:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: FOUT IN FC DE KAMPIOENEN BOX
NIEUWSBERICHT: FOUT IN FC DE KAMPIOENEN BOX
Bron: DVD Info - Datum: 2005-11-22 - Geplaatst door: Werner
Dankzij één van onze wakkere lezers, Jonathan Vanhooren, die tegen een razend tempo de recent gereleasete FC De Kampioenen-box aan het bekijken is, werden we attent gemaakt op het feit dat de 12de disc een redelijk zware masteringfout bevat. Het gaat hier niet zomaar om een video-artefact of een ontbrekende pixel of zo, maar om een niet synchroon lopend beeld en geluid bij de aflevering "Gigolo Mark", aflevering 11 uit het zesde seizoen. We hebben dit onmiddellijk geverifieerd, en de fout is inderdaad dusdanig storend dat de aflevering er onbekijkbaar door wordt.

Maar niet getreurd! Universal is op de hoogte van het probleem, en ze hebben al een oplossing voorzien: je krijgt van hen een nieuwe disc. Je kan blijkbaar een mail zenden naar customer.service.benelux@nbcuni.com, waarna je een antwoordnummer krijgt van hen, alsook de benodigde gegevens om de foutieve disc naartoe te sturen.

***UPDATE 2***

We hebben contact gehad met Universal België. Het blijft zo dat de foutieve discs naar Nederland moeten worden opgestuurd. Let op! Het volstaat NIET om de schijf zomaar op te sturen. Er moet wel degelijk ook een mailtje naar de Customer Service gaan. Dit kan evenwel gebeuren via een gratis retouradres. Het volstaat dus om de 12de disc, voorzien van een briefje met je naam- en adresgegevens (vergeet het land niet!), portvrij op te sturen naar:

IBRS / CCRI Antwoordnummer 47565
1070 WE Amsterdam
Nederland


en van zodra de nieuwe discs van de pers rollen, krijg je er één toegestuurd. Als dat geen service is!Overigens dank aan Universal voor de snelle reactie!

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron