar een nieuw hol. Klavertje hoort van een bemoeizuchtige ekster dat het nieuwe huis een spookhuis is! Als de konijntjes enge geluiden horen, besluiten ze moedig te zijn en te onderzoeken wat er precies aan de hand is. Gelukkig komen ze er achter dat dingen in het echt vaak veel minder eng zijn dan in je fantasie!

Specificaties:
Releasedatum: 8 maart 2005
Beeld: 4:3 Full Frame [1.33:1]
Geluid: Dolby Surround 5.1
Genre: Animatie
Speelduur: 28 minuten
Leeftijd: ALMENEERTJES EN MEVROUWTJES #4: MENEERTJE ONZIN ROEIT NAAR DE MAAN

De wereldberoemde Engelse Meneertjes en Mevrouwtjes komen tot leven in deze fantasierijke animatieserie. De verschillende karakters proberen voor de allerkleinsten de grote mensen wereld te vertalen. Gebaseerd op de boeken van Roger Hargreaves, vormen deze grappige figuurtjes een gelukkige familie die iedere keer nieuwe avonturen beleeft.

Episodes:
1. Meneertje Onzin roeit naar de maan
2. Een gekke dag voor Mevrouwtje Wijs
3. Meneertje Dromer praat tegen de sterren
4. Wat een vraag, Mevrouwtje Nieuwsgierig!
5. Meneertje Luilak doet een middagdutje
6. Lunch bij Mevrouwtje Klein
7. Meneertje Bang reist door de tijd
8. Een weekend met Mevrouwtje Dwars

Specificaties:
Releasedatum: 8 maart 2005
Beeld: 4:3 Full Frame [1.33:1]
Geluid: Dolby Digital 2.0 Nederlands gesproken
Genre: Tekenfilm
Speelduur: 40 minuten
Leeftijd: AL

Extra:
• Fotoboek