:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: NIEUWE TITELS KIDSWORKS
PERSBERICHT: NIEUWE TITELS KIDSWORKS
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2005-05-09 - Geplaatst door: Werner
DUTCH KIDSWORKS RELEAST GENOMINEERDE TEKENFILMS

Dutch KidsWorks, het kidslabel van Dutch FilmWorks, brengt de met een Emmy genomineerde animatiefilm Het Dappere Broodroostertje uit, samen met het meermalen bekroonde Rolie Polie Olie.

HET DAPPERE BROODROOSTERTJE

Als een klein jongetje samen met zijn ouders op vakantie gaat, denken de huishoudelijke apparaten dat ze voor altijd worden achtergelaten. Onder leiding van een dapper broodroostertje, besluiten ze de familie achterna te gaan. Ze reizen stad en land af, op zoek naar hun jonge baasje en beleven onderweg allerlei spannende avonturen. De animatiefilm is in de Verenigde Staten uitgezonden door The Disney Channel en werd genomineerd voor een Emmy. De Nederlandse versie is ingesproken door actrice Angela Schijf.

Features
Genre: Tekenfilm
Beeld: 4:3 Full Frame (1.33:1)
Geluid: Dolby Surround 5.1 Nederlands gesproken
Speelduur: 87 minuten
Leeftijd: AL
Releasedatum: 3 mei

Extra's:
TrailerROLIE POLIE OLIE

De gemene ruimtepiraat Gloomius Maximus heeft nergens plezier in. En als hij nergens plezier in heeft, dan mogen anderen ook nergens plezier in hebben! Als de ruimtepiraat per ongeluk een uitnodiging krijgt voor het feestje van Zowie Polie, besluit hij om het feestje te gaan verstoren en de jarige te ontvoeren. Zal het Rolie Polie Olie lukken om de gemene piraat tegen te houden en het verjaardagsfeest van Zowie te redden? Rolie Polie Olie is de zesmaal bekroonde full feature versie van de gelijknamige, zeer populaire tv-serie die in De Verenigde Staten door Walt Disney Homevideo wordt uitgebracht.

Features
Genre: Tekenfilm
Beeld: 4:3 Full Frame (1.33:1)
Geluid: Dolby Surround 5.1 Nederlands gesproken
Speelduur: 72 minuten
Leeftijd: AL
Releasedatum: 3 mei

Extra's:
TrailerDE AVONTUREN VAN DE KNUFFELKONIJNTJES # 2: CARNAVAL

Het tweede deel van de Knuffelkonijntjes is uit. In dit deel zijn de Knuffelkonijntjes eindelijk oud en wijs genoeg om alleen naar de carnavalsparade te mogen. Met de hulp van papa bouwen ze een vlot in de vorm van een reuzenwortel, waarmee ze op weg gaan naar de grote parade! Ze kijken vol ontzag naar de prachtige versieringen en de grappige dieren, die zich hebben verkleed als clowns, en de grappigste capriolen uithalen. Maar kijk uit, konijntjes! Want onder de clownsneuzen zitten de katten Malabar en Rataffia verstopt! En zij hebben het plan om het carnavalsfeest te verstoren. Zal het de Knuffelkonijntjes lukken om aan de valse katten te ontkomen? De verhalen van de Knuffelkonijntjes bevatten een educatief karakter. Ze zijn gebaseerd op de Franse prentenboeken "La Famille Passiflore", en gemaakt door dezelfde productimaatschappij als die van Beertje Paddington. De serie is momenteel te zien op BBC Television.

Features
Genre: Tekenfilm
Beeld: 4:3 Full Frame (1.33:1)
Geluid: Dolby Surround 5.1 Nederlands gesproken
Speelduur: 27 minuten
Leeftijd: AL
Releasedatum: 3 mei

Extra's:
TrailerMENEERTJES EN MEVROUWTJES #5: WAT EEN ELLENDE VOOR MEVROUWTJE BEHULPZAAM

De wereldberoemde Engelse Meneertjes en Mevrouwtjes komen tot leven in deze fantasierijke animatieserie. De verschillende karakters proberen voor de allerkleinsten de grote mensen wereld te vertalen. Gebaseerd op de boeken van Roger Hargreaves, vormen deze grappige figuurtjes een gelukkige familie die iedere keer nieuwe avonturen beleeft. Dit vijfde deel bevat acht nieuwe episodes:
1. Wat een ellende voor Mevrouwtjes Behulpzaam
2. Meneertje Ongerust en de Reus
3. Mevrouwtjes Tover schiet te hulp
4. Snel, kijk Meneertje Mopper Lacht!
5. Een Dagje naar Zeestad
6. Meneertje Traag, de Snelheidsduivel
7. Mevrouwtje Netjes ziet vlekken
8. Meneertje Onhandig als Butler

Features
Genre: Tekenfilm
Beeld: 4:3 Full Frame (1.33:1)
Geluid: Dolby Surround 2.0 Nederlands gesproken
Speelduur: 40 minuten
Leeftijd: AL
Releasedatum: 3 mei

Extra's:
Fotoboek

UIT HET ARCHIEF