:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> House Of Knowledge >> PERSBERICHT: DINOSAUR PLANET
PERSBERICHT: DINOSAUR PLANET
Bron: House Of Knowledge - Datum: 2005-09-13 - Geplaatst door: Werner
DINOSAUR PLANET
House Of Knowledge presenteert Discovery Channel nu ook op DVD
release 20/09/2005
bekroond met diverse Emmy Awards

De met twee Emmy Awards bekroonde Discovery Channel documentaireserie Dinosaur Planet is binnenkort voor iedereen verkrijgbaar op DVD. Vanaf 20 september 2005 zijn de eerste twee delen te koop, in november gevolgd door Deel 3 en Deel 4. Alle delen van deze hoogwaardige serie zijn los te bekijken. De distributeur is House of Knowledge, dé nr 1 DVD-distributeur in documentaires. Reis mee terug in de tijd naar de prehistorie. Op ontdekkingsreis ben je in deze spectaculaire documentaireserie van zeer dichtbij getuige van het echte leven van de dinosaurussen. Aan de hand van extreem verfijnde filmtechnieken, beleef je het dagelijkse leven vanuit het perspectief van een dinosaurus zelf. Zo ervaar je de zinderende spanning van de strijd om te overleven in een zeer vijandige omgeving, daar waar alleen het recht van de sterkste geldt. De bekende paleontoloog Scott Sampson levert het bewijs van de veronderstellingen die acteur Christian Slater tot leven brengt. De Nederlandse versie in ingesproken door Beau Van Erven Dorens

DEEL 1: Little Das' Hunt
Ga in dit spannende avontuur mee op jacht met een jonge Daspletosaurus (de voorloper van de T-Rex) en maak kennis met Torosaurussen, de Maiasaurus en de T-Rex zelf. Als jong en mannelijk lid van een kudde Daspletosaurussen, is het de verantwoording van Das om prooien in de klauwen van zijn collega jagers te drijven. Het arme dier gaat regelmatig in de fout en dat zorgt voor grote problemen met zijn moeder die de kudde aanvoert. Als een rustende vulkaan plotseling tot leven komt, is Das de enige die de kudde van een wisse dood kan redden.

DEEL 2: White Tip's Journey
Maak kennis met de Velociraptor White Tip, die haar groep kwijtraakt en in het gevecht om te overleven de strijd aanbindt met Oviraptors en Protoceratops. Als velociraptor White Tip het contact met haar kudde verliest, moet ze in haar eentje zien te overleven in een woestijn waar geen einde aan lijkt te komen. Wanneer ze na verloop van tijd een prooi in het vizier krijgt, komt ze eveneens tot een schrikbarende ontdekking, dat haar eerste kennismaking met de brute omgeving van de woestijn niet meer dan kinderspel is.



UIT HET ARCHIEF